Je hebt een relatief comfortabel leven en je hebt (op zich) niet te klagen.

Maar dat comfort geeft een onbeweeglijkheid… Het voelt niet vrij, en de vraag is: “wil je dit, zoals het nu is je hele leven?

Je lijkt nooit geld of tijd genoeg te hebben terwijl je dacht dat genoeg geld sparen de oplossing was om ruimte te maken voor wat echt belangrijk was. Maar ondertussen heb je geconstateerd dat er elke keer wel iets tussenkomt waardoor dat plan niet werkt.

Daarnaast voel je dat er dingen zijn die energie wegnemen, maar je leven is zo opgebouwd dat je niet ziet hoe je daar onderuit kan.

Wat als het leven zou aanvoelen als spelen?

Concreet zorgt Freedom Unlocked ervoor dat je je ideale leven gaat creëren op basis van tijd, geld en energie. 

Dat wil zeggen dat je:

 • Nu ruimte creëert voor wat echt belangrijk is. De reden waarom je nu zo hard werkt en probeert te spaart. (En daardoor nooit tijd hebt voor precies dat belangrijke stuk.)
 • Je leven en onderneming (of verlangen om ondernemer te worden) zo inricht dat het niet meer uitmaakt of je al dan niet vakantie hebt omdat wat je doet, vanuit jouw ziel komt.
 • Dat je financieel inzicht krijgt, waardoor je leert toveren met geld zodat je ook zonder mij na het traject zelfstandig kan optimaliseren. 
 • Je leeft vanuit jouw levensenergie. Elke dag opnieuw doen wat bij jou past, terwijl je vloeiend ‘nee’ kan zeggen tegen wie en wat niet voor jou bestemd is. 

Freedom Unlocked is voor jou als jij:

 • Concreet wil leren hoe je het leven van je dromen kan creëren, welke keuzes je daarin kan maken en hoe je zorgt dat het je financieel niet in je billen bijt. 
 • Een duidelijk plan wilt met concrete stappen naar jouw financieel vrije leven 
 • Zit te popelen om je financieel vrije leven te behalen, met 200% focus om de acties die daarbij horen uit te voeren, je voelt je energie hoog zitten als je denkt aan het bouwen en concretiseren van je vrije leven. (en vindt het tegelijkertijd heel spannend) 

In 2012 had ik nog steeds extreem geld tekort op het einde van de maand.

Tot ik besloot dat het genoeg was en heel m’n leven omdraaide. In dat proces leerde ik geld begrijpen… Alleen, deed ik het nog steeds vanuit hetzelfde principe: “Hard werken”. 

Ik werd fotograaf en slaagde erin m’n onderneming in slechts 1 jaar tijd naar een omzet van 100.000 euro te brengen terwijl ik verkozen werd tot top 100 beste fotografen ter wereld. Zonder enige opleiding als fotograaf noch ondernemer. 

Maar ondanks ik maatschappelijk als succesvol gezien werd, voelde ik iets helemaal anders:

Ik was altijd druk en realiseerde me dat ik nooit tijd had voor wat echt belangrijk was. (In mijn geval: Mezelf, mijn partner, mijn kinderen, leren en reizen.)

In dat proces ontdekte ik dat geld alleen niet genoeg was…  Zo ontdekte ik ’tijd’. Slimmer werken, niet harder.

Dat zorgde ervoor dat ik mijn omzet kon verdubbelen en mijn werkuren kon halveren het jaar nadien.

Maar dat voelde nog steeds niet compleet, alles ging vlotjes maar steeds meer kwam de vraag “is dit het nu?” Ik miste vervulling in mijn leven. Zo ontdekte ik het belang van energie, het leren voelen wat energie geeft en wat energie wegneemt. 

Op het moment dat ik geld, tijd en energie als gelijken beschouwde en het ging implementeren in m’n leven veranderde het volledig.

Nu heb ik alle tijd voor m’n gezin, m’n familie, vrienden  alsook voor mijzelf. Ik reis de wereld rond, groei en leer als nooit tevoren en over geld wordt niet meer gepiekerd (en zelfs amper aan gedacht)

Dat is het moment waar je echt rijk wordt en absolute vrijheid ontgrendeld

  Ik leer je niet alleen hoe je geld kan verdienen en financieel vrij kunt zijn. Ik leer je over vrijheid op alle facetten, omdat dat pas echt Freedom Unlocked is.

  Leven op je eigen voorwaarden → Van GOED naar GEWELDIG

  Van jongs af aan groei je op met een onderwijssysteem dat de neiging heeft om de focus te leggen op wat (nog) niet goed is. Vaak zijn het de laagste cijfers waar de aandacht naartoe gaat. Deze cijfers moeten dan minimaal een voldoende om volgens de norm te scoren.

  Alleen hier zit een groot nadeel aan: deze manier van meten en leven creëert een cultuur waarbij voldoen aan de minimale norm (de zesjescultuur) belangrijker wordt geacht dan het voldoen aan de maximale norm. Van een 8 een 9 maken is mooi, maar het maakt eerlijk gezegd toch niet uit. Je gaat dan toch wel over. Waarom zou je dan nog meer je best doen?

  GOED is goed, maar goed is ook de vijand van GEWELDIG. Want, als je met ‘goed’ al tevreden bent, dan ga je nooit ‘geweldig’ behalen.

  Deelnemers van Freedom Unlocked mogen zich afvragen:

  ‘Waar leef ik nog volgens de zesjescultuur? Ga ik voor ‘goed’ of ‘geweldig’? En waarom neem ik überhaupt genoegen met het gemiddelde? Welke excuses heb ik nog om van ‘goed’ naar ‘geweldig’ te gaan in mijn zakelijke en persoonlijke ontwikkeling?

  Je krijgt wat je tolereert. Stop met genoegen nemen met middelmaat. Er zit zoveel meer potentieel in jou (en dat weet je). De eerste stap naar een vervuld leven is je standaard verhogen en geen onzin meer accepteren. 

   Wat als je vrijheid op basis van tijd, energie en geld kon ontgrendelen?

   Tyrese Gibson zegt: “For every level, there’s another devil.” Oftewel, op welk niveau je ook leeft, er zijn altijd nieuwe uitdagingen die op je pad komen. Onderaan de streep komt dit telkens neer op begrenzingen in tijd, energie of geld. Alleen zijn er geen limieten, want op ieder level kan je je patronen doorbreken om een shift te maken. Hiervoor is er nooit een gebrek aan middelen, alleen een gebrek aan creativiteit.

   In Freedom Unlocked word je een minimalist terwijl je maximaal gaat leven. 

   Ik maak het bouwen van een ideaal leven niet moeilijker dan het is en versimpel je leven & business op basis van geld, tijd en energie zodat je nu ruimte vrij maakt voor datgene wat er écht toe doet.

    Het resultaat? 

   • Overvloed van tijd, energie en geld voor jezelf 
   • Overvloed van tijd, energie en geld voor je passies 
   • Overvloed van tijd, energie en geld voor je kinderen 
   • Overvloed van tijd, energie en geld voor je partner 
   • Overvloed van tijd, energie en geld voor je vrienden 
   • Overvloed van tijd, energie en geld voor je vakanties.

   Hoe wil je later terugblikken op je leven?
   En wat wil je op basis daarvan nu doen, voelen, hebben en ervaren?

   Hoe werkt Freedom Unlocked?  

   We werken 4 maanden samen, waarin je een concreet plan opbouwt naar je financieel vrij leven, vrijheid op basis van tijd, energie en geld. Elke week kom je steeds dichter het het leven waar jij zo naar verlangt.

   Jouw tijdsinvestering is gemiddeld zo’n 2,5u per week die je zelf kan inplannen. Inclusief in het programma:

   • 60 video’s met oefeningen waar je stap voor stap aan de slag gaat jouw vrijheid te ontgrendelen op basis van tijd, energie en geld.
   • Een fysiek werkboek met 300 pagina’s aan oefeningen en implementaties. 
   • Elke donderdag om 10.30u hebben we een q&a live sessie van 1 à 1,5u in groep. (Je kan vragen vooraf stellen en de replay is steeds beschikbaar indien je er niet live bij kan zijn.)
   • De deelnemers hebben de mogelijkheid opgesplitst te worden in groepjes om elkaar te supporteren en uit te dagen. Iedereen zit in dezelfde fase als jij en de kruisbestuivingen die hieruit voorkomen zijn fenomenaal, al vanaf de eerste editie noemden de deelnemers zichzelf spontaan FU’ckers en creëerden ze een hechte band. 

   Extra bonus: maandelijks 1-1 sessie met Manu

   Manu is life- en loopbaancoach.

   Hij is een expert in het herkennen en benoemen van  negatieve patronen & belemmerende overtuigingen.

   Hij helpt je met de emotionele ondersteuning in Freedom Unlocked waar ik op het praktische en uitvoerende gedeelte zit. 

   Je krijgt 4 gesprekken met hem die je gratis kan inboeken gedurende het traject.

    Belangrijk om te weten

    Voor wie?

    Je hebt genoeg van dat middelmatige leven en staat te popelen om actie te ondernemen om van een goed naar een geweldig leven te gaan.

    Concreet wil leren hoe je het leven van je dromen kan creëren, welke keuzes je daarin kan maken en hoe je zorgt dat het je financieel haalbaar maakt.

    Hoeveel werk?

    Jouw werktijd bedraagt wekelijks 2,5u die je zelf kan inplannen. Exclusief de live sessies op donderdag om 10.30u-11.30u (indien je niet live kan komen kan je vooraf vragen stellen en wordt er een replay voorzien).

    Het resultaat?

    Je creëert NU ruimte voor wat echt belangrijk is en richt je leven (en onderneming) zo in dat het niet meer uitmaakt of je al dan niet vakantie hebt en leert toveren met geld, zodat je na het traject ook dit onderdeel zelfstandig kan optimaliseren. Verder leef je vanuit jouw levensenergie. Elke dag opnieuw doe je wat bij jou past en zeg je makkelijk 'nee' tegen wie en wat niet voor jou bestemd is.

     Freedom Unlocked Kim de graeve

     Je investering is 5000 euro excl BTW voor 4 maanden, je kan ook in 4 termijnen afbetalen voor 1250 euro excl BTW.

     Veel gestelde vragen

     Absoluut, je kan kiezen tussen 5000 euro excl BTW of in 4 termijnen van 1250 euro excl btw

     in één woord ja! Er is echter wel een belangrijke voorwaarde:

     Twee van de belangrijkste skills om financieel vrij te worden is goede vragen stellen en verantwoordelijkheid opnemen:

     Jij hebt de verantwoordelijkheid de vragen te stellen tijdens de q&a’s. Uiteindelijk komt niemand het voor jou oplossen. Je zal dit zelf doen en daarin ondersteun ik je met plezier.

     We starten op 20 oktober 2022 en gaan 4 maand aan de slag. 

     Geen probleem, je kan al je vragen ook anoniem insturen. Indien je niet houdt van een community, hoef je niet actief deel te nemen hieraan. Hier heb jij volledig eigen zeggenschap over. 

     Tijdens de lives doen we groepswerk, dat is het enige moment waar ik van je verwacht dat je wel je camera aanzet, omdat ik energie erg belangrijk vind, ook binnen de groep. Maar je hoeft niet persé van je te laten horen. 

     Mijn doelstelling voor deze editie staat op 50-60 mensen. 

     Bij de aanvang schrikt dit mensen soms in eerste instantie af. Maar al snel zien ze dat dat nergens voor nodig is. 

     We zijn er echt uitgebreid voor iedereen en hebben héél veel focus op persoonlijk contact. 

     Charlotte had dezelfde angst en had deze trigger bij de eerste live; 

     ‘Toen ik de grootte van de groep zag kon ik niet geloven dat ik persoonlijk geholpen zou worden. Maar na een paar lives had ik door dat dat compleet onterecht was. Ik vind het echt fantastisch hoe jullie jullie tijd nemen, en ik voel me ook echt elke keer gezien en gehoord. Ik vind dat echt niet evident en supercool om te zien hoe jullie dat doen!’

     Elke week gaan we een laag dieper, zelfs individueel. En daar zijn we echt oprecht erg goed in. 

     Absoluut, die krijg je automatisch bij het afrekenen als je je gegevens nalaat. 

     De lichten staan nooit allemaal op groen en het is nooit het juiste moment. 

     Je moet er niet van houden. Het is gewoon makkelijker als je dat wel doet.

     Je herkent zeker het gevoel dat je iets deed waarvan je dacht dat het niet het juiste moment was en waarvan je achteraf bedacht dat het net het perfecte moment was. 

     En eerlijk?… De reden dat je denkt geen tijd te hebben is precies de reden waarom je deze verkooppagina leest. 

     1. Het is niet voor jou wanneer je verwacht dat het uit de lucht komt vallen. Noch wanneer je denkt dat dit een luistertraject wordt waarin ik je vertel hoe het moet en jij met je benen in de lucht kan consumeren.

      Er zijn geen trucjes voor een ideaal leven, je zal van je kont moeten komen en in actie schieten en de antwoorden komen uit jou (met mij aan je zijde). 

     2. Wanneer je niet van plan bent te doen wat ik zeg. Je zal dingen moeten doen uit je comfortzone en dat is niet altijd prettig. Ofwel ga je all the way, ofwel niet. 

     Niemand kan deze vraag beantwoorden behalve jij. 

     Er gingen je mensen voor die dit deden met prachtige resultaten, echter deden zij het werk, stonden ze te popelen om actie te ondernemen. Voel jij dat ook?

     Mooi! Dan is dat meteen je eerste uitdaging. 

     Een vrij leven opbouwen in tijd, energie en geld is niet persé makkelijk. Je zal weerstand tegenkomen en niet iedereen zal het altijd met je eens zijn, of je begrijpen. 

     Maar eerlijk? Als jij de goedkeuring nodig hebt van je partner. Hoe klaar ben je dan echt voor een vrij leven? 

     Gaat het niet over goedkeuring maar over de centen? Dan heb ik volgende advies: 

     Ik kocht een huis zonder spaargeld, om de schrijfkosten en de notariskosten te garanderen verkocht ik quasi al mijn bezittingen, het was de beste beslissing die ik ooit nam en om die reden ben ik 100% zeker dat jij je partner niet persé nodig hebt als het gaat over geld. Maar de vraag is ‘do you tot what it takes?’ 

     Langs de andere kant… Als je dit overwint dan kan je de wereld aan: 

     In Mexico leerde ik Fleur op een nogal aparte manier kennen. Ze stond recht voor me, met haar benen en armen vol bloed in het midden van de straat.

     Ik schoot haar te hulp en riep ‘jezus! Wat is er met jou gebeurd!’

     Ze werd aangevallen door 3 honden in een steegje. En we gingen op zoek naar een dokter (dat is echt niet aan te raden in Mexico). Toen hij vroeg “wil je graag dat het genaaid wordt of wil je een pleister?” Moesten we beiden lachen! Je kon ons bijna van de grond rapen.

     Het was de eerste keer dat ze alleen reisde en iedereen had haar gek verklaard. En ik vroeg me af hoe ze zich voelde na die aanval…

     Dus ik vroeg.. “Hey Fleur, je bent slechts 1 dag in Mexico, na zoveel commentaar van je omgeving… En dan word je nog aangevallen. Hoe voel je je?”

     “Eerlijk Kim?

     I’m on top of the world! Op dit moment weet ik dat ik alles aankan! Ik kan dit alleen en heb niemand nodig.”

     Als je dit kan? Dan kan je de wereld aan. En trust me, dat kan je sowieso. 

      

     Als het van mij afhangt, 100%, dit programma werkt namelijk, dat weet ik. Maar het hangt niet alleen van mij af. Jij bent diegene die het werk moet doen. 

     Deelnemen met 2 heeft een ontzettend voordeel voor jullie beiden als jullie het ook individueel gaan doorlopen. 

     Het is namelijk een persoonlijk proces, zelfs als je met 2 een droomleven wilt creëren.

     De intensiteit en tijdsinvestering van ons kant uit is gelijk voor elke deelnemer en daarom zien we jullie ook als 2 afzonderlijke deelnemers die hun eigen proces doorlopen en daar ook de prijs voor betalen zoals andere deelnemers

     Ik werk ontzettend graag met mannen en vrouwen. Ik hou van de evenwichtige energie in de groep. 

     Mannen bezetten zo’n 25% van de groep op dit moment. 

     Ja absoluut! (Graag zelf; ik denk stiekem dat ik een beetje meer Nederlander ben dan Belg). Op dit moment zijn de inschrijvingen zo’n 40% Nederlanders en 60% Belgen

     We krijgen deze vraag geregeld! Cool! 

     Vorig jaar deden er ook enkele mensen opnieuw mee om alles nog meer aan te schroeven en keihard door te knallen. (Of soms kwam het leven gewoon in de weg waardoor ze het opnieuw wilden oppikken)

     In dat geval betaal je het verschil in prijs in van jouw editie erbovenop. Stuur hiervoor een mailtje naar info@kimdegraeve.be 

     Heb je het traject volledig afgerond in het verleden? Dan ben je beter af met de Mastermind, hiervoor kan je per drie maanden instappen. (Mail hiervoor naar info@kimdegraeve.be) 

     Je leert:

     Concreet maximale optimalisatie voor jouw ideale leven op basis van tijd, energie en geld. 

     • Achterhalen wat jouw ideale leven precies is. 
     • Je leert slechte gewoontes omzetten naar positief gedrag wat echt je noden zullen vervullen
     • Je leert de juiste vragen stellen zodat je de juiste antwoorden krijgt om jouw ideale leven op te bouwen. 
     • Je leert je talenten ontwikkelen, ontdekken (zelfs als je denkt dat je dat niet hebt) en ze inzetten. 
     • Je leert financieel optimaliseren en analyseren. Zodat je je op basis van geld geen zorgen hoeft te maken. 
     • Je maakt een spaarplan op voor de toekomst
     • Je leert je loopbaan optimaliseren. Of je nu in loondienst of ondernemer bent. Zodat je echt 100% energie krijgt van wat je doet. 
     • We leren je verantwoordelijkheid nemen over je gevoelens. Waardoor je leert je gemoedstoestand bij te sturen. Zodat je elke dag vol energie kan staan voor wat je wilt
     • Je leert balans te herkennen en te behouden, maar ook de symptomen van disbalans te herkennen en aan te pakken. Zodat je evenwicht een blijvend feit wordt in je leven, ook na het traject. 
     • Reageren op verandering. Ja! het leven verandert constant. Dus wat als ineens alles anders wordt? Hoe zet je dan stappen om terug te reageren? Want je missie en je doel verandert ook in de toekomst. 
     • Je leert concreet alle onhaalbare dingen op te splitsen in haalbare stukken. 

     Je leert niet:

     • Hoe je snel snel rijk wordt. (Al was er wel iemand die haar omzet verdubbelde in de eerste weken en meerdere die na de eerste weken hun inschrijvingsgeld al terugverdienden. 
     • Hoe je moeiteloos je leven omgooit. 
     • Hoe je niet meer moet werken (als je ontdekt hoe mooi werken kan zijn, zal je graag werken, trust me! – Dat laatste leer je 😉
     • Ik het niet ga volhouden
     • Ik het geld niet ga terugverdienen
     • Ik het niet kan
     • Anderen wat van me gaan vinden
     • Mijn partner niet meegroeit

     Eén van de belangrijkste redenen om niet te luisteren naar je verlangens is de verlammende vraag: “Wat als het mislukt?” Als het goed is, zullen we zeggen: “Jammer, pech gehad, volgende keer beter.” Maar helaas heeft men nogal snel het gevoel dat als het mislukt, dat ze zelf óók mislukt zijn.

     En om dat gevoel van pijn te ontlopen hebben veel mensen een uiterst efficiënte strategie bedacht: Ze stellen zich namelijk ten doel zo min mogelijk te verlangen. Bij voorkeur helemaal niets. Niet te veel te verwachten. De lat niet te hoog leggen, heet dan dan. Of tevreden zijn met wat je hebt. Want als je niets wilt, kan er dus ook niets mislukken.

     Zelfs al zou iemand dat willen, je hebt over je verlangens niet zoveel controle. Ze zijn er gewoon. Het ligt in de aard van de natuur om dingen te willen. Een boom wíl groeien. Dit willen is een spontaan, natuurlijk proces. Een boom kan niet niet groeien. De natuur wil zich ontvouwen. Het leven is een en al verlangen, energie en groei. Dat is niet goed of fout. Het is gewoon zo. En wij zijn onderdeel van die natuur. Ook in ons liggen verlangens opgeslagen. Het ligt in onze natuur om voluit te leven. De meeste van die verlangens kan je niet controleren of regisseren. We hebben ze. Waarom of waartoe is eigenlijk niet belangrijk. Verlangens ervaar je vooral. Het wil niet zeggen dat je er slaafs gehoor aan hebt te geven, maar wel dat je ze erkent en accepteert. Wat in elk geval niet werkt is ze te willen veranderen, onderdrukken of wegredeneren met ons verstand. 


     Wat er dan overblijft om naar je verlangens te leven is durf. Om je verlangens te volgen, om iets nieuws te beginnen doe je er slim aan om iets ouds te eindigen. Uit je comfortzone stappen. Vaak is het probleem niet zozeer dat we niet weten wat we verlangen, het probleem is juist we het heel goed weten. We durven er alleen geen gehoor aan te geven. Ons verlangen leidt ons per definitie naar het onbekende en onzekere. Durf is vooral een kwestie van overgave en vertrouwen dat het goed zal komen.

     Makkelijk is dit niet per se. Het gaat stap voor stap. Eén ding is in ieder geval zeker, door je verlangens te onderdrukken zal je voortdurend in strijd zijn met jezelf. Alleen door je verlangens volledig te accepteren en te erkennen, geef je jezelf de keuzevrijheid om ze te volgen of niet. Waar onze verlangens ons brengen is een groots avontuur. Met een onbekende afloop.

     Wie zijn verlangen volgt, zal per definitie afwijken van de gebaande paden. Dat kan spannend en onzeker zijn, maar ook juist inspirerend!

     Je mag vooral beseffen dat je vooral jezelf kwijtraakt als je je diepste verlangens aan de kant schuift, als je je blijft aanpassen aan de norm. Want zodra je dit blijft doen, leef je vanuit tekort, angst en schaarste. In plaats vanuit overvloed en vertrouwen.

     En dat terwijl het met “Freedom Unlocked” juist de bedoeling is om overvloed in tijd, geld en energie te creëren.     Nee, je wordt op geen enkele manier aangestuurd in het traject om extra kosten te maken om Freedom Unlocked tot een goed einde te brengen. 

     Er is een verschil tussen de gedachte van een 1 op 1 sessie waardevoller vinden en het rationele stuk waar dat ook echt zo is. 

     Vaak geloven mensen dat hun verhaal ‘anders’ is en daardoor 1-1 coaching nodig hebben. Maar in essentie is het onderliggende stuk bij iedereen hetzelfde en kwam ik op de problematiek bij 1-1 sessies steeds dezelfde vragen te moeten beantwoorden. 

     Zo ontstonden mijn groepstrajecten:

     Ik verkies namelijk net groepsessies omdat ik op deze manier veel meer waarde kan bieden. 

     In een 1-1 sessie heb je me 1 uur voor jezelf. En kan je je vragen stellen (en dat zou een heel ander prijskaartje zijn), maar in een groepstraject heb je niet alleen jouw vragen maar ook nog eens de vragen van de andere deelnemers, die door hetzelfde proces gaan als jou. Waardoor je antwoorden krijgt op vragen die je zelf nooit had kunnen verzinnen. (resultaat? Veel meer waarde voor een veel lagere prijs)

     Daarnaast kom je nog terecht in een community die zorgt voor gigantische kruisbestuiving en ondersteuning. 

     Ik zou nooit nog 1 op 1 sessies willen geven, precies om deze reden. 

     Manu vind 1-1 sessies daarentegen fantastisch. Dus als je daar behoefte aan hebt dan kan je bij hem terecht. 

      

     Je kan het echt wel, het is geen groot moeilijk vraagstuk. Je hebt alle potentie en alle talenten die je nodig hebt (nu al)! 

     Hoelang ga je nog met die gedachten spelen: 

     • Ben ik wel goed genoeg
     • Ga ik het wel kunnen
     • Wat gaan anderen zeggen

     En waar hebben die je tot nu toe gebracht? Hoeveel tijd ga je daar nog aan verspillen? 

     Nee, echt serieus. Wat als je vandaag slechts één gedachte meer zou mogen kiezen de rest van je leven. Zou je dan een gedachte kiezen die je kracht geeft of eentje die je naar beneden haalt? 

     Ik ga ervan uit dat je één zou kiezen die je kracht geeft. En dat is ook meteen de sleutel tot je succes. 

     Nee, Freedom Unlocked gaat echt over het bouwen van je plan naar financiële vrijheid op basis van tijd, energie en geld. 

     Hoe kan je NU financieel vrij leven, eerder dan later. 

     Investeren als altijd iets op langere termijn. Wat ik nog steeds ontzettend belangrijk vind, maar zie als een volgende fase.

     Investeren is een praktische skill. Iets wat ik wel aanleer in Money Unlimited. 

     Ik heb een voorkeur voor ondernemers en mensen met het verlangen ondernemer te worden. Omdat ik niet geloof dat je 100% vrijheid kan opbouwen als je voor iemand anders werkt. 

     Langs de andere kant zijn er reeds verschillende particulieren ingestapt die het op dit punt niet met me eens zijn en die ontzettend gelukkig zijn met hun resultaten. 

     Tijdens de eerste 14 dagen van het traject heb je 100% terug garantie (wat de reden ook is). Naderhand kan je geen beroep meer doen op gedeeltelijke noch volledige teruggave. 

     Ik heb een podcast opgenomen met de meest gestelde vragen. 

     Deze kan je hier vinden. 

     Heb je nog een andere vraag? Mail gerust naar info@kimdegraeve.be 

     Scroll naar top