Funnels Mastery Training

Automatiseer je omzet m.b.v. mijn uitgekiende funnelstrategie die ook jou op 4 jaar tijd 2 miljoen omzet kan helpen genereren.

Je bent bekaf na het verkopen van je programma. Niet omdat je het NIET leuk vindt, maar omdat het zo hard werken is! Sterker nog, als je eerlijk bent haalt je energiepeil de finishlijn van je lancering zelfs niet…

Met als gevolg dat je: 

 • Vanuit een vermoeide energie opdaagt en je klanten moeilijker instappen
 • Geen inspiratie hebt en steeds in herhaling valt (en moe wordt van je eigen ‘verkooppraatjes’) 
 • Te lang tijd nodig hebt om te recupereren, waardoor je bergen omzet laat liggen 
 • Geen nieuwe inkomsten genereert als je aan je bedrijf werkt of rust neemt

Maar dat wist je natuurlijk al. En toch vind je de oplossing niet?!

In tegendeel – je durft jezelf vertellen dat het normaal is, ook al hoop je stiekem niet dat het de norm wordt. Het liefst wil je zoveel mogelijk mensen helpen met je aanbod… maar op een ANDERE manier. 

De reden waarom je in dit patroon hervalt? Niet omdat je niet hard genoeg werkt. Wel omdat je TE hard werkt.

We leven in een wegwerpcultuur. Dat geldt ook voor het ondernemerschap waarin geloofd wordt dat je jezelf steeds opnieuw moet uitvinden.  Hierdoor laat je gigantisch veel geld liggen en bereik of help je niet de klanten die op jou zitten te wachten – Wat een zonde! 

En dat terwijl je, door de juiste puzzel te leggen van wat er al staat een funnel kan creëren waarbij je:

 • Automatisch kan lanceren of verkopen, ook als je op vakantie bent of werkt aan je bedrijf. Zo hoef je niet te recupereren van een lancering.
 • Niet hoeft te trekken en precies weet wat je potentiële klanten willen zodat jij ook echt de juiste voorbeelden kan geven die zij nodig hebben om in te stappen, zonder elke keer in hetzelfde salesverhaaltje te vallen. 
 • Doorlopend inkomen kan genereren, waardoor je geen omzet meer laat liggen.

Maar het allerleukste is, dat je veel minder tijd én energie moet te steken in het verkoopproces. Hierdoor kan je  meer waarde gaan creëren in je programma’s en naar je klanten toe. Je klanten gaan op hun beurt betere resultaten genereren, echte ambassadeurs worden en het verkoopproces versnellen.

Kan je zien wat een gigantisch sneeuwbaleffect dit creëert op langere termijn? 

schaalbaar inkomen kim de graeve

Ik hoor je denken…"Hoe dan??"

 • In 2019 creëerde ik m’n allereerste verkoopsfunnel. Ik zorgde dat alles automatisch verliep, aan de voor- en achterkant. Van daaruit creëerde ik een omzet van 250.000 euro dat jaar. Een monsterwinst dus, zonder actief in m’n bedrijf aanwezig te zijn.

 • In 2023 deed ik het opnieuw, met een nieuwe funnel, deze keer met een aanbod van +3000 euro. Erg spannend, want tot nog toe waren mijn programma’s aan maximaal 147 euro verkocht.

Twee weken later genereerde ik 50.000 euro omzet, tegenover 1077 euro kosten. Ondertussen was ik op vakantie met m’n gezin. Ik hoefde nergens naar om te kijken. 

Dankzij mijn funnels heb ik op 4 jaar tijd 2 miljoen euro omzet gegenereerd, waarvan 1 miljoen in het laatste jaar. Ik heb slechts een 14-tal uren per week gewerkt en ben jaarlijks minimaal 4 maand op vakantie gegaan. Dat terwijl ik pas online ondernemer werd in 2019 en in 2021 een volledig nieuwe business startte. En of het kan…

Hoe meer je achterover leunt, hoe meer omzet je genereert, hoe beter je je klanten bedient en hoe meer impact je maakt met je bedrijf en expertise.

Leer je lanceringen omzetten in een automatische funnel

In deze workshop neem ik je mee achter de schermen van mijn automatische miljoenen(funnel)strategie, waarbij je leert hoe je: 

 • Ervoor kan zorgen dat er voldoende automatische klantenstroom is aan de voorkant van je funnel.
 • De juiste opbouw van de funnel creëert zodat mensen ook in je programma instappen. 
 • Urgentie in je funnel opbouwt zonder in ‘salestrucjes’ te vervallen.
 • Potentiële klanten die niet kochten, alsnog het juiste aanbod kan presenteren. waardoor ze uiteindelijk wel klant bij je worden. 
 • Klanten verliefd laat worden op je funnel, je niet ‘pusherig’ overkomt, waardoor je deelnemers net blij zijn om deel te nemen dankzij de waarde die je aanreikt.
 • De volledige funnelstrategie automatiseert.
 • Kan zien waar optimalisaties nodig zijn in de toekomst, zodat je nog meer winst voor minder moeite kan verkrijgen.

Inclusief

10u video

Een volledige kijk achter de schermen, zonder geheimen, waarbij stap voor stap wordt uitgelegd hoe deze strategie werkt .

Q&A

Mogelijkheid tot vragen stellen onder de video’s waar ik uitgebreid op antwoord (t.e.m. 31 december 2023)

Toegankelijkheid

Toegang tot alle toekomstige updates & blijvend toegang tot het lesmateriaal en mogelijkheid om deze te downloaden

schaarste rond geld naar overvloed Kim De Graeve

Je haalt het maximale uit deze workshop als je:

 • Minimaal één aanbod hebt
 • Je ideale klant kent en weet hoe je deze kan toespreken
 • Geen moeite hebt om zichtbaar te zijn 
 • Geen problemen hebt om te verkopen (als je je aanbod nu niet verkocht krijgt dan gaat dat ook niet werken met een funnel)
 • Je een e-maillijst hebt, of bereid bent één te bouwen 
 • Een kennisondernemer bent: een coach, therapeut, psycholoog, mentor, trainer, marketeer… (mag ook in combinatie zijn met dienstverlening: Bijv. een fotograaf die ook cursussen verkoopt) 
 • Niet denkt dat funnels bouwen een soort magisch wondermiddel is voor je bedrijf, want er komt best veel bij kijken
Funnel workshop Kim De Graeve

Je investering is tijdelijk 5000 euro excl BTW of in 3 termijnen van 1667 euro excl BTW

“Deze training is in opbouw! Dat betekent extra veel opvolging en updates t.e.m. 31 december”

FAQ

Absoluut, in dat geval is dat 3 termijnen van 1667 euro excl. BTW. 

Ja, tot 31 december 2023 kan je vragen stellen onder de video’s, deze worden wekelijks beantwoordt op donderdag. 

 • Absoluut, die krijg je automatisch bij het afrekenen als je je gegevens nalaat. 

Ja absoluut, geen probleem! 

De reden dat je kijkt naar deze workshop is omdat je funnel blijkbaar nog niet werkt zoals je zou willen. Jawel, deze workshop is zeker voor jou

De techniek mag niet moeilijk zijn, als het moeilijk is dan is het te ingewikkeld en alles wat ingewikkeld is werkt niet.

Ja, absoluut. Geen twijfel aan. Je zal ook geen extra personen nodig hebben om je te helpen nadien (ik maak mijn funnels ook zelf). Sterker nog, ik geloof sowieso dat je verkoopproces het laatste is wat je mag uitbesteden.

Het programma wordt live gegeven op 31 augustus 2023 van 9 t.e.m. 17u (online in zoom). 

Daarna krijg je de volledige workshop in de leeromgeving te zien. 

Zodra je ingeschreven bent, krijg je een mail met ‘huiswerk’ waarmee je onmiddellijk aan de slag kan. 

Nee, het maakt niet uit met welk mailsysteem je werkt, er zijn veel mensen die al één hebben. Echter merk ik zelf op dat convertkit en mailblue het meest gebruikt is. Ik leg je de volledige techniek uit van funnels, maar niet van de software die je uiteindelijk kiest, elke software heeft z’n eigen werkwijze.

Als je een kernproduct/dienst hebt ja. de rest kan je bijbouwen. Zie deze workshop als een fundering. Als die goed staat kan je wat je naar jouw gevoel mist zelf nog bijbouwen. Komt echt goed, hier neem ik je volledig in mee.

Je kan echt al kijken naar deze fundering via de workshop, en van daaruit creativiteit laten stromen. Maar je zal nog niet alle kennis kunnen verzilveren. Toch is het goed om op deze manier al een beeld te hebben van waar je naartoe kan bouwen. 

Als je funnel niet zorgt voor een miljoen euro omzet? – Ja (en in alle andere gevallen ook) 

Mail in dat geval naar info@kimdegraeve.be

Scroll naar boven