Ik ben Kim, en ik? Ik was altijd lekker druk. En ik was er nog trots op ook. 

Mijn hele leven raasde voorbij, voor ik het wist waren we weer 5 jaar later. 

Ik dacht dat ik m’n dromen wel zou verwezenlijken wanneer ik met pensioen zou gaan.

Tot ik leerde dat 25% van de bevolking zijn pensioen niet haalt. En 50% van de overige gepensioneerden niet voldoende financiële mogelijkheden heeft. 

Dat wilde ik niet.

Dus ik zette alles op alles om vandaag al vrij te zijn. Nu leer ik dit aan anderen. Omdat ik weet dat het al vandaag voor iedereen kan. 

Financieel vrij

Sinds 2019 ging ik focussen op investeren en groei. Nu verdien ik voldoende passief inkomen en hoef ik niet persé te werken.

Freedom unlocked

Begin 2020 startte ik met het ontwikkelen van Freedom Unlocked een traject dat anderen zou leren hun ideale leven te creëren. Niet alleen op basis van geld, maar ook tijd en energie.

Focus op verbinding

Ik ben geen coach, maar een strateeg en visionair. Ik focus op verbinding en hou een spiegel voor terwijl ik je help blinde vlekken weg te halen.

Podcast Freedom Unlocked

Eén van de meest kwetsbare en eerlijke podcasts die je ooit zal beluisterd hebben.

Enerzijds natuurlijk in je mindset om innerlijke vrede en vrijheid ook écht te voelen in plaats van dat tekort gedachtes je onnodig klein houden in je comfortzone. Anderzijds in hoe je je business runt met betrekking tot je verdienmodellen, aanbod en prijzen. Met als doel dat je niet per se altijd werkt, maar vooral slim werkt. Het gevolg is ook weer een uiting van overvloed, namelijk overvloed in geld, tijd en energie. Zo heb je hierdoor meer tijd voor jezelf, gezin, kinderen, familie en vrienden. En dat niet alleen: ook is er meer ruimte in je agenda om op vakantie te gaan of voor een weekendje weg.

Leven op je eigen voorwaarden

Ik heb niet altijd het leven gehad waar ik van droomde. Er was geen geld in overvloed en op het dieptepunt stal ik zelfs éénmalig geld van de school. Het geld was gekregen via ondersteuning in functie om een schoolreis mee te betalen, maar een deel had ik reeds opgesoupeerd omdat de nood zo groot was geworden om eens niet berekend na te denken over de komende maaltijd. 

Ik kon het geld niet terugbetalen maar ook niet meer gebruiken voor de reis… 

Met de overschot van het geld besloot ik een feestmaal te maken, ik maakte een grote couscousschotel en nodigde al mijn vrienden uit om te komen eten, wie langskwam betaalde een bijdrage. Uiteindelijk bleek ik niet alleen het geld terugverdiend te hebben, maar behaalde ik zelfs nog een kleine winstmarge. 

Ik voelde dat het anders kon en ik besloot om geld geen beperking te laten zijn. 

Vandaag leef ik een onbegrensd leven in tijd, energie en geld.

Eerst door veel te hard en te veel voor te weinig te werken. Tot ik besefte dat ik niet eens meer wist wat te doen met “vrije tijd”, werken was het enige wat ik nog kende. Maar ik te bang om te stoppen, want wat als ik terug “daar” zou belanden? Je kan dit verhaal hier lezen.  

Tyrese Gibson zegt altijd mooi: “For every level, there’s another devil.” Oftewel, op welk niveau je ook leeft, er zijn altijd nieuwe uitdagingen die op je pad komen. Onderaan de streep komt dit telkens neer op begrenzingen in tijd, energie of geld.

Alleen zijn er geen limieten, want op ieder level kan je je patronen doorbreken om een shift te maken. Hiervoor is er nooit een gebrek aan middelen, alleen een gebrek aan creativiteit. 

Creëer een onbegrensd leven

Je krijgt wat je tolereert. 

Stop met genoegen nemen met middelmaat. Er zit zoveel meer potentieel in jou. De eerste stap naar een ‘leven vol leven’ is je standaard verhogen en geen onzin meer accepteren. 

Het kan anders.Je kan afwijken van wat ‘normaal’ is. En het is tijd om je standaard te verhogen door anders te denken, voelen en doen. Kortom: je neemt blinde vlekken weg en laat zien hoe je het ogenschijnlijk onmogelijke mogelijk kan maken. Je kan een bewuste keuze maken om een ander pad kunnen bewandelen om een vrij leven te creëren in tijd, energie en geld. Vandaag al.

Scroll naar top