“Ik had nooit tijd voor mezelf en m’n gezin”…

…Maar was wel ‘maatschappelijk’ succesvol. 

Ik ben Kim, vroeger drukbezette fotograaf. Nu financieel en mentaal vrij. Niet door de lotto te winnen of een grote erfenis te verkrijgen. Nee. 

Wel door dichter bij mezelf te komen, anders te durven denken en doen terwijl ik stap voor stap meer ging kiezen voor mijn dromen en mijn verlangen. 

Leven op je eigen voorwaarden

...Ik hoef niet meer te werken voor geld, reis de wereld rond en geniet van de belangrijke dingen.

En dat ging verrassend makkelijk. In 2 jaar tijd werd in financieel vrij. Door het leven voor mij te laten werken i.p.v te werken voor het leven. 

Nu leer ik dit aan jou, zodat je geen genoegen meer hoeft te nemen met de middelmaat en zinnen zoals ‘is dit het nu?’ 

Wat betekent financieel vrij zijn? ...

Financiële vrijheid betekent dat je voldoende vermogen hebt opgebouwd dat je niet meer hoeft te werken. Dat lijkt heel groot, misschien wel onbereikbaar… En als je zo blijft denken dan kom je er niet. Wat wel werkt is het klein maken en beginnen bij één dag, dag 2 en zo verder.

Oké! En waarom werk je dan nog? 

Die vraag volgt meestal. En dan stel ik graag één terug = Wat doe jij het liefste in de hele wereld? 

En wat als je dat de hele dag door zou kunnen doen? Zonder verplichting. Zonder dat het moet, zonder vaste agenda terwijl geld makkelijk komt… Zou je dan nog werken? – Nou, dat dacht ik al, tuurlijk wel. Dat precies leer ik aan anderen. Het leven licht laten aanvoelen, spelen. En in dat proces leer je toveren met tijd, geld en energie

Alle onhaalbare dromen zijn op te splitsen in haalbare stukken

Wist je dat er slechts één plaats is in de wereld waar er maar 1 juist antwoord is op elke vraag? – Het schoolsysteem. 

Dat trekken mensen door tot hun volwassen leven. Terwijl ze ‘omdat het hoort’ keihard werken om geld te verzamelen zodat ze tegen hun 65ste in pensioen kunnen. Maar…

  • 1/7 sterft voor z’n pensioen
  • 50% is niet vitaal genoeg om hun dromen te leven
  • 25% verzamelt niet voldoende geld

Nou, dat antwoord vind ik maar niets. En in de echte wereld hoeft dat ook niet, want er zijn duizenden antwoorden op jouw vraagstuk. Ik help mensen financieel omdenken. Puzzelen naar hun ideale leven. Er geen one size fits all. Een ideaal leven ziet er voor iedereen anders uit. 

Hoe kan ik je helpen?

Freedom Unlocked Kim de graeve

In Freedom Unlocked leer ik je niet alleen hoe je geld kan verdienen en financieel vrij kunt zijn. Ik leer je over vrijheid op alle facetten, omdat dat pas echt Freedom Unlocked is

  • In 4 maanden leren investeren
  • Met plezier en vertrouwen geld voor je laten werken
  • Zonder een 4 jarige economische studie of ingewikkelde rekenformules.

Workshop: Whose life are you fucking living?

Je leert grenzen heel concreet aangeven, aanvoelen en communiceren. Grenzen stellen is namelijk de meest belangrijke skill in het creëren van een vrij leven. 

Podcast interviews

Reviews

Astrid Heyneman
Astrid Heyneman
2022-12-19
Efficiënte challenge: op korte tijd kom je tot zeer veel inzichten die je visie mondjesmaat bijstellen en je leren alles (ja alles) in je omgeving kritisch te evalueren op toegevoegde waarde in je leven en desgewenst los te laten of te upgraden met als ultieme doel – dat werk heb je zelf te doen – nieuwe automatismen in te bouwen in je keuzes, denken, zijn. Stephanie
pimpompulleke25
pimpompulleke25
2022-12-05
Heel interessante challenge om op een geleidelijke manier meer ruimte te maken voor wat echt van belang is en te kunnen focussen op doelstellingen die je wil bereiken in je leven!
Louise van der Haert
Louise van der Haert
2022-12-03
Kim bewerkstelligt grote blikwissels met ogenschijnlijk eenvoudige praktische oefeningen. Haar manier van spreken vind ik heel prettig omdat ze lekker duidelijk is en mooie voorbeelden gebruikt. Ik heb onder andere een challenge bij haar gevolgd waar je aan de slag gaat met heel eerlijk je eigen grenzen opzoeken. Zinvol voor alle ondernemers en opvoeders!
Elke Teurlings
Elke Teurlings
2022-12-02
Ik ben zo blij dat Kim 4 maanden geleden op mijn pad is gekomen! Door haar geweldige energie, authenticiteit en openheid heeft ze me in laten zien dat investeren super zinvol en leuk is. Hoe zij saaie materie kan omtoveren in iets interessants en de link daarbij legt met spiritualiteit; oprecht waanzinnig! Ik wist echt 0.0 van investeren en nu voel ik wauw dit lukt me en gaat me nog veel brengen! Zo waardevol om een financieel toekomst plan te hebben!
caroline schellen
caroline schellen
2022-10-10
Ik heb het traject Money Unlimited gevolgd. De eerste keer dat ik zoveel geld uitgaf aan een training voor mezelf, de boodschap dat ik mijn geld kan laten groeien om onze droom te realiseren binnen 12 jaar was de trigger voor mij. Maar ik kreeg meer dan ik verwacht had. Er werd een versie Daisy 2.0 geïnstalleerd. Eentje die zichzelf toelaat om meer emoties te tonen, uit de comfortzone te komen en meer te gunnen en die trots is op zichzelf. En oh, wat heb ik genoten van die live dag, zo oncomfortabel maar toch ergens voelde het meteen goed.
Daisy De Waele
Daisy De Waele
2022-10-04
Robin Troch
Robin Troch
2022-09-11
Er is werkelijk een leven vóór en na Freedom Unlocked. Woorden schieten tekort voor de meerwaarde die dit intense traject te bieden heeft. Het verandert de manier waarop je naar jezelf en het leven rondom je kijkt, sleurt je uit je comfort zone en brengt je in beweging. Kortom een uiterst waardevol en leerrijk avontuur dat je leven zal veranderen! Oneindig dankbaar hiervoor @Kim & Manu! Tot gauw!
Claudia Guinee
Claudia Guinee
2022-09-03
Ik heb net het traject Freedom Unlocked gevolgd van Kim en het bracht zo’n mooie verandering en inzichten in mijn leven. Geen blabla, geen theoretische stellingen, maar je krijgt concrete tips, je wordt uitgedaagd en beseft tijdens het programma dat jij oprecht aan het roer staat van je leven en dromen. Ik heb tijdens dit traject mezelf écht leren kennen en geleerd hoe ik mijn leven efficiënter kan indelen, wat mijn ultieme droom is en hoe ik deze kan realiseren. Het heeft zo’n vuur in mij aangewakkerd en ik ben ontzettend dankbaar voor alles wat ik tijdens die 4 maanden kreeg. Het traject is ontzettend waardevol geweest en neemt ontzettend veel facetten mee die impact hebben op je leven. Dikke merci, Kim en Manu!
Cindy Mattheus
Cindy Mattheus
2022-09-01
Super boeiende en inspirerende madam! Heel veel bevestiging gekregen met overtuigingen die ik al had en evenveel nieuwe inspirerende inzichten gekregen om mee aan de slag te gaan. Aan te raden voor wie het aandurft 😉
Elise Renard
Elise Renard
2022-08-31

Scroll naar top