Leer investeren en doordacht keuzes maken over geld, terwijl je je eigen investeringsplan maakt zodat je je geld beschermt terwijl het groeit en je zelfzeker voelt over de acties die je neemt.

▫️ Je ziet het geld op je rekening verdampen door inflatie en wilt je geld beschermen tegen de negatieve koopkracht.

▫️ Je wilt het geld van de kinderen, wat nu op het spaarboekje staat laten groeien, om hen een goede start te geven voor later. 

▫️ Je hoort steeds dat je geld voor je kan laten werken, maar hebt geen idee hoe. 

▫️ Je dacht dat je eerst een vermogen moest opbouwen voor je aan de slag kon gaan met investeren. (Gelukkig is dat niet het geval) 

▫️ Je hebt een bedrag staan (een erfenis of spaargeld) op de spaarrekening. Waar je iets mee wilt doen. (Maar wat?)

▫️ Je stelt je vragen rond de economische toekomst, je geld wordt steeds minder waard en wil hier eindelijk de touwtjes in handen nemen, maar bent overweldigd door alle mogelijkheden en de moeilijke taal, terwijl je ook nog steeds gelooft dat investeren is voor mannen in grijze pakken. 

Je wil graag je geld laten groeien,
maar wil er niet heel de dag mee bezig zijn...

Je wilt je al langer verdiepen in investeringen, maar je voelt je overweldigd door alle (soms tegenstrijdige) informatie en je emoties gaan alle kanten op, je vindt het eng en komt niet in actie, daarnaast voel je je niet intelligent genoeg, want de meeste investeerders spreken een taal die je niet begrijpt. 

Je wilt je laten begeleiden door iemand die het allemaal uitlegt in mensentaal, terwijl die het niet moeilijker maakt dan nodig en die je je helpt te vertrouwen op je eigen kracht in deze markt.

Voor investeringen heb je niet veel tijdsinvestering nodig, maar wel veel geduld. Daarom begrijp je ook dat als je graag wilt investeren dat we je focust op een horizon van minimaal 5 à 10 jaar.

Money Unlimited is voor jou als je:

  • Wanneer je je geld laat groeien. Er staat geen maximum op het bedrag waarmee je aan de slag wilt gaan, maar wel een minimum van 200 euro maandelijkse inleg om te investeringen. (Dit doe je altijd met geld wat je min. 5 à 10 jaar kan missen)
  • Je wilt leren omgaan met jouw angst en onzekerheid rond investeren en liefst bij de hand genomen worden door iemand die je gerust stelt, open is, dingen duidelijk uitlegt en je prikkelt om te proberen.
  • Het eindelijk wilt begrijpen en dat je als een echte badass zelf je investeringsmiddelen kan kiezen terwijl je voor jezelf precies kan verantwoorden waarom. 
  • Je wilt een duidelijke visie creëren en een investeringsplan maken voor de toekomst. Zonder dat je enige voorkennis hoeft te hebben.
  • Je hebt geen zin om alles zelf uit te zoeken, het idee alleen al put je uit. 

Wat zou er gebeuren als je een plan zou maken om je geld te laten groeien, zodat je het kan gebruiken voor datgene waar jij gelukkig van wordt:

  • Die wereldreis eindelijk kunnen maken 
  • Het geld laten groeien voor je kinderen. waar je nu hun geld ziet verdampen door inflatie.
  • Dat je je pensioengeld zelf bijeen hebt gespaard, zodat je niet afhankelijk bent van het pensioensysteem.

Sparen is niet voldoende. Financiële dromen worden niet ingelost door het opzij zetten van je geld. In tegendeel, elke dag worden je euro’s minder waard. Op dit moment kan je er vanuit gaan dat over een kleine 6 jaar je euro’s gehalveerd zijn in waarde. 

De enige manier om je geld in eerste instantie te beschermen en in tweede instantie te laten groeien is investeren. 

wat als je geen geld kan uitgeven aan jezelf of het moeilijk vindt om in jezelf te investeren money mindset geld verdienen kim de graeve4

Ik ben Kim

Ooit was in één van de meest drukbezette fotografen van België.

Maar in al dat harde werk had ik steeds minder tijd voor wat echt belangrijk was, m’n gezin, m’n kinderen, mijn creativiteit, reizen…

Ik gooide m’n leven om door ruimte te creëren voor wat echt belangrijk was, eerder dan altijd hard te werken. Dat bracht me een leven in overvloed op basis van tijd, geld en energie.

Dat geld ging ik investeren in vastgoed, crypto’s (Bitcoin e.a), aandelen, edelmetalen (goud, zilver…), NFT…

Op die manier kon het verder voor mij kon werken, dankzij dit sneeuwbaleffect voelt m’n leven als één grote speeltuin. 

De eerste keer dat ik zoveel geld uitgaf aan een training voor mezelf, de boodschap dat ik mijn geld kan laten groeien om onze droom te realiseren binnen 12 jaar was de trigger voor mij. Maar ik kreeg meer dan ik verwacht had. Er werd een versie Daisy 2.0 geïnstalleerd. Eentje die zichzelf toelaat om meer emoties te tonen, uit de comfortzone te komen en meer te gunnen en die trots is op zichzelf.
Daisy Van De Waele

4 maanden toegang tot mijn 10 jaar ervaring als investeerder.

4 maand neem ik je bij de hand en werk je aan je investeringsstrategie en moneymindset.

Zodat jij heel goed op de hoogte bent waar de risico’s liggen en je heel goed jouw eigen keuzes kan nemen in dat proces. 

We hebben elke twee weken een live sessie en om de week een besloten q&a podcast (indien er vragen zijn). Je kan me steeds vragen stellen en deze worden verwerkt tijdens deze podcast of live. 

Money Unlimited start op 24 November 2022. 

Vaak denken mensen dat ze te laat zijn of dat het niet voor hen is weggelegd

Echter als je kijkt naar de geschiedenis hebben investeringen zich globaal altijd bewezen. Waar flatsystemen (papier geld zoals de Euro) in alle gevallen faalde. (Meer dan 100 keer in totaal) 

De vraag of je te laat bent en of het wel relevant is voor jou valt om die reden weg; Wat je nu aan het doen bent kost je enorm veel geld. Het alternatief is je geld beschermen en tegelijkertijd laten groeien.

Dat doen we in Money Unlimited

Laat je maatpak achterwege en doe je chillbroek aan. Want wij gaan investeren zonder ‘hoogstaande vocabulaire’. 

Jij wilt vooral een plan: wat doe je met het geld dat vandaag op de bank staat? Hoe kan ik investeren op een veilige en gemakkelijke manier? 

Je leert investeren en doordacht keuzes maken over geld, terwijl je je eigen investeringsplan maakt zodat je je geld beschermt terwijl het groeit en je zelfzeker voelt over de acties die je neemt. 

Money Unlimited maakt je wegwijs in de wereld van investeren, maar gaat nog veel verder dan dat. Het leert je over het leven, de valkuilen en emoties die erbij komen kijken en leert je een visionair visie hanteren zodat je kan uitzoomen en niet in angst leeft. 

Investeren gaat namelijk over vrijheid, rust en lange termijn. Het is te onbelangrijk om het je leven te laten beheersen, maar te belangrijk om er niets mee te doen. Daarom gaan wij aan de slag met een techniek die je rust en ruimte geeft. 

Wat ga je leren?

In de investeringswereld noemen ze mensen die slim omgaan met investeringen hodler (nee dat is geen schrijffout) of diamond hands. Zij houden hun investeringen vast op langere termijn (5 à 10 jaar of langer) en laten zich niet beïnvloeden door angst in de markt. 

De angsthazen, worden ‘paper hands’ genoemd. Want zodra er wat gebeurt op de markt (en er gebeurt altijd wel wat) verkopen ze uit angst voor verlies om later weer in te kopen zodra de markt stijgt, op die manier hebben ze elke keer opnieuw verlies, hun hele leven lang (vaak zonder ze het zelf beseffen.) Dit komt omdat niet alleen hun relatie met geld niet goed zit, maar ook omdat ze niet voldoende kennis hebben. 

In Money Unlimited leer je hoe je een hodler wordt. 

Emoties zijn de grootste valkuil van investeren (en het leven). Niet omdat ze er niet horen te zijn, ze zijn belangrijk! Maar niet altijd even rationeel. 

Met money unlimited word je niet snel rijk. (Het kan! Maar daar ligt de focus niet op). 

We focussen op lange termijn en het genieten van de reis! 

Je leert investeren in 5 verschillende investeringsmiddelen op een (voor jou) ethische wijze. Waarin je zelf doordacht keuzes leert maken en constructief kan omgaan met emoties zodat je naar huis gaat met een concreet plan, je geld kan beschermen terwijl je het laat groeien, en je je zelfzeker voelt over de acties die je neemt.

Hoe ziet dat er concreet uit?   

Je werkt uitsluitend met mij gedurende die weken, waarin je wegwijs gemaakt wordt in de wereld van investeren, je leert hierin 5 verschillende investeringsmiddelen kennen, waarvan je zelf kan bepalen of ze je interesse wekken al dan niet. Je hebt dus altijd alle controle in het maken van je keuzes. 

De investeringstijd bedraagt ongeveer 1,5u-2u per week. Dit is iets tijdelijk, zodra Money Unlimited voorbij is heb je nog 10-60min per maand nodig om je investeringen op te volgen. 

Je krijgt: 

✔️ 60 video’s met duidelijke oefeningen in verschillende modules waar je stap voor stap leert hoe elk investeringsmiddel werkt, te combineren valt, een plan leert opmaken alsook omgaan met emoties en de toekomst. 

✔️ Om de twee weken op donderdag gaan we live tussen 9-10u daar gaan we de diepte in aan de hand van de oefeningen die je uitvoerde die week. Je kan vooraf je vragen insturen indien je er niet bij kan zijn en er is steeds een replay beschikbaar. 

✔️ Om de (andere) week op donderdag komt er een besloten podcastopname beschikbaar waar alle vragen worden beantwoordt (indien die er zijn) die je vooraf ingestuurd. 

✔️ Je komt terecht in een community vol gelijkgestemden. 

Belangrijk om te weten

Voor wie?

Je wilt graag investeren, maar wil dit graag op een intuïtieve manier gaan doen. Daarnaast ben je er helemaal klaar voor om je relatie met geld aan te kijken en je angst opzij te schuiven. Je hebt een maandelijks bedrag van 200 euro of meer waarmee je wilt gaan investeren komende tijd.

Hoeveel werk?

Je werktijd zal ongeveer 1,5u-2u per week bedragen excl. live sessies.

Eens je de leerstof onder de knie hebt vraagt investeren tot max 1 uurtje per maand van je tijd.

Het resultaat?

Je hebt een duidelijk investeringsplan voor de komende jaren waar je je zelfzeker over voelt, waar je zelf in staat bent om bij te sturen waar nodig. Je kan daarnaast in 5 verschillende investeringsmiddelen investeren en weet waar je intuïtief moet op letten.

Je investering is 3500 euro excl btw of in 4 termijnen 875 euro excl btw
(inschrijven kan tot ten laatste 10 november 2022 voor de editie die start 24 november)

Early Bird prijs tot 14 oktober 👉 3000 euro excl.

Veel gestelde vragen

3500 euro excl BTW

Je kan ook in 4 delen betalen van 875 euro excl BTW. 

Early Bird prijs tot 14 oktober 👉 3000 euro excl.​

Ja absoluut. Iedereen kan zijn vragen stellen gedurende deze 4 maanden en allen worden ze uitgebreid beantwoordt. 

Op 24 november 2022 om 9u en eindigt op 2 maart 2023

  • Als je minder dan 200 euro per maand budget kan investeren wat je de komende 5 a 10 jaar niet nodig hebt. 
  • Als je niet op lange termijn wilt investeren (5 a 10 jaar min) 

Investeren in 5 gebieden op een (voor jou) ethische wijze, waarin je zelf doordacht keuzes maakt en constructief kan omgaan met emoties terwijl je je eigen investeringsplan maakt waarin je geld kan beschermen terwijl het kan groeien, en je je zelfzeker voelt over de acties die je neemt. 

Ongeveer 1,5-2u per week excl de live sessies. 

Je kan zelf kiezen of je meer tijd investeert al dan niet. In begin kost het iets meer moeite, maar na het programma kost het je max. 1u per maand. 

Je bent nooit te laat om te investeren. 

Je bent niet de enige die daar bang voor is. (Ik had net hetzelfde), toch is het erg intuïtief en mooi om er mee bezig te zijn, check zeker even de reviews, daar merk je al snel hoe ze voor money unlimited tegenover investeren stonden en hoe ze erna kijken naar de markt.

Indien het toch blijkt niets voor jou te zijn krijg je 14 dagen geld terug garantie. 

Nee, in de vorige editie waren er verschillende 60 plussers. Je bent nooit te oud. Voor elke leeftijd is er een investeringsmiddel. 

Nee, van het bedrag dat je investeert wordt verwacht dat je het min. 5 tot 10 jaar vasthoudt. Indien je dat niet wilt dan ben ik niet de juiste mentor voor je. 

Ik geld ga verliezen: 

Dat doe je nu al, op je rekening. Elke dag opnieuw dankzij inflatie. Aan de % inflatie die nu staat verlies je 50% van je vermogen over 5 a6 jaar. 

Als je je verantwoordelijkheid opneemt en rekening houdt met de lessen die je leert dan kan je ook zelf risico’s inschatten op de markt. ik leg je uit hoe je risico’s kan spreiden en hoe je lage risico investeringen kan vinden. 

Scroll naar top