Leer niet alleen hoe je financieel vrij kunt zijn,
maar ook over vrijheid op alle facetten, omdat dat pas echt Freedom Unlocked is.

Je hebt een relatief comfortabel leven en je hebt (op zich) niet te klagen.

Maar dat comfort geeft een onbeweeglijkheid… Het voelt niet vrij, en de vraag is: “wil je dit, zoals het nu is je hele leven?

 • Je lijkt nooit geld of tijd genoeg te hebben terwijl je dacht dat genoeg geld sparen de oplossing was om ruimte te maken voor wat echt belangrijk was. Maar ondertussen heb je geconstateerd dat er elke keer wel iets tussenkomt waardoor dat plan niet werkt.
 • Daarnaast voel je dat er dingen zijn die energie wegnemen, maar je leven is zo opgebouwd dat je niet ziet hoe je daar onderuit kan. 
5/5

Wat als het leven zou aanvoelen als spelen?

Concreet zorgt Freedom Unlocked ervoor dat je je ideale leven gaat creëren op basis van tijd, geld en energie:

Dat betekent dat je:
 • Nu ruimte creëert voor wat echt belangrijk is. (De reden waarom je nu zo hard werkt en probeert te sparen)
 • Je leven en onderneming zo inricht dat het niet meer uitmaakt of je al dan niet vakantie hebt omdat wat je doet, vanuit jouw ziel komt.
 • Financieel inzicht krijgt, waardoor je leert toveren met geld, tijd en energie zodat je ook zonder mij na het traject zelfstandig kan optimaliseren. 
 • Leeft vanuit jouw levensenergie. Elke dag opnieuw doen wat bij jou past, terwijl je vloeiend 'nee' kan zeggen tegen wie en wat niet voor jou bestemd is.

Wanneer is Freedom Unlocked voor jou?

Je wilt leren hoe je je droomleven kan creëren

Concreet:
 • Je wilt leren hoe je de juiste keuzes daarin kan maken (zonder dat het je financieel in de billen bijt).
 • Je wilt een duidelijk plan met concrete stappen naar je financieel vrij leven.
 • Je voelt je energie hoog zitten als je denkt aan het bouwen en concretiseren van je vrije leven (ondanks het spannend is.)

Kim De Graeve

Ik besloot om op m’n 17de alleen te gaan wonen. Ik verlangde naar vrijheid en koos daarbij bewust voor armoede… Terwijl ik op eigen benen ging staan, leerde ik dat hard werken financiële voordelen met zich meebracht. Ik ging dus steeds harder en meer werken.

Ik werd fotograaf en slaagde erin m’n onderneming in slechts 1 jaar tijd naar een omzet van 100.000 euro te brengen terwijl ik verkozen werd tot top 100 beste fotografen ter wereld. Zonder enige opleiding als fotograaf noch ondernemer.

Maar ondanks ik maatschappelijk als succesvol gezien werd, voelde ik iets helemaal anders.

Ik was altijd druk en realiseerde me dat ik nooit tijd had voor wat echt belangrijk was. (In mijn geval: Mezelf, mijn partner, mijn kinderen, leren en reizen.) Ik merkte op dat ik m’n eigen gevangenis gecreëerd had, ondanks dat ik zo krachtig voor vrijheid koos in m’n tienerjaren. Bij dat besef startte de ware zoektocht naar financiële en mentale vrijheid, waarbij ik ontdekte dat je vandaag al rijk kan zijn op alle vlakken.

Op het moment dat ik geld, tijd en energie als gelijken beschouwde en het ging implementeren in m’n leven veranderde het volledig; Nu heb ik alle tijd voor m’n gezin, m’n familie, vrienden  alsook voor mijzelf. Ik reis de wereld rond, groei en leer als nooit tevoren en over geld wordt niet meer gepiekerd (en zelfs amper aan gedacht)

Dat is het moment waar je echt rijk wordt en absolute vrijheid ontgrendeld

Leven op je eigen voorwaarden → Van GOED naar GEWELDIG

Van jongs af aan groei je op met een onderwijssysteem dat de neiging heeft om de focus te leggen op wat (nog) niet goed is. Vaak zijn het de laagste cijfers waar de aandacht naartoe gaat. Deze cijfers moeten dan minimaal een voldoende om volgens de norm te scoren.

Het grote nadeel

Deze manier van meten en leven creëert een cultuur waarbij voldoen aan de minimale norm (de zesjescultuur) belangrijker wordt geacht dan het voldoen aan de maximale norm. Van een 8 een 9 maken is mooi, maar het maakt eerlijk gezegd toch niet uit. Je gaat dan toch wel over. Waarom zou je dan nog meer je best doen?

GOED is goed, maar goed is ook de vijand van GEWELDIG. Want, als je met ‘goed’ al tevreden bent, dan ga je nooit ‘geweldig’ behalen.

 

Deelnemers van Freedom Unlocked mogen zich afvragen:

‘Waar leef ik nog volgens de zesjescultuur? Ga ik voor ‘goed’ of ‘geweldig’? En waarom neem ik überhaupt genoegen met het gemiddelde? Welke excuses heb ik nog om van ‘goed’ naar ‘geweldig’ te gaan in mijn zakelijke en persoonlijke ontwikkeling?

Je krijgt wat je tolereert. Stop met genoegen nemen met middelmaat. Er zit zoveel meer potentieel in jou (en dat weet je). De eerste stap naar een vervuld leven is je standaard verhogen en geen onzin meer accepteren. 

Wat als je vrijheid op basis van tijd, energie en geld kon ontgrendelen?

Tyrese Gibson zegt: “For every level, there’s another devil.” Oftewel, op welk niveau je ook leeft, er zijn altijd nieuwe uitdagingen die op je pad komen. Onderaan de streep komt dit telkens neer op begrenzingen in tijd, energie of geld. Alleen zijn er geen limieten, want op ieder level kan je je patronen doorbreken om een shift te maken. Hiervoor is er nooit een gebrek aan middelen, alleen een gebrek aan creativiteit.

In Freedom Unlocked word je een minimalist terwijl je maximaal gaat leven. 

Ik maak het bouwen van een ideaal leven niet moeilijker dan het is en versimpel je leven & onderneming op basis van geld, tijd en energie zodat je nu ruimte vrij maakt voor datgene wat er écht toe doet.

Het resultaat?

 • Overvloed van tijd, energie en geld voor jezelf
 • Overvloed van tijd, energie en geld voor je passies
 • Overvloed van tijd, energie en geld voor je kinderen
 • Overvloed van tijd, energie en geld voor je partner
 • Overvloed van tijd, energie en geld voor je vakanties
 • Overvloed van tijd, energie en geld voor je vrienden
minder werken voor meer resultaat kim de graeve

"Hoe wil je later terugblikken op je leven?
En wat wil je op basis daarvan nu doen, voelen, hebben en ervaren?"

Hoe werkt Freedom Unlocked?

We werken 4 maanden samen, waarin je een concreet plan opbouwt naar je financieel vrij leven, vrijheid op basis van tijd, energie en geld. Elke week kom je steeds dichter het het leven waar jij zo naar verlangt. (Ook als dit nog niet helder voor je is op dit moment.)

Leeromgeving

60 video's
 • Concrete oefeningen richting jouw plan naar vrijheid op basis van tijd, energie en geld
 • Blijft beschikbaar ook na het traject
 • Wordt regelmatig geüpdate
 • Op smartphone of computer
 • Ook offline te bekijken of te beluisteren

Werkboek

200 pagina's
 • Met oefeningen en implementatie
 • Concreet & duidelijk zodat je je plan richting vrijheid kan opmaken
 • Gecreëerd met behulp van leerexperts
 • Vijfde editie (en druk)

Live sessies

4 maanden
 • 8 online groepsessies met Kim
 • 5 online intervisies in kleine groepjes
 • 2x 1-1 gesprekken met Manu
 • 3 live dagen in Gent
 • Meer dan 200 deelnemers gingen je voor in 4 edities

1-1 met Manu

Manu is gecertificeerd talentexpert, loopbaan- en systemisch coach. 

Hij helpt je met de emotionele ondersteuning in Freedom Unlocked waar ik op het praktische en uitvoerende gedeelte zit.

Je krijgt 2 gesprekken die je gratis kan inboeken gedurende het traject. Hier word je geholpen zonder bullshit terwijl je op een moordend tempo de diepte induikt. 

5/5

Belangrijk om te weten

Voor wie?

Je hebt genoeg van dat middelmatige leven en staat te popelen om actie te ondernemen om van een goed naar een geweldig leven te gaan.
Concreet wil leren hoe je het leven van je dromen kan creëren, welke keuzes je daarin mag maken

Hoeveel werk?

Jouw werktijd bedraagt wekelijks 2,5u die je zelf kan inplannen. Exclusief de live sessies op donderdag om 10.30u-11.30u (indien je niet live kan komen kan je vooraf vragen stellen en wordt er een replay voorzien).

Het resultaat?

Je creëert NU ruimte voor wat echt belangrijk is en richt je leven zo in dat het niet meer uitmaakt of je al dan niet vakantie hebt en leert toveren met geld, zodat je na het traject ook dit onderdeel zelfstandig kan optimaliseren. Verder leef je vanuit jouw levensenergie. Elke dag opnieuw doe je wat bij jou past en zeg je makkelijk 'nee' tegen wie en wat niet voor jou bestemd is.

5/5

"Er is een leven voor en na Freedom Unlocked!"

Je investering is 6300 euro excl BTW of 5 termijnen van 1260 euro excl BTW. 

FAQ

Absoluut, je kan kiezen tussen 6300 euro excl BTW of in 5 termijnen van 1260 euro excl btw

in één woord ja! Er is echter wel een belangrijke voorwaarde:

Twee van de belangrijkste skills om financieel vrij te worden is goede vragen stellen en verantwoordelijkheid opnemen:

Jij hebt de verantwoordelijkheid de vragen te stellen. Uiteindelijk komt niemand het voor jou oplossen. Je zal dit zelf doen en daarin ondersteun ik uitgebreid. 

Nee

 • 08 november 2024 in Gent (Kick-off)
 • 10 januari 2025 in Gent
 • 21 februari 2025 in Gent

Kan je er niet bij zijn? Geen zorgen, je kan ook individueel verder en er wordt ook ruimte gemaakt tijdens de live sessies. 

 • Dit traject komt vaak VOOR businesscoaching, hier krijg je helder welke richting je uit wilt en maak je een levensplan op richting financiële vrijheid om dan daarna stevig door te pakken bij een businesscoach, die je dan beter kan helpen omdat jij het helder hebt. 

  Eéns je klanten echt goed weet aan te trekken dankzij die businesscoach (hierbij raad ik Veronique Prins of Tineke Zwart aan, zij liggen beiden in lijn met mijn visie), dan ben je daarna weer beter af bij mij in Freedom Unstoppable, waar je je onderneming richting financiële vrijheid kan brengen. 

 • Absoluut, die krijg je automatisch bij het afrekenen als je je gegevens nalaat. 

 1. Het is niet voor jou wanneer je verwacht dat het uit de lucht komt vallen. Noch wanneer je denkt dat dit een luistertraject wordt waarin ik je vertel hoe het moet en jij met je benen in de lucht kan consumeren.

  Er zijn geen trucjes voor een ideaal leven, je zal van je kont moeten komen en in actie schieten en de antwoorden komen uit jou (met mij aan je zijde). 

 2. Wanneer je niet van plan bent te doen wat ik zeg. Je zal dingen moeten doen uit je comfortzone en dat is niet altijd prettig. Ofwel ga je all the way, ofwel niet. 

Ik doe alles binnen mijn macht in het programma om je binnen jouw motivatie de beste resultaten mogelijk te helpen behalen door je te spiegelen, vragen te stellen en te triggeren. 

Deelnemen met 2 heeft een ontzettend voordeel voor jullie beiden als jullie het ook individueel gaan doorlopen. Het is namelijk een persoonlijk proces, zelfs als je met 2 een droomleven wilt creëren. De intensiteit en tijdsinvestering van ons kant uit is gelijk voor elke deelnemer en daarom zien we jullie ook als 2 afzonderlijke deelnemers die hun eigen proces doorlopen en daar ook de prijs voor betalen zoals andere deelnemers

We hebben meestal zo’n zo’n 2 tot 6 koppels in onze groep. 

Uiteraard! Ongeveer 25% van de deelnemers is man.

Je leert:

Concreet maximale optimalisatie voor jouw ideale leven op basis van tijd, energie en geld. 

 • Achterhalen wat jouw ideale leven precies is. 
 • Je leert slechte gewoontes omzetten naar positief gedrag wat echt je noden zullen vervullen
 • Je leert de juiste vragen stellen zodat je de juiste antwoorden krijgt om jouw ideale leven op te bouwen. 
 • Je leert je talenten ontwikkelen, ontdekken (zelfs als je denkt dat je dat niet hebt) en ze inzetten. 
 • Je leert financieel optimaliseren en analyseren. Zodat je je op basis van geld geen zorgen hoeft te maken. 
 • Je maakt een spaarplan op voor de toekomst
 • Je leert je loopbaan optimaliseren. Of je nu in loondienst of ondernemer bent. Zodat je echt 100% energie krijgt van wat je doet. 
 • We leren je verantwoordelijkheid nemen over je gevoelens. Waardoor je leert je gemoedstoestand bij te sturen. Zodat je elke dag vol energie kan staan voor wat je wilt
 • Je leert balans te herkennen en te behouden, maar ook de symptomen van disbalans te herkennen en aan te pakken. Zodat je evenwicht een blijvend feit wordt in je leven, ook na het traject. 
 • Reageren op verandering. Ja! het leven verandert constant. Dus wat als ineens alles anders wordt? Hoe zet je dan stappen om terug te reageren? Want je missie en je doel verandert ook in de toekomst. 
 • Je leert concreet alle onhaalbare dingen op te splitsen in haalbare stukken. 

Je leert niet:

 • Hoe je snel snel rijk wordt. (Al was er wel iemand die haar omzet verdubbelde in de eerste weken en meerdere die na de eerste weken hun inschrijvingsgeld al terugverdienden. 
 • Hoe je moeiteloos je leven omgooit. 
 • Hoe je niet meer moet werken (als je ontdekt hoe mooi werken kan zijn, zal je graag werken, trust me! – Dat laatste leer je 😉

Nee, je wordt op geen enkele manier aangestuurd in het traject om extra kosten te maken om Freedom Unlocked tot een goed einde te brengen. 

Er is een verschil tussen de gedachte van een 1 op 1 sessie waardevoller vinden en het rationele stuk waar dat ook echt zo is. 

Vaak geloven mensen dat hun verhaal ‘anders’ is en daardoor 1-1 coaching nodig hebben. Maar in essentie is het onderliggende stuk bij iedereen hetzelfde en kwam ik op de problematiek bij 1-1 sessies steeds dezelfde vragen te moeten beantwoorden. 

Zo ontstonden mijn groepstrajecten:

Ik verkies namelijk net groepsessies omdat ik op deze manier veel meer waarde kan bieden. 

In een 1-1 sessie heb je me 1 uur voor jezelf. En kan je je vragen stellen (en dat zou een heel ander prijskaartje zijn), maar in een groepstraject heb je niet alleen jouw vragen maar ook nog eens de vragen van de andere deelnemers, die door hetzelfde proces gaan als jou. Waardoor je antwoorden krijgt op vragen die je zelf nooit had kunnen verzinnen. (resultaat? Veel meer waarde voor een veel lagere prijs)

Daarnaast kom je nog terecht in een community die zorgt voor gigantische kruisbestuiving en ondersteuning. 

Ik zou nooit nog 1 op 1 sessies willen geven, precies om deze reden. 

Manu vind 1-1 sessies daarentegen fantastisch. Dus als je daar behoefte aan hebt dan kan je bij hem terecht. 

Nee, Freedom Unlocked gaat echt over het bouwen van je plan naar financiële vrijheid op basis van tijd, energie en geld. 

Hoe kan je NU financieel vrij leven, eerder dan later .

Investeren als altijd iets op langere termijn. Wat ik nog steeds ontzettend belangrijk vind, maar zie als een volgende fase.

Investeren is een praktische skill. Iets wat ik wel aanleer in Money Unlimited. 

 • De live sessies gaan door elke donderdag om 10.30u door
 • Dit kan uitzonderlijk afwijken, dit wordt meegedeeld in het begin van het programma waar dat is en zal zichtbaar zijn in de agenda die je kan opvolgen. 
 • Live sessies (8) met Kim worden steeds opgenomen en je kan vooraf vragen stellen 
 • Intervisies (5) worden niet opgenomen omwille van het interactieve karakter. 

Geen probleem, je kan al je vragen ook anoniem insturen. Indien je niet houdt van een community, hoef je niet actief deel te nemen hieraan. Hier heb jij volledig eigen zeggenschap over. 

Tijdens de lives doen we groepswerk, je wordt uitgenodigd om je camera aan te zetten omdat ik energie erg belangrijk vind, ook binnen de groep. Maar dat is uiteraard geen verplichting.

Dit traject is zowel voor ondernemers als particulieren die een wens hebben om te starten als ondernemer.

Weet je nog niet helemaal goed in wat je wil ondernemen? Heb je je talent nog niet helemaal helder? Dan is het programma ook geschikt.

Doe gerust hier de test of dit voor jou is. 

We starten op 08 november 2024 met de eerste live dag. Op 14 november volgt de eerste online sessie. 

Mijn doelstelling voor deze editie staat op +-60 mensen. 

Bij de aanvang schrikt dit mensen soms in eerste instantie af. Maar al snel zien ze dat dat nergens voor nodig is. We zijn er echt uitgebreid voor iedereen en hebben héél veel focus op persoonlijk contact. 

Charlotte had dezelfde angst en had deze trigger bij de eerste live; 

‘Toen ik de grootte van de groep zag kon ik niet geloven dat ik persoonlijk geholpen zou worden. Maar na een paar lives had ik door dat dat compleet onterecht was. Ik vind het echt fantastisch hoe jullie jullie tijd nemen, en ik voel me ook echt elke keer gezien en gehoord. Ik vind dat echt niet evident en supercool om te zien hoe jullie dat doen!’

Elke week gaan we een laag dieper, zelfs individueel. En daar zijn we echt oprecht erg goed in. 

De lichten staan nooit allemaal op groen en het is nooit het juiste moment. 

Je moet er niet van houden. Het is gewoon makkelijker als je dat wel doet.

Je herkent zeker het gevoel dat je iets deed waarvan je dacht dat het niet het juiste moment was en waarvan je achteraf bedacht dat het net het perfecte moment was. 

En eerlijk?… De reden dat je denkt geen tijd te hebben is precies de reden waarom je deze verkooppagina leest. 

Niemand kan deze vraag beantwoorden behalve jij. 

Er gingen je mensen voor die dit deden met prachtige resultaten, echter deden zij het werk, stonden ze te popelen om actie te ondernemen. Voel jij dat ook of niet? Dat is de belangrijke vraag. 

Mooi! Dan is dat meteen je eerste uitdaging. 

Een vrij leven opbouwen in tijd, energie en geld is niet persé makkelijk. Je zal weerstand tegenkomen en niet iedereen zal het altijd met je eens zijn, of je begrijpen. 

Maar eerlijk? Als jij de goedkeuring nodig hebt van je partner. Hoe klaar ben je dan echt voor een vrij leven? 

Gaat het niet over goedkeuring maar over de centen? Dan heb ik volgende advies: 

Ik kocht een huis zonder spaargeld, om de schrijfkosten en de notariskosten te garanderen verkocht ik quasi al mijn bezittingen, het was de beste beslissing die ik ooit nam en om die reden ben ik 100% zeker dat jij je partner niet persé nodig hebt als het gaat over geld. Maar de vraag is ‘do you tot what it takes?’ 

Langs de andere kant… Als je dit overwint dan kan je de wereld aan: 

In Mexico leerde ik Fleur op een nogal aparte manier kennen. Ze stond recht voor me, met haar benen en armen vol bloed in het midden van de straat.

Ik schoot haar te hulp en riep ‘jezus! Wat is er met jou gebeurd!’

Ze werd aangevallen door 3 honden in een steegje. En we gingen op zoek naar een dokter (dat is echt niet aan te raden in Mexico). Toen hij vroeg “wil je graag dat het genaaid wordt of wil je een pleister?” Moesten we beiden lachen! Je kon ons bijna van de grond rapen.

Het was de eerste keer dat ze alleen reisde en iedereen had haar gek verklaard. En ik vroeg me af hoe ze zich voelde na die aanval…

Dus ik vroeg.. “Hey Fleur, je bent slechts 1 dag in Mexico, na zoveel commentaar van je omgeving… En dan word je nog aangevallen. Hoe voel je je?”

“Eerlijk Kim?

I’m on top of the world! Op dit moment weet ik dat ik alles aankan! Ik kan dit alleen en heb niemand nodig.”

Als je dit kan? Dan kan je de wereld aan. En trust me, dat kan je sowieso. 

Het programma duurt 4 maanden

De gesprekken met Manu kan je zeker en vast bijboeken, toch is het aantal goed berekend op basis van onze ervaring en merken we dat dit zelden of nooit nodig zal zijn. 

Ja, je betaalt in dat geval dezelfde prijs als de andere deelnemers. 

Ja! Ongeveer 25% is Nederlander

 • Ik het niet ga volhouden
 • Ik het geld niet ga terugverdienen
 • Ik het niet kan
 • Anderen wat van me gaan vinden
 • Mijn partner niet meegroeit

Eén van de belangrijkste redenen om niet te luisteren naar je verlangens is de verlammende vraag: “Wat als het mislukt?” Als het goed is, zullen we zeggen: “Jammer, pech gehad, volgende keer beter.” Maar helaas heeft men nogal snel het gevoel dat als het mislukt, dat ze zelf óók mislukt zijn.

En om dat gevoel van pijn te ontlopen hebben veel mensen een uiterst efficiënte strategie bedacht: Ze stellen zich namelijk ten doel zo min mogelijk te verlangen. Bij voorkeur helemaal niets. Niet te veel te verwachten. De lat niet te hoog leggen, heet dan dan. Of tevreden zijn met wat je hebt. Want als je niets wilt, kan er dus ook niets mislukken.

Zelfs al zou iemand dat willen, je hebt over je verlangens niet zoveel controle. Ze zijn er gewoon. Het ligt in de aard van de natuur om dingen te willen. Een boom wíl groeien. Dit willen is een spontaan, natuurlijk proces. Een boom kan niet niet groeien. De natuur wil zich ontvouwen. Het leven is een en al verlangen, energie en groei. Dat is niet goed of fout. Het is gewoon zo. En wij zijn onderdeel van die natuur. Ook in ons liggen verlangens opgeslagen. Het ligt in onze natuur om voluit te leven. De meeste van die verlangens kan je niet controleren of regisseren. We hebben ze. Waarom of waartoe is eigenlijk niet belangrijk. Verlangens ervaar je vooral. Het wil niet zeggen dat je er slaafs gehoor aan hebt te geven, maar wel dat je ze erkent en accepteert. Wat in elk geval niet werkt is ze te willen veranderen, onderdrukken of wegredeneren met ons verstand. 

Wat er dan overblijft om naar je verlangens te leven is durf. Om je verlangens te volgen, om iets nieuws te beginnen doe je er slim aan om iets ouds te eindigen. Uit je comfortzone stappen. Vaak is het probleem niet zozeer dat we niet weten wat we verlangen, het probleem is juist we het heel goed weten. We durven er alleen geen gehoor aan te geven. Ons verlangen leidt ons per definitie naar het onbekende en onzekere. Durf is vooral een kwestie van overgave en vertrouwen dat het goed zal komen.

Makkelijk is dit niet per se. Het gaat stap voor stap. Eén ding is in ieder geval zeker, door je verlangens te onderdrukken zal je voortdurend in strijd zijn met jezelf. Alleen door je verlangens volledig te accepteren en te erkennen, geef je jezelf de keuzevrijheid om ze te volgen of niet. Waar onze verlangens ons brengen is een groots avontuur. Met een onbekende afloop.

Wie zijn verlangen volgt, zal per definitie afwijken van de gebaande paden. Dat kan spannend en onzeker zijn, maar ook juist inspirerend!

Je mag vooral beseffen dat je vooral jezelf kwijtraakt als je je diepste verlangens aan de kant schuift, als je je blijft aanpassen aan de norm. Want zodra je dit blijft doen, leef je vanuit tekort, angst en schaarste. In plaats vanuit overvloed en vertrouwen.

En dat terwijl het met “Freedom Unlocked” juist de bedoeling is om overvloed in tijd, geld en energie te creëren.

Je kan het echt wel, het is geen groot moeilijk vraagstuk. Je hebt alle potentie en alle talenten die je nodig hebt (nu al)! 

Hoelang ga je nog met die gedachten spelen: 

 • Ben ik wel goed genoeg
 • Ga ik het wel kunnen
 • Wat gaan anderen zeggen

En waar hebben die je tot nu toe gebracht? Hoeveel tijd ga je daar nog aan verspillen? 

Nee, echt serieus. Wat als je vandaag slechts één gedachte meer zou mogen kiezen de rest van je leven. Zou je dan een gedachte kiezen die je kracht geeft of eentje die je naar beneden haalt? 

Ik ga ervan uit dat je één zou kiezen die je kracht geeft. En dat is ook meteen de sleutel tot je succes. 

Ik heb een podcast opgenomen met de meest gestelde vragen. 

Deze kan je hier vinden. 

Heb je nog een andere vraag?  Vul dit formulier in en dan kijk ik met je mee of je een geschikte kandidaat bent.

Scroll naar boven