Creëer een onbegrensd leven in tijd, energie en geld

“For every level, there’s another devil.” – Tyrese Gibson

Op welk niveau je ook leeft, er zijn altijd nieuwe uitdagingen die op je pad komen.

Onderaan de streep komt dit telkens neer op begrenzingen in tijd, energie of geld. Alleen zijn er geen limieten, want op ieder level kan je je patronen doorbreken om een shift te maken. Hiervoor is er nooit een gebrek aan middelen, alleen een gebrek aan creativiteit.

podcast freedom unlocked Kim de graeve financiële vrijheid ondernemen

Apps

Te beluisteren op Google- & Apple podcasts, Youtube en Spotify

Veel beluisterde podcast

Per maand zo'n 4000 à 6000 luisteraars!

Kwetsbaar & oprecht

De podcast gaat over vrijheid. Op basis van geld, tijd energie en liefde.

Instagram

De afleveringen worden regelmatig en spontaan opgenomen. Je kan je abonneren om op de hoogte te blijven.

Over de podcast

Ik ben Kim De Graeve, en ik? Ik was altijd lekker druk. En ik was er nog trots op ook. 

Mijn hele leven raasde voorbij, voor ik het wist waren we weer 5 jaar later. En er veranderde niets!

Ik dacht dat ik m’n dromen wel zou verwezenlijken wanneer ik met pensioen zou gaan. Tot ik leerde dat 25% van de bevolking zijn pensioen niet haalt. En 50% van de overige niet voldoende financiële mogelijkheden heeft om tijdens hun pensioen ook echt hun dromen te gaan verwezenlijken die ze zo lang uitstelden… 

Dat leven wilde ik niet. Dus ik zette alles op alles om vandaag vrij te zijn. Nu leer ik dit aan anderen. Omdat ik weet dat het kan.

Hypnose angsten paniekaanvallen spiritualiteit nlp anne neijnens kim de graeve freedom unlocked angsten overwinnen hypnotherapie hypnose zonder controleverlies

Hypnose triggert wel mijn nieuwsgierigheid. Daarom ga ik in gesprek met Anne Neijnens. Zij is hypnose coach en heeft begeleide hypnoses aan ondernemers die bepaalde blokkades willen overwinnen. Lees mee!

Lees verder »
5 redenen waarom je mag stoppen met sparen en pensioensparen kim de graeve ondernemen podcast passief inkomen beleggen crypto bitcoin aandelen etf goud zilver huizen vastgoed markt koers

Waarom mag je vandaag echt wel stoppen met sparen en pensioensparen terwijl je in de plaats veel beter gaat gaan investeren.

Lees verder »
Hoe werkt rtt therapie hypnose cognitieve gedragstherapie holistisch auto-immuunziekte romy nijkamp

Romy legt je heel mooi uit hoe RTT werkt maar vertelt je ook over NLP, hypnose en de kracht van eerlijk zijn met jezelf, communicatie, auto immuunziekte…

Lees verder »
talenten omzetten werkgerelateerde omgeving

Heel veel mensen worstelen met het erkennen en herkennen dat ze talenten hebben. Dus daarom deze podcastaflevering met Manu, loopbaancoach. Lees mee!

Lees verder »
Geldblokkades omzetten dankzij affirmaties​ kim de graeve freedom unlocked freedom adapt

Vandaag doen we eens wat anders, ik neem je graag mee in een affirmaties audio waar we focussen op limiterende gedachten rond geld.

Lees verder »
passief inkomen genereren makkelijk kim de graeve freedom unlocked adapt investeren mindset bitcoin crypto

Oh kim! Ik wil dolgraag passief inkomen gaan genereren want dan hoef ik niet persé meer te werken. Waarom is dit een verkeerde gedachtengang? Lees mee!

Lees verder »

Dit najaar startte ik met een membership, voor ik echter goed en wel aan de slag ging, ging ik aanleunen bij Tineke Zwart. Zij is businesscoach en is al sinds begin 2021 actief met een memberships en een community.

Lees verder »
Adverteren op Facebook en Instagram Kim De Graeve Freedom Unlocked podcast Adapt Advertised by Laurann doelgroep bereiken freebies facebook pixel

Dankzij de kracht van online adverteren zorgt Laurann van Advertised by Laurann op korte tijd voor de straffe resultaten bij haar klanten. Lees mee!

Lees verder »
Patronen herkennen familieopstellingen Kim De Graeve Freedom Unlocked podcast Adapt Fiona Chandler Zelfontwikkeling

Fiona Chandler is life & businesscoach en helpt ondernemers hun ideale leven te creëren met onder andere behulp van familieopstellingen, ademwerk en 1- op 1 coaching. Lees mee!

Lees verder »
zelfliefde grenzen stellen jonathan bouter freedom motivates kim de graeve ondernemer vrijheid membership community zelfzorg freedom unlocked podcast over zelfontwikkeling

Grenzen stellen en de weg naar zelfliefde. Ik ga in gesprek met Jonathan Bouter, mindset coach voor vrouwelijke ondernemers. Lees mee!

Lees verder »
het lef om zichtbaar te zijn zichtbaarheid ondernemen video eline van dam kim de graeve ondernemers freedom unlocked fire passief inkomen online

Zichtbaarheid op video dat is doodeng. Maar ergens weet je ook dat het echt nodig is voor de volgende stap.

Lees verder »

Passief inkomen creëren kan op allerlei manieren die bij jou specifiek passen. Ik deel vandaag graag hoe ik het precies doe in de podcast.

Lees verder »
Scroll naar top