verzameling van informatie:

Tips voor een vrij leven

Op deze pagina kan je allerlei externe interessante dingen vinden om mee aan de slag te gaan om je ideale leven te gaan creëren. Klik op de linkjes voor meer informatie. 

Je vindt er zowel boekentips, cursussen met korting en platformen. Alles wat vermeldt wordt is door mezelf uitgetest en sta ik voor de volle 100% achter. 

Cursussen & trajecten met korting via partners

Cursussen met korting

Garageboxen

Sandra legt je uitgebreid uit hoe je passief inkomen kan genereren aan de hand van garageboxen

Korting 50%

45€ ipv 99€
Koop

Gratis traject Crypto

Leer de basics over bitcoin via deze gratis masterclasses bij Madelon De Vos. Zo kan je meteen aan de slag met passief inkomen.

Gratis

Masterclasses crypto
Koop

Print on demand

Raisa is een creatieve ondernemer die anderen leert hoe ze via print on demand hun foto's, illustraties, poëzie en kunstwerken passief kunnen verkopen.

Korting 10%

Met code 'fotograeve'
Koop

Traject limiterende gedachten

Inge heeft me ontzettend geholpen, het was één van de meest waardevolle investeringen die ik de laatste jaren heb gedaan.

+ Bonus meditatie

t.w.v. 275€ er bovenop
Koop

Leren beleggen

Passief investeren op basis van aandelen met Tim. Een investering in dit soort cursus levert je het bedrag vrij snel dubbel en dik terug.

Geen korting

Wel heel waardevol
Koop

Public speaking

Zelfzeker leren spreken vind ik echt een belangrijk stuk in vrijheid. Je zal regelmatig je mannetje moeten staan en dat zal je goed moeten kunnen uitleggen.

20% korting

Met de code KIM
Koop

Interessante platformen

Passief inkomen

Bitvavo - Crypto

Wil je graag starten met crypto? Krijg dan je eerste 1000€ zonder transactiekosten door gewoon op de link te klikken. Heel simpel en gemakkelijk.

1000€

Zonder transactiekosten
Koop

Degiro

Het platform waarmee ik zelf mijn aandelen koop en verkoop. Beleggen kan je via dit platform vrij makkelijk en met lage transactiekosten.

Binance

Een ander cryptoplatform. Wat hier zo leuk aan is is dat er een cryptocard kan worden ontvangen (soort Mastercard) waarmee je kan betalen in de winkels. Ik combineer deze met bitvavo

5% commissie

per aankoop via mij
Koop

Society6

Print on demand platform waar je je creatieve kunstwerken kan verkopen op passieve manier. Van Poëzie, illustraties tot fotografie.

Gratis registratie

Easy peasy!
Koop

Uitzonderlijk mooie boeken

Boekentips

De alchemist

Een prachtig boekje dat je in 1,2,3 kan uitlezen als je dat zou willen. Het is ontzettend mooi verteld en gaat over de kracht van mindset en het leren dat alles mogelijk is

Het boek van de vreugde

Een wondermooi (en dik) boek over vreugde in je leven, gelukkig zijn en de noodzaak van verdriet om je mens te voelen. Een prachtig boek voor mensen die nood hebben aan verbinding en geluk.

De bitcoin standaard

Het beste Bitcoin boek van de wereld. Het gaat over de apolitieke, vrije markt en hoe Bitcoin kan dienen als alternatief voor Centrale banken.

Edith Eger

Een boek over de holocaust, over het geschenk dat je krijgt na en tijdens het lijden. Over destructieve gedachten omkeren naar vreugde en kracht.

You're a badass at making money

Het fantastische boek dat je helpt je mindset rond geld te veranderen. Vind je geld vies? Denk je dat rijke mensen egoïsten zijn? Dan is dit boek voor jou.

Dinsdagen met Morrie

"Doodgaan is erg, maar een heel leven niet geleefd hebben is veel erger." Een prachtig boek over de dood en over hoe we NU leven.

Verlangen naar verbinding

Een boek van Brené Brown over moedig voor jezelf kiezen terwijl je in verbinding blijft met de ander. Een mooi boek voor mensen die het gevoel hebben er vaak niet bij te horen.

Focus

Wil je graag meer productiviteit en focus creëren in je leven. Dan is dit boek om daarmee te beginnen. Je leert hoe onze hersenen werken met als resultaat dat je het beter kan aanpakken.

The 4-hour work week

Hoe creëer je je vrije leven op basis van mindset en structuur zodat je maar 4 uur per week meer zou moeten werken. Dat is waar Tim Ferris het over heeft.

Daar waar de rivierkreeften zingen

Een fictieboek over mindset, over hoe het leven de meest vreselijke dingen naar je kan toewerpen maar zij toch in staat is haar ideale leven te creëren.

Miracle Morning

Een boek over het trainen van je ideale dag te beleven. Elke dag opstaan als kerstmis. Hoe doe je dat precies? Hoe creëer je een leven waar je zin voor hebt om op te staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top