Kim De Graeve

Strategisch Visionair

Ik heb lang niet kunnen antwoorden op de vraag: “Wat doe jij nu eigenlijk?”

Ik voelde me niet aangetrokken tot de termen; coach, fotograaf of online ondernemer. 

Tot ik ontdekte dat ik eigenlijk een strategisch visionair ben die aangaat van talenten en niet van hokjesdenken op basis van een job.

ongelukkig vrijheid te druk filosofie kim de graeve podcast de plantrekkers test fullfiments of life tony robbins workshop online traject 7

Financieel vrij

Sinds 2019 ging ik focussen op investeren en groei. Nu verdien ik voldoende passief inkomen en hoef ik niet persé te werken.

Freedom unlocked

Begin 2020 startte ik met het ontwikkelen van een trilogie die anderen hetzelfde zou leren. Niet alleen op basis van geld, maar ook tijd en energie.

Focus op verbinding

Ik ben geen coach, maar een strateeg en visionair. Ik focus op verbinding en hou een spiegel voor terwijl ik je help blinde vlekken weg te halen.

Podcast Freedom Unlocked

Eén van de meest kwetsbare en eerlijke podcasts die je ooit zal beluisterd hebben.

Enerzijds natuurlijk in je mindset om innerlijke vrede en vrijheid ook écht te voelen in plaats van dat tekort gedachtes je onnodig klein houden in je comfortzone. Anderzijds in hoe je je business runt met betrekking tot je verdienmodellen, aanbod en prijzen. Met als doel dat je niet per se altijd werkt, maar vooral slim werkt. Het gevolg is ook weer een uiting van overvloed, namelijk overvloed in geld, tijd en energie. Zo heb je hierdoor meer tijd voor jezelf, gezin, kinderen, familie en vrienden. En dat niet alleen: ook is er meer ruimte in je agenda om op vakantie te gaan of voor een weekendje weg.

Leven op je eigen voorwaarden

Ik heb niet altijd het leven gehad waar ik van droomde. Er was geen geld in overvloed en op het dieptepunt stal ik zelfs éénmalig geld van de school. Het geld was gekregen via ondersteuning in functie om een schoolreis mee te betalen, maar een deel had ik reeds opgesoupeerd omdat de nood zo groot was geworden om eens niet berekend na te denken over de komende maaltijd. 

Ik kon het geld niet terugbetalen maar ook niet meer gebruiken voor de reis… 

Met de overschot van het geld besloot ik een feestmaal te maken, ik maakte een grote couscousschotel en nodigde al mijn vrienden uit om te komen eten, wie langskwam betaalde een bijdrage. Uiteindelijk bleek ik niet alleen het geld terugverdiend te hebben, maar behaalde ik zelfs nog een kleine winstmarge. 

een passief inkomen opbouwen print on demand affiliate beleggen podcast plantrekkers kim de graeve vrijheid ondernemen online cursus workshop starten teveel werk 3

Ik voelde dat het anders kon en ik besloot om geld geen beperking te laten zijn. 

Vandaag leef ik een onbegrensd leven in tijd, energie en geld.

Eerst door veel te hard en te veel voor te weinig te werken. Tot ik besefte dat ik niet eens meer wist wat te doen met “vrije tijd”, werken was het enige wat ik nog kende. Maar ik te bang om te stoppen, want wat als ik terug “daar” zou belanden? Je kan dit verhaal hier lezen.  

Tyrese Gibson zegt altijd mooi: “For every level, there’s another devil.” Oftewel, op welk niveau je ook leeft, er zijn altijd nieuwe uitdagingen die op je pad komen. Onderaan de streep komt dit telkens neer op begrenzingen in tijd, energie of geld.

Alleen zijn er geen limieten, want op ieder level kan je je patronen doorbreken om een shift te maken. Hiervoor is er nooit een gebrek aan middelen, alleen een gebrek aan creativiteit. 

Leef een onbegrensd leven

Je krijgt wat je tolereert. 

Stop met genoegen nemen met middelmaat. Er zit zoveel meer potentie in jou. De eerste stap naar een ‘leven vol leven’ is je standaard verhogen en geen onzin meer accepteren. 

Het kan anders.Je kan afwijken van wat ‘normaal’ is. En het is tijd om je standaard te verhogen door anders te denken, voelen en doen. Kortom: je neemt blinde vlekken weg en laat zien hoe je het ogenschijnlijk onmogelijke mogelijk kan maken. Je kan een bewuste keuze maken om een ander pad kunnen bewandelen om een vrij leven te creëren in tijd, energie en geld. Vandaag al.

Freedom Unlocked #trilogy

ongelukkig vrijheid te druk filosofie kim de graeve podcast de plantrekkers test fullfiments of life tony robbins workshop online traject 7

GROW

Het hoofddoel van “Grow” is een vrij leven creëren (als particulier of bedrijf). Je vergroot je zelfkennis met als doel dat je leeft op je eigen voorwaarden zonder dat je voor de zoveelste keer over je grenzen heen gaan. Waar je nu staat, kost teveel energie. Het put je uit. 

Want in een leven waar iedereen tegenwoordig streeft naar meer, meer en nog eens meer, is het juist belangrijk om te ontdekken voor jezelf wat er écht toe doet in essentie.

EVOLVE

Het hoofddoel van Evolve is je “Wat als” wegnemen. 

Je gaat maar door. Tot je beseft dat je vast zit in je eigen gebouwde gevangenis.

Je wilt vanuit je kern ondernemen. Met een businessmodel wat in dienst staat van je vrij leven in plaats van dat het je tegenwerkt. Je gaan inzien hoe je slimmer kunnen ondernemen in plaats van alsmaar hard te werken. 
Dit doen we a.d.h.v. 3 basisprincipes: Elimineren, delegeren en automatiseren. 

Scroll naar top