Als drukbezette fotografe had ik nooit tijd voor mezelf of m’n gezin, maar ik was wel ‘maatschappelijk succesvol’.

Nu ben ik financieel en mentaal vrij. Niet door de lotto te winnen of een grote erfenis te verkrijgen, wel door dichter bij mezelf te komen, anders te durven denken en doen, terwijl ik stap voor stap meer ging kiezen voor mijn dromen en verlangens.

Ik hoeft niet meer te werken voor geld, reis de wereld rond en geniet van de belangrijke dingen. En dat ging verrassend makkelijk. In twee jaar tijd werd ik financieel vrij. Dat betekent dat ik voldoende vermogen heb opgebouwd zodat ik niet meer hoeft te werken. Dat lijkt heel groot, misschien wel onbereikbaar …

Toch is het heel dichtbij wanneer je het leven voor jou laat te werken in plaats van te werken voor het leven.

We groeien op met een onderwijssysteem dat vaak de focus legt op wat (nog) niet goed genoeg is.

Helaas creëert deze manier van meten en leven een cultuur waarin de minimale norm belangrijker is dan de maximale.

Daardoor groeien we op vanuit de gedachten dat er altijd een tekort is, in een wereld met meer oog voor middelmatigheid dan voor talent. En dat terwijl je verlangen juist het middelmatige leven wil overstijgen.

Goed is goed, maar ook de vijand van geweldig. Als je tevreden bent met goed, dan zal je nooit geweldig
behalen. Je krijgt wat je tolereert. Stop met genoegen nemen met de middelmaat, want er zit zoveel meer
potentieel in jou. Een grote belemmering om een overvloed aan energie te ervaren is het tekort aan tijd.
Dat is een gedachte die je in de weg staat om te transformeren. Je kan het ook anders zien: er is genoeg
tijd, maar je maakt alleen de verkeerde keuzes.

Het probleem is niet dat mensen te weinig willen, maar net dat ze soms te veel willen.
Tegenwoordig zijn we zo druk met druk zijn dat je wellicht niet eens doorhebt dat je allesbehalve productief bent. Leef je wel écht in alignment met je levensmissie? Of blijf je alsmaar doelen en dromen uitstellen? En waardoor laat jij je afleiden om trouw te leven aan je levensmissie? Wat zou je graag willen doen, maar doe je nog niet? Hoe zou je jouw tijd en energie nuttiger managen?

Ik besloot om op m’n 17de alleen te gaan wonen. Ik verlangde naar vrijheid en koos
daarbij bewust voor armoede.. 

Terwijl ik op eigen benen ging staan, leerde ik dat hard werken financiële voordelen met zich meebracht. Ik ging dus steeds harder en meer werken. Na verloop van tijd merkte ik op dat ik m’n eigen gevangenis gecreëerd had, ondanks dat ik zo krachtig voor vrijheid koos in m’n tienerjaren. Bij dat besef startte de ware zoektocht naar financiële en mentale vrijheid, waarbij ik ontdekte dat je vandaag al rijk kan zijn op alle vlakken.

3 fases naar financiële vrijheid

Mijn visie is dat de weg naar financiële vrijheid bestaat uit drie fases:

De eerste fase gaat over het ontdekken van wie je bent, wat je nu écht wil en wat je levensmissie is. Daarna ga je belemmerende overtuigingen en patronen over geld, tijd en energie loslaten en doorbreken. Vervolgens ga je met een strategisch plan van aanpak geld verdienen met iets waar je extreem goed in bent en wat je heel graag doet.

De tweede fase staat in het teken van slimmer geld verdienen zonder je tijd in te ruilen voor geld. Want vind je dat je nu te lang en te hard werkt voor te weinig geld? Dan is het tijd om meer geld te leren verdienen in minder tijd zonder harder te werken. 

De derde fase draait om slim geld investeren om een exponentiële financiële groei te creëren. Met passieve inkomstenstromen vergroot je je vermogensopbouw en optimaliseer je je strategisch geld management voor ongelimiteerde financiële vrijheid.

4 groepsprogramma’s voor meer financiële en mentale vrijheid

Zonder doel, strategie, methode, gelijkgestemden en begeleiding stagneert je groei naar meer vrijheid in geld, tijd en energie. Vandaar dat ik 4 complete groepsprogramma’s ontwikkeld heb om je wegwijs te maken met een concreet stappenplan. Want hoewel je dromen eerst misschien onmogelijk en onwaarschijnlijk lijken, kunnen ze óók onvermijdelijk worden. De enige echte beperking is je fantasie. Aan mogelijkheden is er nooit geen gebrek, alleen wel aan je creativiteit. 

Wil je ontdekken wie je bent, wat je nu écht wil en wat je levensmissie is? Ontdek in het groepsprogramma “Freedom Unlocked” wat je talenten en passies zijn, want waarmee kan en wil je impact maken? Hoe wil je betekenisvol met je tijd en energie omgaan? Sta je op een kruispunt in je leven waarbij je denkt: “Is dit het nou?”. Maak een concreet stappenplan naar jouw financiële vrije droomleven en laat de drukke 9-5 ratrace los!

‘Freedom Unstoppable’ is het groepsprogramma voor als je wel succesvol bent met je bedrijf maar nog teveel tijd en energie ruilt voor geld. Je wilt slimmer geld verdienen met je bedrijf en investeringen. Zo maak je de shift van hard werken naar slim ondernemen voor meer financiële vrijheid, vrije tijd in je agenda en rust in je hoofd.

Money Unlimited is het meest complete alles-in-één online programma over geld investeren. Leer in 4 maanden met plezier en vertrouwen geld investeren in vastgoed, aandelen, crypto, edelmetalen (goud & zilver) of NFT’s. Zo laat je je geld vóór je werken naast je bedrijfsgroei – zonder dat je een 4-jarige economische studie of ingewikkelde rekenformules nodig hebt!

‘Freedom Unlimited’ is het groepsprogramma voor financieel vermogende ondernemers met een jaarlijkse omzet van minimaal € 500.000. Leer financieel omdenken met je vermogen voor meer rijkdom in geld, tijd en energie. Zo krijg je met slimme financiële keuzes meer grip op je financiën en vermogensopbouw voor meer financiële rust, vrijheid en overvloed.

Beluister de Freedom unlocked Podcast.

GOED is goed, maar goed is ook de vijand van GEWELDIG. Want, als je met ‘goed’ al tevreden bent, dan ga je nooit ‘geweldig’ behalen. Waar leef je nog volgens de zesjescultuur? 

Podcast interviews

Reviews

Efficiënte challenge: op korte tijd kom je tot zeer veel inzichten die je visie mondjesmaat bijstellen en je leren alles (ja alles) in je omgeving kritisch te evalueren op toegevoegde waarde in je leven en desgewenst los te laten of te upgraden met als ultieme doel - dat werk heb je zelf te doen - nieuwe automatismen in te bouwen in je keuzes, denken, zijn. Stephanie
pimpompulleke25
pimpompulleke25
2022-12-05
Heel interessante challenge om op een geleidelijke manier meer ruimte te maken voor wat echt van belang is en te kunnen focussen op doelstellingen die je wil bereiken in je leven!
Louise van der Haert
Louise van der Haert
2022-12-03
Kim bewerkstelligt grote blikwissels met ogenschijnlijk eenvoudige praktische oefeningen. Haar manier van spreken vind ik heel prettig omdat ze lekker duidelijk is en mooie voorbeelden gebruikt. Ik heb onder andere een challenge bij haar gevolgd waar je aan de slag gaat met heel eerlijk je eigen grenzen opzoeken. Zinvol voor alle ondernemers en opvoeders!
Elke Teurlings
Elke Teurlings
2022-12-02
Ik ben zo blij dat Kim 4 maanden geleden op mijn pad is gekomen! Door haar geweldige energie, authenticiteit en openheid heeft ze me in laten zien dat investeren super zinvol en leuk is. Hoe zij saaie materie kan omtoveren in iets interessants en de link daarbij legt met spiritualiteit; oprecht waanzinnig! Ik wist echt 0.0 van investeren en nu voel ik wauw dit lukt me en gaat me nog veel brengen! Zo waardevol om een financieel toekomst plan te hebben!
caroline schellen
caroline schellen
2022-10-10
Ik heb het traject Money Unlimited gevolgd. De eerste keer dat ik zoveel geld uitgaf aan een training voor mezelf, de boodschap dat ik mijn geld kan laten groeien om onze droom te realiseren binnen 12 jaar was de trigger voor mij. Maar ik kreeg meer dan ik verwacht had. Er werd een versie Daisy 2.0 geïnstalleerd. Eentje die zichzelf toelaat om meer emoties te tonen, uit de comfortzone te komen en meer te gunnen en die trots is op zichzelf. En oh, wat heb ik genoten van die live dag, zo oncomfortabel maar toch ergens voelde het meteen goed.
Daisy De Waele
Daisy De Waele
2022-10-04
Er is werkelijk een leven vóór en na Freedom Unlocked. Woorden schieten tekort voor de meerwaarde die dit intense traject te bieden heeft. Het verandert de manier waarop je naar jezelf en het leven rondom je kijkt, sleurt je uit je comfort zone en brengt je in beweging. Kortom een uiterst waardevol en leerrijk avontuur dat je leven zal veranderen! Oneindig dankbaar hiervoor @Kim & Manu! Tot gauw!
Claudia Guinee
Claudia Guinee
2022-09-03
Ik heb net het traject Freedom Unlocked gevolgd van Kim en het bracht zo'n mooie verandering en inzichten in mijn leven. Geen blabla, geen theoretische stellingen, maar je krijgt concrete tips, je wordt uitgedaagd en beseft tijdens het programma dat jij oprecht aan het roer staat van je leven en dromen. Ik heb tijdens dit traject mezelf écht leren kennen en geleerd hoe ik mijn leven efficiënter kan indelen, wat mijn ultieme droom is en hoe ik deze kan realiseren. Het heeft zo'n vuur in mij aangewakkerd en ik ben ontzettend dankbaar voor alles wat ik tijdens die 4 maanden kreeg. Het traject is ontzettend waardevol geweest en neemt ontzettend veel facetten mee die impact hebben op je leven. Dikke merci, Kim en Manu!
Cindy Mattheus
Cindy Mattheus
2022-09-01
Super boeiende en inspirerende madam! Heel veel bevestiging gekregen met overtuigingen die ik al had en evenveel nieuwe inspirerende inzichten gekregen om mee aan de slag te gaan. Aan te raden voor wie het aandurft ;)
Elise Renard
Elise Renard
2022-08-31

Scroll naar boven