Wie ben ik?

passief inkomen affiliate kim de graeve cursus online workshop online print on demand beleggen vrijheid ondernemen 1 2

MULTI POTENTIEEL

Het leven is te mooi om te kiezen, dus ik deed het niet. Er zijn zoveel prachtige en interessante topics. Vroeger werd ik dan wel eens wispelturig genoemd en dat kwetste me. Maar het vuur & de nieuwsgierigheid vanbinnen was sterker. Uiteindelijk combineerde ik alles wat ik leuk vond en maakte er een nieuw geheel van om het leven te creëren dat ik voor ogen had. 

Ik heb niet altijd het leven gehad waar ik van droomde. Er was geen geld in overvloed en op het dieptepunt stal ik zelfs éénmalig geld van de school. Het geld was gekregen via ondersteuning in functie om een schoolreis mee te betalen, maar een deel had ik reeds opgesoupeerd omdat de nood zo groot was geworden om eens niet berekend na te denken over de komende maaltijd. 

Ik kon het geld niet terugbetalen maar ook niet meer gebruiken voor de reis… 

Met de overschot van het geld besloot ik een feestmaal te maken, ik maakte een grote couscousschotel en nodigde al mijn vrienden uit om te komen eten, wie langskwam betaalde een bijdrage. Uiteindelijk bleek ik niet alleen het geld terugverdiend te hebben, maar behaalde ik zelfs nog een kleine winstmarge. 

een passief inkomen opbouwen print on demand affiliate beleggen podcast plantrekkers kim de graeve vrijheid ondernemen online cursus workshop starten teveel werk 3

Ik voelde dat het anders kon en ik besloot om geld geen beperking te laten zijn. 

En zo verdiende ik uiteindelijk 450.000€

Eerst door veel te hard en te veel voor te weinig te werken. Tot ik besefte dat ik niet meer wist wat te doen met “vrije tijd”. Echter was ik te bang om te stoppen, want wat als ik terug “daar” zou belanden? 

Ik zocht naar een manier om mezelf en mijn gezin te kunnen beschermen. Naar de “hoe kan ik genieten van elk moment van mijn leven zonder bang te moeten zijn dat ik in geldnood zou komen”. Want niemand is vrij van geldnood, er kan altijd iets gebeuren. De laatste jaren heb ik gewerkt aan strategieën en automatisaties om alles waar ik geen energie van kreeg uit mijn leven te bannen en alles waar ik kracht van kreeg te ontvangen. 

Soul: De film die alles omvat

"

Ik geloof in het leven

Ik ben 33 en elke dag opnieuw leef ik alsof ik in pensioen ben.. Dat wil niet zeggen dat ik niet meer werk, ik doe alleen niets anders dan wat ik dan zou doen, En in de tussentijd laat ik geld voor mij werken, niet andersom. 

Ik geloof dat ook jij jouw leven kan creëren zoals jij dat wilt:

Scroll naar top