Creëer een onbegrensd leven in tijd, energie en geld

“For every level, there’s another devil.” – Tyrese Gibson

Op welk niveau je ook leeft, er zijn altijd nieuwe uitdagingen die op je pad komen.

Onderaan de streep komt dit telkens neer op begrenzingen in tijd, energie of geld. Alleen zijn er geen limieten, want op ieder level kan je je patronen doorbreken om een shift te maken. Hiervoor is er nooit een gebrek aan middelen, alleen een gebrek aan creativiteit.

Apps

Te beluisteren op Google- & Apple podcasts, Youtube en Spotify

Veel beluisterde podcast

Deze podcast is zo'n 60.000 keer beluisterd

Kwetsbaar & oprecht

De podcast gaat over vrijheid. Op basis van geld, tijd energie en liefde.

Instagram

De afleveringen worden regelmatig en spontaan opgenomen. Je kan je abonneren om op de hoogte te blijven.

Over de podcast

Ik ben Kim, vroeger drukbezette fotograaf. Nooit tijd voor mezelf of m’n gezin, maar wel ‘maatschappelijk’ succesvol (en tegelijkertijd vooral ongelukkig)

Nu financieel en mentaal vrij.

Ik leerde dichter bij mezelf komen, anders durven denken en doen terwijl ik stap voor stap meer ging kiezen voor mijn dromen en mijn verlangens. 

Vandaag hoef ik niet meer te werken. Ik reis de wereld rond en geniet ik van de belangrijke dingen. 

ongevraagd en goedbedoeld advies kim de graeve podcast freedom unlocked Vlaamse podcast investeren financiële vrijheid mentale vrijheid

Wat doe je met ongevraagd en goedbedoeld advies? Hoe kan je het beter doen als gever en hoe kan je beter ontvangen in dit verhaal?

Lees verder »

Geld is nooit het probleem, je acties zijn dat wel. Wat als je uitstelgedrag of perfectionisme vertoont? En hoe draai je dat om?

Lees verder »
Hoe ontdek je wat je echt wilt met magali aertssen freedom unlocked kim de graeve ideale leven

Magali twijfelde al heel haar leven over de vraag ‘wat wil ik eigenlijk echt?’ Nu vertelt ze het verhaal over haar ontdekking

Lees verder »
alleenstaande moeder worden ouder en financieel een succesvol bedrijf runnen kim de graeve katrin van de water

Katrin Van De Water koos ervoor om alleenstaande moeder te worden, maar ook om al haar dromen waar te maken. Nu heeft ze een succesvol bedrijf, financieel alles voor elkaar en een zoon.

Lees verder »
waarom je jezelf boven je kind mag plaatsen zonder jezelf weg te cijferen kim de graeve freedom unlocked ouderschap moederschap kinderen zelfliefde ik voel me niet goed

Voor je me gaat veroordelen over de titel wil ik dat je eerst even verder leest. Want deze midset komt niet alleen jou, maar ook je kinderen ten goede (en iedereen in je omgeving)

Lees verder »
Wat als je het moeilijk vindt om geld aan jezelf uit te geven

Deze podcastaflevering is speciaal voor jou gemaakt als je moeite hebt om geld te vragen voor je diensten, maar ook als je het moeilijk hebt om geld uit te geven aan jezelf en aan anderen.

Lees verder »
er is iets mis met mij en hoe je beperkende overtuigingen kan omdraaien nlp kim de graeve

Wat als je altijd het gevoel Hent dat er iets mis is met je? Of dat er toch bepaalde overtuigingen niet helpen. Hoe draai je ze dan om?

Lees verder »
Mag je praten over de dood mijn broer is gestorven

Wat als je broer sterft? Mag je er dan over praten? Hoe ga je ermee om als je kinderen vragen hebben?

Lees verder »
Passief inkomen zelfontwikkeling bufosessie bufo ayahuasca vrij zijn vrijheid jezelf durven zijn limiterende gedachtes freedom unlocked kim de graeve6

De podcastgast ofwel Matthijs kwam langs in m’n podcast. Uiteindelijk hadden we het over een bufo sessie, vrijheid, loslaten en echt jezelf zijn. 

Lees verder »
Alles aantrekken wat je wilt d.m.v. 3 stappen money mindset ondernemen vrijheid kim de graeve manifesteren affirmaties

Je hoorde het al in aflevering #47 over affirmaties, je kan wel degelijk geld, en niet alleen geld. Maar alles aantrekken wat je wilt. Dat

Lees verder »
Hypnose angsten paniekaanvallen spiritualiteit nlp anne neijnens kim de graeve freedom unlocked angsten overwinnen hypnotherapie hypnose zonder controleverlies

Hypnose triggert wel mijn nieuwsgierigheid. Daarom ga ik in gesprek met Anne Neijnens. Zij is hypnose coach en heeft begeleide hypnoses aan ondernemers die bepaalde blokkades willen overwinnen. Lees mee!

Lees verder »
5 redenen waarom je mag stoppen met sparen en pensioensparen kim de graeve ondernemen podcast passief inkomen beleggen crypto bitcoin aandelen etf goud zilver huizen vastgoed markt koers

Waarom mag je vandaag echt wel stoppen met sparen en pensioensparen terwijl je in de plaats veel beter gaat gaan investeren.

Lees verder »
Scroll naar top