Leer toveren met tijd, geld en energie met de ‘Freedom Unlocked’ podcast

In de podcast ‘Freedom Unlocked’ ben ik als financieel business strateeg jouw vrijheidsmentor richting meer financiële en mentale vrijheid. Ik leer je simpel en slim geld verdienen. Zo creëer je meer keuzevrijheid in geld, tijd en energie (zowel nu én in de toekomst) om te leven op je eigen voorwaarden. 

Mijn definitie van financiële vrijheid is daarom dat je de vrijheid voelt om, dag in dag uit, het leven te leven wat je wilt zowel qua geld, tijd en energie.

“Kan niet, bestaat niet” is mijn motto, want bij financiële en mentale vrijheid draait alles om “Wat kan wél?”. Met een ‘dromen, durven en doen’-mentaliteit zie ik het leven als een spel en leef ik niet vanuit angst, schaarste en tekort om geld, tijd of energie te verliezen of verspillen. 

onderwerp

Ik leer je toveren met geld zodat jij je onbegrensde leven kan creëren op basis van tijd, energie en geld.

Veel beluisterde podcast

Deze podcast is meer dan 150.000 keer beluisterd

Motto

Who's life are you FU'cking living

Instagram

De afleveringen worden regelmatig en spontaan opgenomen. Je kan je gratis abonneren om op de hoogte te blijven.

Abonneer je gratis op volgende podcastkanalen en blijf op de hoogte van nieuwe afleveringen 👇

“Wauw, wauw, wauw! Hoe fantastisch dat ik me zo herken in je verhalen. Ik leer niet allee bij over geld, maar ook over wie ik ben, wie ik wil worden en hoe ik in het leven wil staan. Jij helpt me te ontplooien. Je authenticiteit werkt aanstekelijk.”

Fleur

+150.000 Tevreden luisteraars

“Je laatste podcast! GOUD! Tranen! Kippenvel en zoveel Jaaa’s! Zo ontzettend waardevol en zo mooi. Veel om over na te denken”

Evelien

“Zo bizar om iemand precies te horen vertellen hoe je zelf in elkaar steekt en welke gedachten door je hoofd gaan in combinatie met geld.” 

Tom

De podcast neemt je mee: Van € 0 naar financiële vrijheid in 8 jaar. 

Eerst was ik een drukbezette fotografe, maar ik had nooit tijd voor mezelf of mijn gezin. Ondanks dat ik ‘maatschappelijk succesvol’ was als …, voelde ik mij niet vrij. Sterker nog: ik voelde me zelfs gevangen in mijn eigen bedrijf door de drukke ratrace. Plus ik was te loyaal aan sociale verwachtingen en verplichtingen door maatschappelijke conditioneringen. Totdat ik stil ging staan bij de vraag: “Whose life are you FU’cking living?” 

Nu leef ik gelukkig een vrij leven op basis van mijn 5 niet-onderhandelbare grenzen:

  • Ik werk locatie-onafhankelijk waar, wanneer, hoe en met wie ik wil 
  • Ik kijk bij het uitgeven van geld niet meer wat iets kost, maar juist oplevert
  • Ik reis de wereld rond terwijl ik ondertussen geld in overvloed blijf verdienen
  • Ik verdien geld met schaalbare verdienmodellen zonder tijd in te ruilen voor geld
  • Ik voel de vrijheid om tijd vrij te maken voor mijn kinderen als ik dit wil of nodig is

Op mijn 33e was ik al financieel vrij en kon ik al met pensioen gaan. Ik werk niet voor mijn geld, want geld werkt voor mij. In mijn ogen is geld verdienen simpel, want geld ligt voor het oprapen. Stop met genoegen nemen met middelmatigheid. Je krijgt wat je tolereert, want een goed leven is jouw blokkade voor een geweldig leven vol financiële en mentale vrijheid. 

Bereken je rente-op-rente met de compound interest calculator kim de graeve investeringen
Scroll naar boven