Je hebt een relatief comfortabel leven en je hebt (op zich) niet te klagen.

Maar dat comfort geeft een onbeweeglijkheid… Het voelt niet vrij, en de vraag is: “wil je dit, zoals het nu is je hele leven?

 • Je lijkt nooit geld of tijd genoeg te hebben terwijl je dacht dat genoeg geld sparen de oplossing was om ruimte te maken voor wat echt belangrijk was. Maar ondertussen heb je geconstateerd dat er elke keer wel iets tussenkomt waardoor dat plan niet werkt.
 • Daarnaast voel je dat er dingen zijn die energie wegnemen, maar je leven is zo opgebouwd dat je niet ziet hoe je daar onderuit kan. 

Wat als het leven zou aanvoelen als spelen?

Concreet zorgt Freedom Unlocked ervoor dat je je ideale leven gaat creëren op basis van tijd, geld en energie. 

Dat wil zeggen dat je:

 • Nu ruimte creëert voor wat echt belangrijk is. (De reden waarom je nu zo hard werkt en probeert te sparen)
 • Je leven en (toekomstige) onderneming zo inricht dat het niet meer uitmaakt of je al dan niet vakantie hebt omdat wat je doet, vanuit jouw ziel komt.
 • Dat je financieel inzicht krijgt, waardoor je leert toveren met geld, tijd en energie zodat je ook zonder mij na het traject zelfstandig kan optimaliseren. 
 • Je leeft vanuit jouw levensenergie. Elke dag opnieuw doen wat bij jou past, terwijl je vloeiend ‘nee’ kan zeggen tegen wie en wat niet voor jou bestemd is.

Freedom Unlocked is voor jou als jij:

 • Concreet wil leren hoe je het leven van je dromen kan creëren, welke keuzes je daarin kan maken en hoe je zorgt dat het je financieel niet in je billen bijt. 
 • Een duidelijk plan wilt met concrete stappen naar jouw financieel vrije leven 
 • Zit te popelen om je financieel vrije leven te behalen, met 200% focus om de acties die daarbij horen uit te voeren, je voelt je energie hoog zitten als je denkt aan het bouwen en concretiseren van je vrije leven. (en vindt het tegelijkertijd heel spannend) 

Ik besloot om op m’n 17de alleen te gaan wonen. Ik verlangde naar vrijheid en koos daarbij bewust voor armoede… Terwijl ik op eigen benen ging staan, leerde ik dat hard werken financiële voordelen met zich meebracht. Ik ging dus steeds harder en meer werken.

Ik werd fotograaf en slaagde erin m’n onderneming in slechts 1 jaar tijd naar een omzet van 100.000 euro te brengen terwijl ik verkozen werd tot top 100 beste fotografen ter wereld. Zonder enige opleiding als fotograaf noch ondernemer.

Maar ondanks ik maatschappelijk als succesvol gezien werd, voelde ik iets helemaal anders.

Ik was altijd druk en realiseerde me dat ik nooit tijd had voor wat echt belangrijk was. (In mijn geval: Mezelf, mijn partner, mijn kinderen, leren en reizen.) Ik merkte op dat ik m’n eigen gevangenis gecreëerd had, ondanks dat ik zo krachtig voor vrijheid koos in m’n tienerjaren. Bij dat besef startte de ware zoektocht naar financiële en mentale vrijheid, waarbij ik ontdekte dat je vandaag al rijk kan zijn op alle vlakken.

Op het moment dat ik geld, tijd en energie als gelijken beschouwde en het ging implementeren in m’n leven veranderde het volledig; Nu heb ik alle tijd voor m’n gezin, m’n familie, vrienden  alsook voor mijzelf. Ik reis de wereld rond, groei en leer als nooit tevoren en over geld wordt niet meer gepiekerd (en zelfs amper aan gedacht)

Dat is het moment waar je echt rijk wordt en absolute vrijheid ontgrendeld

geld beleggen kim de graeve

Ik leer je niet alleen hoe financieel vrij kunt zijn. Ik leer je over vrijheid op alle facetten, omdat dat pas echt Freedom Unlocked is.

Leven op je eigen voorwaarden → Van GOED naar GEWELDIG

Van jongs af aan groei je op met een onderwijssysteem dat de neiging heeft om de focus te leggen op wat (nog) niet goed is. Vaak zijn het de laagste cijfers waar de aandacht naartoe gaat. Deze cijfers moeten dan minimaal een voldoende om volgens de norm te scoren.

Alleen hier zit een groot nadeel aan: deze manier van meten en leven creëert een cultuur waarbij voldoen aan de minimale norm (de zesjescultuur) belangrijker wordt geacht dan het voldoen aan de maximale norm. Van een 8 een 9 maken is mooi, maar het maakt eerlijk gezegd toch niet uit. Je gaat dan toch wel over. Waarom zou je dan nog meer je best doen?

GOED is goed, maar goed is ook de vijand van GEWELDIG. Want, als je met ‘goed’ al tevreden bent, dan ga je nooit ‘geweldig’ behalen.

Deelnemers van Freedom Unlocked mogen zich afvragen:

‘Waar leef ik nog volgens de zesjescultuur? Ga ik voor ‘goed’ of ‘geweldig’? En waarom neem ik überhaupt genoegen met het gemiddelde? Welke excuses heb ik nog om van ‘goed’ naar ‘geweldig’ te gaan in mijn zakelijke en persoonlijke ontwikkeling?

Je krijgt wat je tolereert. Stop met genoegen nemen met middelmaat. Er zit zoveel meer potentieel in jou (en dat weet je). De eerste stap naar een vervuld leven is je standaard verhogen en geen onzin meer accepteren. 

Wat als je vrijheid op basis van tijd, energie en geld kon ontgrendelen?

Tyrese Gibson zegt: “For every level, there’s another devil.” Oftewel, op welk niveau je ook leeft, er zijn altijd nieuwe uitdagingen die op je pad komen. Onderaan de streep komt dit telkens neer op begrenzingen in tijd, energie of geld. Alleen zijn er geen limieten, want op ieder level kan je je patronen doorbreken om een shift te maken. Hiervoor is er nooit een gebrek aan middelen, alleen een gebrek aan creativiteit.

In Freedom Unlocked word je een minimalist terwijl je maximaal gaat leven. 

Ik maak het bouwen van een ideaal leven niet moeilijker dan het is en versimpel je leven & business op basis van geld, tijd en energie zodat je nu ruimte vrij maakt voor datgene wat er écht toe doet.

 Het resultaat? 

 • Overvloed van tijd, energie en geld voor jezelf 
 • Overvloed van tijd, energie en geld voor je passies 
 • Overvloed van tijd, energie en geld voor je kinderen 
 • Overvloed van tijd, energie en geld voor je partner 
 • Overvloed van tijd, energie en geld voor je vrienden 
 • Overvloed van tijd, energie en geld voor je vakanties.

Hoe wil je later terugblikken op je leven?
En wat wil je op basis daarvan nu doen, voelen, hebben en ervaren?

Hoe werkt Freedom Unlocked?

We werken 4 maanden samen, waarin je een concreet plan opbouwt naar je financieel vrij leven, vrijheid op basis van tijd, energie en geld. Elke week kom je steeds dichter het het leven waar jij zo naar verlangt.

Jouw tijdsinvestering is gemiddeld zo’n 2,5u per week die je zelf kan inplannen. Inclusief in het programma:

 • 60 video’s met oefeningen waar je stap voor stap aan de slag gaat jouw vrijheid te ontgrendelen op basis van tijd, energie en geld.
 • Een fysiek werkboek met 200 pagina’s aan oefeningen en implementaties.
 • Elke donderdag om 10.30u hebben we een q&a live sessie van 1u in groep. (Je kan vragen vooraf stellen en de replay is steeds beschikbaar indien je er niet live bij kan zijn.)
 • Een hechte community waar kruisbestuiving en verbinding centraal staan.(Geen tijdsverspilling maar to the point)
 • 4 live dagen in Gent

1-1 sessies met Manu

Manu is gecertificeerd talentexpert, loopbaan- en systemisch coach. 

Hij helpt je met de emotionele ondersteuning in Freedom Unlocked waar ik op het praktische en uitvoerende gedeelte zit.

Je krijgt 2 gesprekken met hem die je gratis kan inboeken gedurende het traject. Hij helpt je op een diepe laag graven naar je talenten, dat doet hij zonder bullshit terwijl hij op een moordend tempo de diepte induikt. 

Eveliene deraedt
Lees verder
Wat ik zo mooi vind aan duo Kim en Manu is: het zijn geen loze woorden, het zijn geen valse beloftes. Het is de rauwe werkelijkheid zoals die is, puur en eerlijk zonder franjes. Dat het confronterend kan zijn, heeft enkel te maken met het niet gewoon zijn vanuit het hart te spreken. Maar dit is de enige weg naar exponentiële groei. Zo dankbaar voor dit project. De formule klopt, het duo Manu- Kim ook. Ze leggen hun ziel en hun hele zijn bloot, en ook daar leren we zoveel van. Dat Manu als geen ander inzicht heeft over iemands talent, is ook geen valse belofte. Manu kan in een flits zeggen waar het op staat, terwijl je zelf maanden je hersenen hebt gekraakt om tot dat inzicht te komen of er wellicht nooit zou opgekomen zijn. Hij ziet de holistische context waarom je hier bent. En het schone is dat dit het allerbelangrijkste fundament is om te ontdekken als je aan je vrijheidsreis begint ✨ Dank je Manu, je bent van onschatbare waarde 🙏 Je hebt toch wel een paar goed ontwikkelde 6de 7de of 8ste zintuigen 😅
Karlijn Den Otter
Karlijn Den Otter
Teamcoaching Brabant
Lees verder
De 1-1 coaching van Manu vond ik echt een hele waardevol. Manu stemde supersnel af op mij en mijn verhaal. Zo had hij bijvoorbeeld binnen 3.20min mijn supertalent te pakken (zonder overdrijven 😂). Ook prikte hij in no-time door mijn excuses heen door ze uit te vergroten. Hij moedigde me op een oprechte manier aan om het beste uit mezelf te halen en met zijn humor maakte hij de moeilijke stukken een stukje minder zwaar. Bedankt Manu, voor jouw persoonlijke aandacht en betrokkenheid.
Margriet Verdegaal
Margriet Verdegaal
Parentslettalkaboutsex
Lees verder
WAUW! Als er iemand fantastisch is in zijn vak, dan is het Manu! Ik heb in mijn leven al aardig wat fijne coaches mogen ontmoeten, maar bij Manu werkt het toch net even anders. Het is bizar hoe iemand binnen een half uur precies de juiste pijnpunten en ontwikkelingspunten naar boven weet te halen. Waar andere binnen zijn vak gebied vaak alleen de juiste vragen stellen en je willen prikkelen om zelf met een antwoord te komen, heeft Manu de gave om je mega snel in de juíste richting te helpen. Geen idee hoe hij dat precies doet, but it happens every single time. Daarnaast krijg je zeer praktische tips mee en is Manu gewoon een heel fijn mens. Die vanuit een open houding, jou volledig in je kracht laat staan!
Sander Verdegaal
Sander Verdegaal
Production Engineer
Lees verder
Ja, Manu! Wat een fijne man is dat. Ik heb meerdere coachingssessies met hem gehad en het is verbazingwekkend wat hij binnen een half uur kan bereiken. Door zijn openheid is hij zeer toegankelijk en omdat hij zo goed kan verbinden ziet hij je vooral ook tussen de regels door. Los van wat je hem verteld, hoort hij wie je bent. Door zijn aanpak, door te vertellen wat hij hoort, kreeg ik inzichten die ik zelf niet had kunnen bedenken. Als ik merk dat ik weer even stagneer in de voortgang van mijn ontwikkeling, weet ik wie ik moet bellen.
Frederik Debondt
Frederik Debondt
Tuin- en landschapsarchitect
Lees verder
Het is telkens uitkijken naar een gesprek met Manu die je telkens helpt om de hoeveelheid aan nieuwe inzichten te ordenen en deze optimaal te gebruiken. Zijn zachte innemende persoonlijkheid geeft je onmiddellijk een heel vertrouwend en verbonden gevoel. Hij heeft de gave om heel snel de vinger op de pols te leggen en het beste uit jezelf te halen. Een gesprek met Manu is steeds verhelderend en richtinggevend in je zoektocht naar de realisatie van je ideale leven.
Hanneke Hermans
Hanneke Hermans
Lees verder
Manu is verbazingwekkend efficiënt tijdens een relatief kort telefonisch coachingsgesprek van 30min. Hij bracht helderheid in mijn energielek en mijn talent. Het lijkt alsof hij zijn analyse vormt net door het ontbreken van externe prikkels zoals zicht; zich enkel focust op de auditieve input en zich niet laat afleiden door andere zintuiglijke prikkels.
Leontien Herkelman
Leontien Herkelman
Lees verder
Manu luistert niet alleen naar de woorden die je zégt, hij hoort óók wat er tussen en onder jouw woorden verstopt zit. Hij pikt er feilloos uit wat relevant is om tot de kern te komen. Verwacht geen pasklare antwoorden, maar een eerlijke spiegel waarin jouw échte talent zichtbaar mag worden. Een gesprek met Manu is een kadootje op de reis naar je droomleven! Ik ben superfan van jullie beide!
Pieter Vanhoutte
Pieter Vanhoutte
Lees verder
Elke keer kijk ik enorm uit naar een gesprek met Manu. Vanaf het eerste moment voelde ik me erg comfortabel. Hij probeert mij te begrijpen, geeft mij zelfvertrouwen, is eerlijk en filtert de juiste zaken uit mijn verhaal zodat ik nog concreter aan mijn volgende stappen kan werken. Na elk gesprek bezorgt Manu mij een fantastisch gevoel en kan ik vol nieuwe energie en met frisse ideeën aan de slag. Bedankt hiervoor!
Caroline Schellen
Caroline Schellen
Mentor in bewust ouderschap
Lees verder
Manu is een coach die erg goed kan luisteren tussen de regels door. Hij haalt in no time de angel eruit, super doortastend gaat hij te werk. Met weinig woorden kan hij vervolgens heel duidelijk en praktisch advies geven. Hij voelt als één van je vrienden, maar dan wel een die zegt waar het op staat! Je voelt je binnen 5 min vertrouwd met hem, iets wat voor mij van onschatbare waarde is. Deze ‘cocktail’ maakt Manu een super goede coach!
Leen Bauwens
Leen BauwensSchrijver
Lees verder
Manu gaf me een optimistische en heldere zienswijze op mijn ingewikkelde redeneringen. Hij liet me zelf de oplossing invullen. Ik maak de zaken moeilijk. Manu laat inzien hoe makkelijk het kan. Van ik zie het niet meer zitten tot eigenlijk zie ik het volledig zitten. Ik word vrolijk van zijn rustige doch enthousiasmerende houding en spreken. Dank Manu 🙂
Previous
Next

Belangrijk om te weten

Voor wie?

Je hebt genoeg van dat middelmatige leven en staat te popelen om actie te ondernemen om van een goed naar een geweldig leven te gaan.
Concreet wil leren hoe je het leven van je dromen kan creëren, welke keuzes je daarin mag maken

Hoeveel werk?

Jouw werktijd bedraagt wekelijks 2,5u die je zelf kan inplannen. Exclusief de live sessies op donderdag om 10.30u-11.30u (indien je niet live kan komen kan je vooraf vragen stellen en wordt er een replay voorzien).

Het resultaat?

Je creëert NU ruimte voor wat echt belangrijk is en richt je leven zo in dat het niet meer uitmaakt of je al dan niet vakantie hebt en leert toveren met geld, zodat je na het traject ook dit onderdeel zelfstandig kan optimaliseren. Verder leef je vanuit jouw levensenergie. Elke dag opnieuw doe je wat bij jou past en zeg je makkelijk 'nee' tegen wie en wat niet voor jou bestemd is.

Freedom Unlocked Kim de graeve

Je investering is 5750 euro excl BTW of 5 termijnen afbetalen voor 1150 euro excl BTW.

Nog meer reviews 👇

Veel gestelde vragen

Absoluut, je kan kiezen tussen 5750 euro excl BTW of in 5 termijnen van 1150 euro excl btw

in één woord ja! Er is echter wel een belangrijke voorwaarde:

Twee van de belangrijkste skills om financieel vrij te worden is goede vragen stellen en verantwoordelijkheid opnemen:

Jij hebt de verantwoordelijkheid de vragen te stellen. Uiteindelijk komt niemand het voor jou oplossen. Je zal dit zelf doen en daarin ondersteun ik uitgebreid. 

Deze zijn nog niet gekend (elke keer op donderdag, maandelijks 1 keer). Kan je hier (soms) niet bij zijn? Geen zorgen. Je kan de modules ook individueel doorlopen. 

We starten op 9 maart t.e.m 22 juni. 

Geen probleem, je kan al je vragen ook anoniem insturen. Indien je niet houdt van een community, hoef je niet actief deel te nemen hieraan. Hier heb jij volledig eigen zeggenschap over. 

Tijdens de lives doen we groepswerk, je wordt uitgenodigd om je camera aan te zetten omdat ik energie erg belangrijk vind, ook binnen de groep. Maar dat is uiteraard geen verplichting.

In Freedom Unlocked tackel je alle facetten van je leven. Het heeft dus niets te maken met je onderneming en tegelijkertijd alles. Uiteraard geef ik je geen antwoorden over je ideale doelgroep of welke prijs je zou moeten vragen. Waar ik op focus is hoe je met finale energie een maximaal effect creëert op alle vlakken in je leven. 

Dit traject komt dus vaak VOOR businesscoaching, zodat je alles helemaal helder krijgt e een levensplan opmaakt om dan daarna stevig door te pakken. 

Mijn doelstelling voor deze editie staat op +-60 mensen. 

Bij de aanvang schrikt dit mensen soms in eerste instantie af. Maar al snel zien ze dat dat nergens voor nodig is. We zijn er echt uitgebreid voor iedereen en hebben héél veel focus op persoonlijk contact. 

Charlotte had dezelfde angst en had deze trigger bij de eerste live; 

‘Toen ik de grootte van de groep zag kon ik niet geloven dat ik persoonlijk geholpen zou worden. Maar na een paar lives had ik door dat dat compleet onterecht was. Ik vind het echt fantastisch hoe jullie jullie tijd nemen, en ik voel me ook echt elke keer gezien en gehoord. Ik vind dat echt niet evident en supercool om te zien hoe jullie dat doen!’

Elke week gaan we een laag dieper, zelfs individueel. En daar zijn we echt oprecht erg goed in. 

Absoluut, die krijg je automatisch bij het afrekenen als je je gegevens nalaat. 

De lichten staan nooit allemaal op groen en het is nooit het juiste moment. 

Je moet er niet van houden. Het is gewoon makkelijker als je dat wel doet.

Je herkent zeker het gevoel dat je iets deed waarvan je dacht dat het niet het juiste moment was en waarvan je achteraf bedacht dat het net het perfecte moment was. 

En eerlijk?… De reden dat je denkt geen tijd te hebben is precies de reden waarom je deze verkooppagina leest. 

 1. Het is niet voor jou wanneer je verwacht dat het uit de lucht komt vallen. Noch wanneer je denkt dat dit een luistertraject wordt waarin ik je vertel hoe het moet en jij met je benen in de lucht kan consumeren.

  Er zijn geen trucjes voor een ideaal leven, je zal van je kont moeten komen en in actie schieten en de antwoorden komen uit jou (met mij aan je zijde). 

 2. Wanneer je niet van plan bent te doen wat ik zeg. Je zal dingen moeten doen uit je comfortzone en dat is niet altijd prettig. Ofwel ga je all the way, ofwel niet. 

Niemand kan deze vraag beantwoorden behalve jij. 

Er gingen je mensen voor die dit deden met prachtige resultaten, echter deden zij het werk, stonden ze te popelen om actie te ondernemen. Voel jij dat ook of niet? Dat is de belangrijke vraag. 

Mooi! Dan is dat meteen je eerste uitdaging. 

Een vrij leven opbouwen in tijd, energie en geld is niet persé makkelijk. Je zal weerstand tegenkomen en niet iedereen zal het altijd met je eens zijn, of je begrijpen. 

Maar eerlijk? Als jij de goedkeuring nodig hebt van je partner. Hoe klaar ben je dan echt voor een vrij leven? 

Gaat het niet over goedkeuring maar over de centen? Dan heb ik volgende advies: 

Ik kocht een huis zonder spaargeld, om de schrijfkosten en de notariskosten te garanderen verkocht ik quasi al mijn bezittingen, het was de beste beslissing die ik ooit nam en om die reden ben ik 100% zeker dat jij je partner niet persé nodig hebt als het gaat over geld. Maar de vraag is ‘do you tot what it takes?’ 

Langs de andere kant… Als je dit overwint dan kan je de wereld aan: 

In Mexico leerde ik Fleur op een nogal aparte manier kennen. Ze stond recht voor me, met haar benen en armen vol bloed in het midden van de straat.

Ik schoot haar te hulp en riep ‘jezus! Wat is er met jou gebeurd!’

Ze werd aangevallen door 3 honden in een steegje. En we gingen op zoek naar een dokter (dat is echt niet aan te raden in Mexico). Toen hij vroeg “wil je graag dat het genaaid wordt of wil je een pleister?” Moesten we beiden lachen! Je kon ons bijna van de grond rapen.

Het was de eerste keer dat ze alleen reisde en iedereen had haar gek verklaard. En ik vroeg me af hoe ze zich voelde na die aanval…

Dus ik vroeg.. “Hey Fleur, je bent slechts 1 dag in Mexico, na zoveel commentaar van je omgeving… En dan word je nog aangevallen. Hoe voel je je?”

“Eerlijk Kim?

I’m on top of the world! Op dit moment weet ik dat ik alles aankan! Ik kan dit alleen en heb niemand nodig.”

Als je dit kan? Dan kan je de wereld aan. En trust me, dat kan je sowieso. 

 

Als het van mij afhangt, 100%, dit programma werkt namelijk, dat weet ik. Maar het hangt niet alleen van mij af. Jij bent diegene die het werk moet doen en dus heb jij de verantwoordelijkheid of dit slaagt of niet. Ik heb breng-plicht en jij hebt haal-plicht en uitvoeringsplicht. 

Deelnemen met 2 heeft een ontzettend voordeel voor jullie beiden als jullie het ook individueel gaan doorlopen. Het is namelijk een persoonlijk proces, zelfs als je met 2 een droomleven wilt creëren. De intensiteit en tijdsinvestering van ons kant uit is gelijk voor elke deelnemer en daarom zien we jullie ook als 2 afzonderlijke deelnemers die hun eigen proces doorlopen en daar ook de prijs voor betalen zoals andere deelnemers

We hadden in het verleden tot nu toe zo’n 3 tot 6 koppels in onze groep. 

De gesprekken met Manu kan je zeker en vast bijboeken, toch is het aantal goed berekend op basis van onze ervaring en merken we dat dit zelden of nooit nodig zal zijn. 

Uiteraard! Ongeveer 25% van de deelnemers is man.

Ja absoluut! Ongeveer 60% van de bezetting is Nederlander.

Ja, je betaalt in dat geval dezelfde prijs als de andere deelnemers. 

Je leert:

Concreet maximale optimalisatie voor jouw ideale leven op basis van tijd, energie en geld. 

 • Achterhalen wat jouw ideale leven precies is. 
 • Je leert slechte gewoontes omzetten naar positief gedrag wat echt je noden zullen vervullen
 • Je leert de juiste vragen stellen zodat je de juiste antwoorden krijgt om jouw ideale leven op te bouwen. 
 • Je leert je talenten ontwikkelen, ontdekken (zelfs als je denkt dat je dat niet hebt) en ze inzetten. 
 • Je leert financieel optimaliseren en analyseren. Zodat je je op basis van geld geen zorgen hoeft te maken. 
 • Je maakt een spaarplan op voor de toekomst
 • Je leert je loopbaan optimaliseren. Of je nu in loondienst of ondernemer bent. Zodat je echt 100% energie krijgt van wat je doet. 
 • We leren je verantwoordelijkheid nemen over je gevoelens. Waardoor je leert je gemoedstoestand bij te sturen. Zodat je elke dag vol energie kan staan voor wat je wilt
 • Je leert balans te herkennen en te behouden, maar ook de symptomen van disbalans te herkennen en aan te pakken. Zodat je evenwicht een blijvend feit wordt in je leven, ook na het traject. 
 • Reageren op verandering. Ja! het leven verandert constant. Dus wat als ineens alles anders wordt? Hoe zet je dan stappen om terug te reageren? Want je missie en je doel verandert ook in de toekomst. 
 • Je leert concreet alle onhaalbare dingen op te splitsen in haalbare stukken. 

Je leert niet:

 • Hoe je snel snel rijk wordt. (Al was er wel iemand die haar omzet verdubbelde in de eerste weken en meerdere die na de eerste weken hun inschrijvingsgeld al terugverdienden. 
 • Hoe je moeiteloos je leven omgooit. 
 • Hoe je niet meer moet werken (als je ontdekt hoe mooi werken kan zijn, zal je graag werken, trust me! – Dat laatste leer je 😉
 • Ik het niet ga volhouden
 • Ik het geld niet ga terugverdienen
 • Ik het niet kan
 • Anderen wat van me gaan vinden
 • Mijn partner niet meegroeit

Eén van de belangrijkste redenen om niet te luisteren naar je verlangens is de verlammende vraag: “Wat als het mislukt?” Als het goed is, zullen we zeggen: “Jammer, pech gehad, volgende keer beter.” Maar helaas heeft men nogal snel het gevoel dat als het mislukt, dat ze zelf óók mislukt zijn.

En om dat gevoel van pijn te ontlopen hebben veel mensen een uiterst efficiënte strategie bedacht: Ze stellen zich namelijk ten doel zo min mogelijk te verlangen. Bij voorkeur helemaal niets. Niet te veel te verwachten. De lat niet te hoog leggen, heet dan dan. Of tevreden zijn met wat je hebt. Want als je niets wilt, kan er dus ook niets mislukken.

Zelfs al zou iemand dat willen, je hebt over je verlangens niet zoveel controle. Ze zijn er gewoon. Het ligt in de aard van de natuur om dingen te willen. Een boom wíl groeien. Dit willen is een spontaan, natuurlijk proces. Een boom kan niet niet groeien. De natuur wil zich ontvouwen. Het leven is een en al verlangen, energie en groei. Dat is niet goed of fout. Het is gewoon zo. En wij zijn onderdeel van die natuur. Ook in ons liggen verlangens opgeslagen. Het ligt in onze natuur om voluit te leven. De meeste van die verlangens kan je niet controleren of regisseren. We hebben ze. Waarom of waartoe is eigenlijk niet belangrijk. Verlangens ervaar je vooral. Het wil niet zeggen dat je er slaafs gehoor aan hebt te geven, maar wel dat je ze erkent en accepteert. Wat in elk geval niet werkt is ze te willen veranderen, onderdrukken of wegredeneren met ons verstand. 


Wat er dan overblijft om naar je verlangens te leven is durf. Om je verlangens te volgen, om iets nieuws te beginnen doe je er slim aan om iets ouds te eindigen. Uit je comfortzone stappen. Vaak is het probleem niet zozeer dat we niet weten wat we verlangen, het probleem is juist we het heel goed weten. We durven er alleen geen gehoor aan te geven. Ons verlangen leidt ons per definitie naar het onbekende en onzekere. Durf is vooral een kwestie van overgave en vertrouwen dat het goed zal komen.

Makkelijk is dit niet per se. Het gaat stap voor stap. Eén ding is in ieder geval zeker, door je verlangens te onderdrukken zal je voortdurend in strijd zijn met jezelf. Alleen door je verlangens volledig te accepteren en te erkennen, geef je jezelf de keuzevrijheid om ze te volgen of niet. Waar onze verlangens ons brengen is een groots avontuur. Met een onbekende afloop.

Wie zijn verlangen volgt, zal per definitie afwijken van de gebaande paden. Dat kan spannend en onzeker zijn, maar ook juist inspirerend!

Je mag vooral beseffen dat je vooral jezelf kwijtraakt als je je diepste verlangens aan de kant schuift, als je je blijft aanpassen aan de norm. Want zodra je dit blijft doen, leef je vanuit tekort, angst en schaarste. In plaats vanuit overvloed en vertrouwen.

En dat terwijl het met “Freedom Unlocked” juist de bedoeling is om overvloed in tijd, geld en energie te creëren.Nee, je wordt op geen enkele manier aangestuurd in het traject om extra kosten te maken om Freedom Unlocked tot een goed einde te brengen. 

Er is een verschil tussen de gedachte van een 1 op 1 sessie waardevoller vinden en het rationele stuk waar dat ook echt zo is. 

Vaak geloven mensen dat hun verhaal ‘anders’ is en daardoor 1-1 coaching nodig hebben. Maar in essentie is het onderliggende stuk bij iedereen hetzelfde en kwam ik op de problematiek bij 1-1 sessies steeds dezelfde vragen te moeten beantwoorden. 

Zo ontstonden mijn groepstrajecten:

Ik verkies namelijk net groepsessies omdat ik op deze manier veel meer waarde kan bieden. 

In een 1-1 sessie heb je me 1 uur voor jezelf. En kan je je vragen stellen (en dat zou een heel ander prijskaartje zijn), maar in een groepstraject heb je niet alleen jouw vragen maar ook nog eens de vragen van de andere deelnemers, die door hetzelfde proces gaan als jou. Waardoor je antwoorden krijgt op vragen die je zelf nooit had kunnen verzinnen. (resultaat? Veel meer waarde voor een veel lagere prijs)

Daarnaast kom je nog terecht in een community die zorgt voor gigantische kruisbestuiving en ondersteuning. 

Ik zou nooit nog 1 op 1 sessies willen geven, precies om deze reden. 

Manu vind 1-1 sessies daarentegen fantastisch. Dus als je daar behoefte aan hebt dan kan je bij hem terecht. 

 

Je kan het echt wel, het is geen groot moeilijk vraagstuk. Je hebt alle potentie en alle talenten die je nodig hebt (nu al)! 

Hoelang ga je nog met die gedachten spelen: 

 • Ben ik wel goed genoeg
 • Ga ik het wel kunnen
 • Wat gaan anderen zeggen

En waar hebben die je tot nu toe gebracht? Hoeveel tijd ga je daar nog aan verspillen? 

Nee, echt serieus. Wat als je vandaag slechts één gedachte meer zou mogen kiezen de rest van je leven. Zou je dan een gedachte kiezen die je kracht geeft of eentje die je naar beneden haalt? 

Ik ga ervan uit dat je één zou kiezen die je kracht geeft. En dat is ook meteen de sleutel tot je succes. 

Nee, Freedom Unlocked gaat echt over het bouwen van je plan naar financiële vrijheid op basis van tijd, energie en geld. 

Hoe kan je NU financieel vrij leven, eerder dan later .

Investeren als altijd iets op langere termijn. Wat ik nog steeds ontzettend belangrijk vind, maar zie als een volgende fase.

Investeren is een praktische skill. Iets wat ik wel aanleer in Money Unlimited. 

Dit traject is voor ondernemers of mensen die een droom hebben om als ondernemer te starten. 

Tijdens de eerste 14 dagen van het traject heb je de garantie uit te stappen. Hier betaal je wel een forfait van 500 euro excl btw voor alle reeds gemaakte kosten (werkboek, administratie, materiaal en livedag). De rest van het bedrag wordt wel overgemaakt. Ook ijshut verplicht al het materiaal terug te sturen, pas dan wordt de terugbetaling in orde gebracht. 

Naderhand kan je geen beroep meer doen op gedeeltelijke noch volledige teruggave. 

Ik heb een podcast opgenomen met de meest gestelde vragen. 

Deze kan je hier vinden. 

Heb je nog een andere vraag? Mail gerust naar info@kimdegraeve.be of boek een gesprek ik via dit formulier

Scroll naar boven