Freedom unlocked //GROW

Creëer jouw vrije leven in 16 weken

"M'n leven kost me teveel energie, put me uit."

"Ik moet teveel ballen de lucht in houden en snak naar simpliciteit"

"Ik heb het zo gehad met altijd maar te moeten. Wanneer mag ik?"

Je wilt een antwoord op deze vragen:

 • Wat wil ik nu echt en wie wil ik zijn? 
 • Wat wil ik doen en ervaren in mijn leven?
 • Wat zijn mijn kwaliteiten, kernwaarden, passies en talenten? 
 • Waar krijg ik wel of geen energie van? En waarom? 
 • Wie of wat maakt mij gelukkig?  
 • Wat wil ik bereiken en wat vind ik nu echt belangrijk? 
 • Wat wil ik bijdragen tijdens mijn leven? 
 • Hoe bereik ik een vrij leven? 

Tegenwoordig zijn we zo druk met druk zijn dat je wellicht niet eens meer doorhebt dat je alles behalve vervuld bent. Leef je wel echt in alignement met je levensmissie of blijf je alsmaar doelen en dromen uitstellen?

 En waardoor laat jij je afleiden om trouw te leven aan je levensmissie? Wat zou je graag willen doen, maar doe je nog niet?

Wat als je je hart zou volgen?

Wat als je 16 weken je hart zou volgen om nooit meer los te laten? En je zou zien dat: “Als je zoekt? Je altijd vindt?” 

Wat als je plafond doorbreekt en een stappenplan hebt naar jouw vrij leven? Zowel mentaal, financieel en zakelijk. 

Dat je een vervuld leven leidt. Een leven dat echt zin geeft, waar je met trots op terugblikt.
En je perfect weet wat daarvoor moet doen, voelen, hebben en ervaren.

 

Van armoede naar rijkdom

Ik heb het niet altijd breed gehad financieel. Het was vaak moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen. 

Uiteindelijk kon ik uit mijn situatie vaarwel zeggen door heel hard en veel te werken. 

Eerst voelde dat super! De financiële schaarste voorbij, maar het maakte plaats voor andere demonen: Schaarste in tijd, roofbouw op m’n energie en lichaam. En op m’n dieptepunt voelde ik me leeg. Armer dan ooit tevoren.

Tot ik besloot naar m’n echte verlangen te luisteren. Vandaag leef ik een volledig vrij en onbegrensd leven.  

Waarom neem je überhaupt genoegen met een middelmatig leven?

Ik realiseerde me dat ik steeds genoegen nam met een middelmatig leven, uit schrik: “Wat als het mislukt?”

Om de pijn te ontlopen koos ik een uiterste efficiënte strategie: Ik had het doel zo min mogelijk te verlangen. Niet te veel te verwachten. De lat niet te hoog leggen en tevreden zijn met wat ik had. Want als ik niets wou, of kon… Dan kon er ook niets mislukken. Toch? 

Ik was in een constante strijd met mezelf, om m’n verlangens te onderdrukken. Want ik was toch goed bezig? Ik verdiende toch veel geld nu? Tot ik besefte dat in een wereld waar iedereen streeft naar meer, meer en nog eens meer het juist heel belangrijk is om te ontdekken voor jezelf wat er echt toe doet in essentie.

weinig tijd teveel werk kim de graeve online cursus passief inkomen schaalbaar beleggen productiviteit vrijheid geld liefde balans werk leven6

Waarom blijf je je dromen uitstellen?

Je krijgt wat je tolereert. Stop met genoegen nemen met middelmaat, want er zit zoveel meer potentieel in jou. De eerste stap naar een ‘leven vol leven’ is je standaard verhogen en geen onzin meer accepteren. 

Je wilt zo graag.. Maar je bent bang dat…

 • Anderen wat van je gaan denken
 • Het gaat mislukken
 • Je te weinig tijd hebt. Het is tenslotte al zo druk
 • Het allemaal veel te moeilijk en ingewikkeld is om te behalen. 
 • Het gewoon niet voor je weggelegd is
 •  Je ondankbaar bent
 • Waar je naar op zoek bent niet bestaat

Maar het is net omgekeerd:  Je raakt jezelf kwijt wanneer je je diepste verlangens aan de kant schuift, terwijl je je blijft aanpassen aan de norm.
Zodra je dit blijven doen, leef je vanuit tekort, angst en schaarste. In plaats vanuit overvloed en vertrouwen.

In Freedom Unlocked // GROW de bedoeling is om overvloed in tijd, geld en energie te creëren.

Leven op je eigen voorwaarden:
"Van goed naar geweldig"

Wat is "Grow"?

Grow is een uniek traject uit de trilogie “Freedom Unlocked”, het zorgt ervoor dat je in 16 weken je leven gaat versimpelen om ruimte te maken voor wat er echt toe doet. Je creëert een leven wat in dienst staat van het leven wat jij wilt leven.

Met als resultaat dat je dichter bij jezelf komt dan ooit tevoren, terwijl je je vrije leven creëert. 

investeren investeer je geld exponentieel ondernemen kim de graeve freedom unlocked 6

16 weken lang gaan we stuk voor stuk balast weghalen. Tot er alleen overblijft wat jij echt wilt.
In dat proces planten we stuk voor stuk zaadjes die jij wilt laten groeien in je leven. Waarom doen we dat zo? 

De meeste van die verlangens kan je niet controleren of regisseren. We hebben ze, en dat wil niet zeggen dat je er slaafs gehoor aan hebt te geven, maar wel dat je ze erkent en accepteert. Wat in elk geval niet werkt is ze te willen veranderen, onderdrukken of wegredeneren met ons verstand. 

Wat er dan overblijft om naar je verlangens te leven is durf. Om je verlangens te volgen, om iets nieuws te beginnen doe je er slim aan om iets ouds te eindigen. Uit je comfortzone stappen.

Freedom Unlocked // GROW

- Lancering 18 oktober 2021 -

Freedom Unlocked // GROW bestaat uit een online traject met fysiek werkboek.

Wat krijg je in Freedom Unlocked // GROW?

investeren investeer je geld exponentieel ondernemen kim de graeve freedom unlocked 6

Je ideale leven
(week 1 & 2)

GOED is goed, maar goed is ook de vijand van GEWELDIG. Want, als je met ‘goed’ al tevreden bent, dan ga je nooit ‘geweldig’ behalen. Je krijgt antwoorden op vragen zoals; Waar wil je naartoe, waar word je blij van, waar ben je goed in. Wat zijn je noden. Hoe ziet je ideale dag eruit. En wat betekent dat allemaal op basis van geld, mentaliteit, privé en werk. Je leert je zwakten ombuigen naar kracht en je begint aan je reis waar geen plaats meer is voor onzin.

Gedragspatronen & analyse (week 3)

Tegenwoordig zijn we zo druk met druk zijn dat je wellicht niet eens doorhebt dat je allesbehalve productief bent. Leef je wel écht in alignment met je levensmissie? Of blijf je alsmaar doelen en dromen uitstellen? En waardoor laat jij je afleiden om trouw te leven aan je levensmissie? Wat zou je graag willen doen, maar doe je nog niet? Hoe zou je jouw tijd en energie nuttiger managen? Deze week gaan we analyseren en ombuigen.

Altijd leerbaar zijn
(week 4 & 5)

Wie zoekt die vindt. Maar om te vinden moet je weten wat je zoekt. Altijd leerbaar zijn gaat over de juiste vragen leren stellen om de juiste antwoorden te krijgen. Er zijn namelijk geen limieten. Geen gebrek aan middelen. Alleen een gebrek aan creativiteit. Dit is wat je in week 4 & 5 zal vinden.

Je superskill
(week 6)

Jouw absolute wondertalent ontdekken doen we hier. Het leuke is dat iedereen een superskill heeft. Alleen denken we vaak dat onze skills niet interessant genoeg is, of zien we het niet omdat we er te dicht met onze neus opzitten. In deze module zal je ze vinden en je mentale plafond doorbreken.

freedom unlocked kim de graeve strubbe manu3
freedom unlocked kim de graeve strubbe manu3

Het gebruiken van je superskill (week 7)

Als je je superskill ontdekt hebt, dan is het ook belangrijk dat we ze in dienst stellen van je leven. Wanneer je je superskill niet gebruikt dan voel je je leeg. Je superskill is nl. dat waar je onuitputtelijke energie uithaalt. Om die reden gaan we hem ook effectief implementeren in je werk en leven.

Je financiële situatie
(week 8 & 9)

Al de vorige hoofdstukken zijn prachtig. Maar de feiten kan je niet negeren. Het financiële luik. Een kostenanalyse is zeker en vast nodig. Want om een onbegrensd leven te creëeren moet je ook echt weten hoeveel geld je daar precies voor nodig hebt. Dat doel gaan we in deze 2 weken finetunen.

Spaar, investeer & beheer
(week 10 & 11)

Na je analyse ga je aan de slag met het behalen van deze cijfers. Met je superskill onder de arm gaan we winst creëeren op alle fronten. Investeringen, spaarmodellen. passieve inkomsten… Met de strategie die bij jou past wordt je winst exponentieel.

+ Verschillende bonus-experts die meer vertellen over crypto, beleggen, vastgoed e.a. 

Je carrière
(week 12)

Of je nu ondernemer bent of in loondienst, het maakt niet zoveel uit. Het gaat erover dat het belangrijk is om te evalueren wat je nu aan het doen bent. Past dit wel echt? En zo niet. Hoe kan het dan anders? Dankzij deze module leer je dat werken vaker geld kost dan opbrengt. En dat het niet gaat over meer, maar over slimmer.

Want als je leven moeilijk aan voelt? Dan klopt er iets niet. Leven hoort simpel aan te voelen. En als we eerlijk in de spiegel gaan kijken komen we altijd terug op dezelfde vaststelling: Een ideaal leven gaat altijd over eenvoud en dingen weghalen, eerder dan er dingen bijnemen.

Gemoedstoestand bijsturen
(week 13)

We voelen de hele dag van alles. Meestal op het verkeerde moment. Maar jij kan beslissen hoe jij je voelt. Zie jezelf als de acteur van je eigen leven. 

Neem leiderschap over al die gekke gedachten. Het gevolg is ook weer een uiting van overvloed, namelijk overvloed in geld, tijd en energie. Zo heb je hierdoor meer tijd voor jezelf, gezin, kinderen, familie en vrienden.

Balans en vrijheid
(week 14)

Hoe weet je die balans te behouden zodat je evenwicht en vrijheid een blijvend fenomeen worden en niet vergankelijk na enkele maanden. Wat zijn de symptomen en hoe stuur je op tijd bij? Je leert het verschil tussen het stressgevoel van je intuïtie en je comfortzone. Zodat je ze kan onderscheiden en het juiste gevoel volgt.

Reageren op verandering
(week 15)

Het is niet moeilijk om te kiezen voor meer, meer, meer.. Want dat lijkt veilig. In dit hoofdstuk leer je waar je valkuilen zitten zodra er wat verandert. Zodat jij de waarschuwingstekens herkent en niet vervalt in meer, maar blijft kiezen voor simpliciteit en wat er écht toe doet in essentie.

De toekomst
(week 16)

Wat je liefde geeft groeit. Ook wanneer we het hebben over onszelf. In deze module gaan we evalueren hoe het gaat met je doelen, successen en we leggen ons plan vast voor een duidelijk toekomstbeeld met een laatste herevaluatie en optimalisatie

Belangrijk om te weten

Voor wie?

Voor iedereen die een onbegrensd leven wil creëren en beseft dat verandering bij jezelf begint. Het is 16 weken werken en je beseft dat het niet uit de lucht komt gevallen en je stappen zal moeten ondernemen.

Hoeveel werk?

2,5u per week! En wat je zal merken is dat die 2,5u vooral gaat over elimineren waardoor je stap voor stap het gevoel krijgt meer tijd te hebben dankzij die 2,5u: de wereld op z'n kop in dit traject, simpelweg omdat het kan.

Het resultaat?

Dat is het mooie! Dat weten we niet. Aangezien een ideaal en onbegrensd leven er voor iedereen anders uitziet. Is dat wat je zal ontwikkelen. Niet alleen dat. Je krijgt ook alles wat je nodig hebt om dat vast te houden in de toekomst.

Nog meer…

 • Elke maand ‘grow’sessies met kim: (1,5u elke tweede maandag van de maand om 20.30u) waar we reflecteren en praktische vragen stellen. 
 • Elke maand 1 op 1 ‘grow’talks met Manu: Hij belt je op en kijkt of hij je ergens in kan motiveren en emotioneel kan ondersteunen
 • Elke maand ‘grow’buddies: Je zit samen in een groep van 6 mensen. Jullie spreken elke 20ste van de maand af om te reflecteren. Dit brengt onwijs mooie dingen mee (ook al lijkt dat in het begin soms spannend). In het traject zijn we allen op zoek naar hetzelfde: Een onbegrensd en vrij leven. Er is niets mooier dan elkaar daarin motiveren en verbinden. 
 • 24/7 ‘grow’community: We koppelen er een community aan, waar jullie onderling vragen kan stellen, successen kan vieren, verhalen kan vertellen… 
 • Bonus experts: Er worden 3 experts uitgenodigd om je op weg te helpen. 1 daarvan is reeds bekend: Tim van Langzaamrijker

Wat ga je bereiken?

Je creëert een vrij leven incl. de tools om terug te grijpen elke keer je afdwaalt van je pad. Zodat je altijd blijft luisteren naar je intuïtie. Zonder in verwarring te raken van wat hoort.

Zo werkt Grow:
 

Het is een online traject dat bestaat uit video’s,een werkboek en werkmateriaal. Omdat het ideale leven voor iedereen anders is, moet het ook echt uit jezelf komen. Daarom zijn er specifieke oefeningen opgemaakt. Er is een online community, we doen elke maand een Live Q&A (4x). Alle livesessies worden opgenomen om terug te bekijken. Manu belt je 1x per maand op om 1 op 1 te bespreken hoe de vorderingen verlopen en of je nog ergens ondersteuning bij kan gebruiken. 

Het traject gaat van start op 18 oktober 2021, 16 weken lang.

Al het lesmateriaal is levenslang toegankelijk:

 • Levenslang toegang tot alle video’s
 • Concrete oefeningen die je blinde vlekken weghalen met een maximaal effect op je leven. 
 • Community 
 • 16 weken opvolging door Manu & Kim 
 • Gratis toegang tot bonusmateriaal
 • Een extra ondersteunend buddysysteem met 6. Een grote meerwaarde aan een buddysysteem is dat jullie elkaar optrekken! Een veiligheidsnet. Je bent immers nooit alleen.

Het kan anders.

Je kan afwijken van wat ‘normaal’ is. En het is tijd om je standaard te verhogen door anders te denken, voelen en doen. Kortom: je neemt blinde vlekken weg en gaat het ogenschijnlijk onmogelijke mogelijk maken. Je kan een bewuste keuze maken om een ander pad kunnen bewandelen om een vrij leven te creëren in tijd, energie en geld.

Veel gestelde vragen

Omdat het de allereerste lancering is van dit traject, zal het alleen dit eerste jaar aan deze prijs te verkrijgen zijn. Aan dit traject is 2 jaar lang gewerkt, geoptimaliseerd en met een leerexpert overlopen. Maar ook door verschillende partijen nagelezen. Tot tenslotte de bookdesinger alles in een praktisch werkboek goot zodat het op de juiste manier kon toegepast worden. in dit proces werd gedacht aan elk klein detail. 

De prijs bedraagt 1999 euro incl. BTW, dit is de prijs in 2021, hierop zijn geen garanties in de toekomst. 

Absoluut, je kan dit in 6 maandtermijnen van 316,6€ per maand betalen. Dit is zonder extra kosten. De vermelde prijzen zijn geen garantie in de toekomst

De eerste lancering start op 18 oktober. 

Het traject GROW is voor iedereen die op zoek is naar vrijheid en het eerste traject uit de trilogie “Freedom Unlocked”. Het maakt niet uit of je in loondienst bent of ondernemer. Want de eerste vrijheid die vind je alleen binnen jezelf. Van daaruit begint alles. 

Je leert hoe je in overvloed kan leven. En vind je vrije, ideale leven. 

Op de salespagina staat uitgebreid uitgelegd wat je allemaal zal leren. Je krijgt de roadmap naar jouw ideale leven. Dit is voor iedereen uniek. Daarom is het erg belangrijk om de oefeningen te doen. (grondig) Dit is geen traject waar ik praat en jij luistert.  Transformerende kennis, uniek op maat gemaakt, die je toegeëigend door te implementeren, te zien en te ondervinden. Jij moet het zelf doen. Maar wij tonen je de weg, stap voor stap naar je ideale leven. 

Ongeveer 2,5 uur per week. Alleen is het belangrijk er rekening mee te houden dat de oefeningen steeds focus leggen op meer tijd, geld en energie. Waardoor je elke week minder het gevoel net tijd bij te krijgen i.p.v. tijd te spenderen. 

Manu belt je 1x per maand op voor een 1 op 1 moment. Als we 100 mensen bedienen dan betekent dit dat hij 4 mensen per dag zal moeten bellen de komende 4 maand. Dat is leuk, maar ook ontzettend pittig. Dat is de reden waarom we de limiet zetten op 100 mensen. 

Scroll naar top