• In 4 maanden leren investeren
 • Met plezier en vertrouwen geld voor je laten werken
 • Zonder een 4 jarige economische studie of ingewikkelde rekenformules 

Is geld investeren nog spannend, moeilijk of stressvol voor je?

Zonder marktonderzoek, kennis of ervaring is geld investeren een tijdrovende en verwarrende puzzel. Dan loop je al snel achter de feiten aan en is de kans groter op onnodige risico’s om geld te verliezen, want:

 • Je handelt vanuit emoties en maakt impulsieve keuzes
 • Je maakt verkeerde, onlogische inschattingen en berekeningen
 • Je focust teveel op korte termijn en er ontbreekt een lange termijn strategie

Dit kost je vaak meer tijd, energie en geld in plaats van dat het je tijd, energie en geld oplevert. Zonde!

Maar liever laat je óók geen geld stil staan op je spaarrekening, toch? Anders verdwijnt je zuurverdiende geld als sneeuw voor de zon door de torenhoge inflaties. 

Geld investeren is niet een obstakel, maar een ontzettend fijne manier van zelfontwikkeling

Juist nu liggen de kansen voor het oprapen om van je erfenis of spaargeld méér geld te maken. Maar waar begin je en hoe ontdek je wat voor je werkt? En dat niet alleen: hoe maak je het investeren leuk, simpel en efficiënt voor jezelf? 

Regelmatig hoor ik startende investeerders zeggen: “Ik ontdek eerst zelf wel hoe het investeren werkt…” En precies daar gaat het vaak mis, want dit leidt tot uitstelgedrag, paniek en onrust in je hoofd. De drempel om te starten ligt vaak te hoog. 

Je hebt vast geen zin om je kostbare tijd te verspillen aan saaie en technische financiële vakjargon in YouTube video’s en artikelen?

En wat houdt je nog meer tegen? De angst voor het onbekende, valse beloftes, om fouten te maken, keuzestress, om geld te verliezen, te laat te zijn of klinkt iets te mooi om waar te zijn? 

Je loopt geld mis als je geen geld investeert

Je koopkracht staat onder druk en je spaargeld verdampt vanwege de flinke benzine, gas- en energieprijzen. 

Sparen is niet meer voldoende. Financiële dromen worden niet ingelost door het opzij zetten van je geld. Integendeel, elke dag worden je euro’s minder waard. Op dit moment kan je er vanuit gaan dat over een kleine 6 jaar je euro’s gehalveerd zijn in waarde.

De enige manier om de koopkracht van je geld in eerste instantie te beschermen en in tweede instantie te laten groeien, is investeren.

Alleen door je onwetendheid raak je al snel verdwaald en zonder een glashelder investeringsplan ben je kansloos. Dan ben je te gevoelig voor de hoge pieken en diepe dalen, waardoor je kan fluiten naar je vermogensopbouw.

Maar wat werkt wél als je wilt investeren?

Waar kan je het beste je geld in investeren?

Juist als je ergens geen verstand van hebt, is het spannend om je geld te investeren. Des te belangrijker om je financiële kennis te ontwikkelen door in jezelf te investeren. 

Dan hoef je je niet langer te laten belemmeren door angst, twijfels of onzekerheden als je je wilt verdiepen in investeringen, want jij wilt toch ook je geld veilig, gemakkelijk en slim vóór je laten werken?

Vraag je je af hoe je kan starten met verantwoord geld investeren in vastgoed, aandelen, crypto, edelmetalen (goud & zilver) of NFT’s? En wil je ontdekken wat jouw concrete plan van aanpak wordt om te sparen voor je wereldreis, droomhuis, de toekomst van je kinderen, pensioen of iets anders? 

Money Unlimited is het meest complete alles-in-één online programma over geld investeren

In 4 maanden maakt Money Unlimited je wegwijs in de wereld van investeren. Je ontdekt de grootste valkuilen en misvattingen over geld, wat de psychologie van geld is en hoe je een positieve relatie met geld krijgt met een investeerders mindset.

Leer waar je allemaal op moet letten als je vastgoed, aandelen, crypto, edelmetalen (goud & zilver) of NFT’s gaat kopen of verkopen. Ontvang een compleet overzicht met alle voor-en nadelen die je wilt weten voordat je überhaupt geld gaat investeren, want zo zie je sneller kansen in de markt om van geld méér geld te maken. 

En niet geheel onbelangrijk: een lange termijn strategie inclusief risicoanalyse en risicospreiding vormt het fundament voor je financiële rust en vrijheid in de toekomst. Plus je krijgt controle over je emoties om te voorkomen dat je de grip op je investeringen verliest! 

4 maanden toegang tot mijn 10 jaar ervaring als investeerder

In november 2023 leer je als een visionair uitzoomen op je leven om te ontdekken welke vorm van geld investeren bij je past. Met een strategisch investeringsplan voor komende 5 à 10 jaar ga je uit je comfortzone stappen en verdien vanuit vertrouwen geld om te sparen voor later en je koopkracht te vergroten.

Het grootste voordeel? Je hoeft niet alles zelf uit te zoeken en gelukkig ben je nooit te laat of te oud om te starten met geld investeren. Vanwege een strategisch opbouwend stappenplan heb je slechts 1,5 à 2 uur per week nodig om verantwoord te leren investeren.

Na het 4-maanden programma kost het je nog maar 10 à 60 minuten per maand om je investeringen bij te houden en op te volgen. Daar heb je jarenlang plezier van.

De eerste keer dat ik zoveel geld uitgaf aan een training voor mezelf, de boodschap dat ik mijn geld kan laten groeien om onze droom te realiseren binnen 12 jaar was de trigger voor mij. Maar ik kreeg meer dan ik verwacht had. Er werd een versie Daisy 2.0 geïnstalleerd. Eentje die zichzelf toelaat om meer emoties te tonen, uit de comfortzone te komen en meer te gunnen en die trots is op zichzelf.
Daisy De Waele

Wat krijg je allemaal?

Je wilt geld voor je laten werken, maar hoe werkt dit, waar begin je en wat werkt voor jou?
Laten we samen aan de slag met jouw financiële toekomst. Dan leer je investeren en doordacht keuzes maken over geld met je strategische investeringsplan.

Je krijgt:

 • +60 video’s met praktisch toepasbare oefeningen over hoe investeringen in vastgoed, aandelen, crypto, edelmetalen (goud & zilver) of NFT’s voor je werken
 • 10x een LIVE online groepssessie (+ replay) waarbij we elke twee weken op donderdag de diepte ingaan (de eerste 4 weken elke week en vanaf daar elke twee weken) aan de hand van weekopdrachten. Vooraf kan je vragen insturen die ik tijdens de groepssessie persoonlijk beantwoord.
 • een uitgebreid werkboek om je strategisch investeringsplan te maken om geld te laten groeien voor alles waar je gelukkig van wordt  
 • toegang tot een inspirerende en motiverende WhatsApp community met gelijkgestemde startende investeerders, want samen sta je sterker!
 • Toegang tot alle live sessies in de toekomst+ updates bij volgende edities rond Money Unlimited (je bent dus zolang dit programma in m’n assortiment blijft steeds welkom met toekomstige vragen) 

Voor wie is Money Unlimited?

Dit is speciaal en ideaal voor jou als:

 • je wilt je financiële kennis verdiepen en verbreden om te starten met je eerste investering te doen in vastgoed, aandelen, crypto, edelmetalen (goud & zilver) of NFT’s
 • je minimaal € 200 per maand (of een budget van min. 5000 euro) vrij te besteden hebt om je compound-effect te vergroten (door de kracht van stapelen kan je dagelijks, wekelijks, maandelijks of jaarlijks kleine consistente stappen zetten richting je ideale vermogensopbouw)
   
 • je misschien al geëxperimenteerd hebt met investeringen in vastgoed, aandelen, crypto, edelmetalen en NFT’s, maar dit levert je nog te weinig rendement op
 • je een financiële buffer opgebouwd hebt en een strategisch investeringsplan wilt maken om met een concreet plan van aanpak geld te investeren in iets wat bij je past
 • je niet alleen wilt weten WAT werkt met investeringen, maar óók HOE en WAAROM specifieke investeringen rendabel zijn
 • je wilt leren omgaan met je angsten, twijfels en onzekerheden rondom investeringen en het liefst word je stap voor stap bij de hand genomen door iemand die je gerust stelt, open is, to-the-point is en je prikkelt om te experimenteren wat voor je werkt
 • je geen zin, tijd en energie hebt om zelfstandig tot op de bodem alle ins en outs op te zoeken over het kopen en verkopen van vastgoed, aandelen, crypto, edelmetalen en NFT’s
Ik ben zo blij dat Kim 4 maanden geleden op mijn pad is gekomen! Door haar geweldige energie, authenticiteit en openheid heeft ze me in laten zien dat investeren super zinvol en leuk is. Hoe zij saaie materie kan omtoveren in iets interessants en de link daarbij legt met spiritualiteit; oprecht waanzinnig! Ik wist echt 0.0 van investeren en nu voel ik wauw dit lukt me en gaat me nog veel brengen! Zo waardevol om een financieel toekomst plan te hebben!
Caroline Schellen

Belangrijk om te weten

Voor wie?

Je wilt graag investeren, maar wil dit graag op een intuïtieve manier doen. Daarnaast ben je er helemaal klaar voor om je relatie met geld aan te kijken en je angst opzij te schuiven. Je hebt een maandelijks bedrag van 200 euro of meer waarmee je wilt investeren.

Hoeveel werk?

Je werktijd bedraagt 1,5u-2u per week excl. live sessies.

Eens je de leerstof onder de knie hebt vraagt investeren tot max 1 uurtje per maand van je tijd.

Het resultaat?

Je hebt een duidelijk investeringsplan voor de komende jaren waar je je zelfzeker over voelt en je zelf in staat bent om bij te sturen waar nodig. Je kan daarnaast in 5 verschillende investeringsmiddelen investeren en weet waar je intuïtief moet op letten.

Je investering is 3300 euro excl btw of in 4 termijnen 825 euro excl btw.

Waarom zou je samen met mij werken?

Mijn naam is Kim de Graeve en ruim 10 jaar geleden startte ik met geld investeren in vastgoed.

Met grote overwaardes verkocht ik meerdere huizen. Met het rendement creëerde ik direct een sneeuwbaleffect, want het rendement ging ik later door investeren in aandelen, crypto, edelmetalen en NFT’s voor nóg meer rendement. Dit blijft tot op de dag van vandaag alsmaar groeien doordat ik minimaal één jaar verdiept hebt in elk inversteringsmiddel om alles van A tot Z onder de knie te krijgen. 

Nu wil ik mijn lessen doorgeven en bundel ik als financieel strategisch mentor mijn inzichten en ervaringen samen in een allesomvattend 4-maanden programma om het complexe simpel te maken.

Want als ik ergens in geloof is dat je namelijk alles kan rondom geld als je leert denken en handelen in oplossingen.

Met to-the-point stappenplannen, checklists en opdrachten zet ik je daarom aan het denken met vragen die niemand je stelt over geld. Zo leer je vanuit een nieuw perspectief naar je huidige en toekomstige financiële situatie kijken.

Je hebt nu twee keuzes - waarvan er maar eentje logisch is voor de lange termijn

Je hebt altijd een keuze over hoe je omgaat met geld. Speel je met geld om niet te verliezen of speel je met geld om te winnen?

Optie #1: 
Je legt de verantwoordelijkheid over je financiële toekomst buiten jezelf. Je neemt genoegen met minder en krijgt wat je tolereert: een lagere koopkracht, minder spaargeld en dus minder geld om je dromen waar te maken.

Optie #2:
Of je kiest ervoor om te stoppen met genoegen nemen met middelmaat. Je wilt daarom geld investeren met een veilig, gemakkelijk en slim investeringsplan voor de lange termijn.

Kansen zien = kansen grijpen

Want waarom zou je geld stil laten staan op je spaarrekening als je geld ook vóór je kan laten werken? En waarom zou je zelf het wiel zelf uitvinden als er al een alles-in-één gebundeld stappenplan voor je klaarligt op een presenteerblaadje?

Geld investeren in vastgoed, aandelen, crypto, edelmetalen of NFT’s is met Money Unlimited leuk, simpel en efficiënt, zelfs al heb je nog geen kennis of ervaring! 

Veel gestelde vragen

3300 euro excl BTW

Je kan ook in 4 delen betalen van 825 euro excl BTW.  (Geen garantie voor de toekomst) 

Ja absoluut. Iedereen kan zijn vragen stellen gedurende deze 4 maanden en allen worden ze uitgebreid beantwoordt tijdens de live sessies. 

Je kan minimaal 200 euro per maand sparen en/of hebt een bedrag van minimaal 5000 euro op je spaarrekening waarmee je kan investeren

 • Als je minder dan 200 euro per maand budget kan investeren wat je de komende 5 a 10 jaar niet nodig hebt.
 • Als je schulden hebt (naast je hypotheek)
 • Als je niet kan sparen
 • Als je niet op lange termijn wilt investeren (5 a 10 jaar min) 

Er zijn twee doelgroepen die instappen in Money Unlimited: 

1. Je hebt reeds ervaring met investeren, maar je hebt geen duidelijk plan en je bent er tot nu toe ook niet uiterst succesvol mee 

2. Je bent nieuw in het vak en weet weinig tot niets. 

Ben je een gevorderd investeerder met een duidelijke visie en strategie? Dan is dit traject niet voor jou, in de andere gevallen wel. 

 • Je krijgt blijvend toegang tot zolang Money Unlimited in mijn aanbod blijft. 
 • Je kan alle video’s downloaden en op die manier levenslang bewaren
 • Je kan alles op je eigen tempo doen

Ja, er zijn zelf mensen uit Frankrijk e.a landen die meedoen. 25-50% van de deelnemers komen uit Nederland. 

Nee, het werkboeken heeft oefeningen die gebaseerd zijn op de video’s uit de leeromgeving en de coaching. Dus met het werkboek ben je niets zonder het programma. 

Dit mag niet van de wetgeving: Je moet namelijk financieel ‘gezond’ zijn om deel te nemen aan een investeringsprogramma. Daarom mag de termijndeling maximaal de lengte zijn van het traject. 

Investeren in 5 gebieden op een (voor jou) ethische wijze, waarin je zelf doordacht keuzes maakt en constructief kan omgaan met emoties terwijl je je eigen investeringsplan maakt waarin je geld kan beschermen terwijl het kan groeien en je zelfzeker voelt over de acties die je neemt. 

Het kan zijn dat de limiet van je bank mag worden aangepast. In dat geval neem je ofwel contact op met de bank, ofwel kies je voor termijnbetalingen. In uitzonderlijke gevallen maken we een manuele factuur aan, maar eigenlijk doen we dat liever niet om manuele fouten te vermijden in de processen. 

Ongeveer 1,5 a 2u per week. En elke 2 weken een extra uur voor de live sessies – de eerste maand krijg je elke week een live sessie vanaf dan is het elke 2 weken)

Je kan zelf kiezen of je meer tijd investeert al dan niet. In begin kost het iets meer moeite, maar na het programma kost het je max. 1u per maand. 

Nee dat kan niet. 

Je bent nooit te laat om te investeren. 

Ja tuurlijk! Jullie krijgen samen 1 boek en kunnen samen deelnemen als koppel. 

Je bent niet de enige die daar bang voor is. (Ik had net hetzelfde), toch is het erg intuïtief en mooi om er mee bezig te zijn, check zeker even de reviews, daar merk je al snel hoe ze voor money unlimited tegenover investeren stonden en hoe ze erna kijken naar de markt.

Nee, in de vorige editie waren er verschillende 60 plussers. Je bent nooit te oud. Voor elke leeftijd is er een investeringsmiddel. 

Nee, van het bedrag dat je investeert wordt verwacht dat je het min. 5 tot 10 jaar vasthoudt. Indien je dat niet wilt dan ben ik niet de juiste mentor voor je. 

Ik geld ga verliezen: 

Dat doe je op dit moment op je rekening. Elke dag opnieuw dankzij inflatie. 

Hoe ik het zie is de enige manier om je geld te beschermen, het spreiden over verschillende investeringsmiddelen. 

Scroll naar boven