Van 0€ naar 150k in m'n eerste ondernemersjaar! Snel geld verdienen

In deze aflevering onthul ik mijn succesverhaal, waarbij ik in slechts één jaar tijd van nul euro naar een omzet van 150.000 euro ben gegaan. Als voormalig fotograaf deel ik mijn strategieën voor snel geld verdienen en het bereiken van expertstatus in je vakgebied. Ontdek hoe ik mijn aanpak vanaf dag één heb toegepast en hoe jij deze principes kunt toepassen om je eigen financiële vrijheid te bereiken. Luister mee en laat je inspireren door de praktische tips en inzichten die ik deel.

Hoe word je razendsnel expert in je vakgebied? 

In een vorig leven was ik fotograaf en ik had altijd al de drang om de beste te worden, de meest bekende in mijn vakgebied. Dus wat deed ik? Ik zocht naar de fotografen die al aan de top stonden en stuurde ze simpelweg een mailtje met vragen over hun ervaring en klantenaantallen. Sommigen reageerden met enthousiasme, anderen met wat terughoudendheid, maar het leverde me waardevolle inzichten op.

Snel geld verdienen... Dat lijkt in begin niet zo.

Ik besefte dat als ik net zo goed wilde worden als zij, ik hun jarenlange ervaring in één jaar moest zien te evenaren. Het kwam neer op het bedienen van honderden klanten per week. Klinkt als een enorme uitdaging, toch? Maar ik zag het als een doel, niet als een onmogelijkheid.

Dus begon ik mijn strategie toe te passen op evenementen, zoals een wereldrecord luiers verversen. Ik bood aan het evenement gratis vast te leggen en zette een stand op waar mensen foto’s konden nemen. Het leverde me niet alleen ervaring op, maar ook mijn eerste 60 klanten in één week. En ja, ik verdiende slechts 60 euro, maar het was een begin. (In mijn boek leg ik precies uit hoe ik dat heb gedaan!) 

Snel geld verdienen gaat trager dan je wilt en sneller dan je denkt. 


Met vallen en opstaan ontdekte ik hoe ik mijn kraampje kon laten opvallen, hoe ik kinderen stil kon krijgen voor de foto’s en hoe ik meer klanten kon trekken. Mijn volgende evenement leverde me al 500 euro op in één weekend.

Wat ik leerde, paste ik toe op beurzen en winkels, en binnen een jaar bediende ik bijna 100 tot 200 klanten per week. Dat resulteerde in een omzet van 150.000 euro. Maar het ging verder dan dat. Mijn naam ging rondzingen, ik verscheen in blogs en kranten, en mensen wilden mijn diensten niet meer gratis, maar betaald. Mijn tarieven stegen naar 1000 tot 1500 euro per fotosessie.

Freedom Unlocked - Kim

Je moet niet hard werken maar slim werken om snel geld te verdienen

Ik wil benadrukken dat dit geen verhaal is van snel geld verdienen en keihard werken terwijl je over je grenzen gaat. Het draait allemaal om strategie en het slim toepassen van lessen die je leert. Ik stopte als fotograaf in 2021 en ging verder als financieel business stratege en vrijheidsmentor. Binnen een jaar werd ik erkend als expert in mijn nieuwe vakgebied.

Dus, als je snel geld wilt verdienen, kijk verder dan de korte termijn. Leer van de besten in jouw vakgebied, ontdek wat hen succesvol maakt, en vind manieren om dat te versnellen. Onthoud, trager bouwen leidt vaak tot snellere resultaten. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven