Creëer het leven dat jij wilt

Je krijgt wat je tolereert. Stop met genoegen nemen met middelmaat. 
De eerste stap naar een ‘leven vol leven’ is je standaard verhogen en geen onzin meer accepteren.
Deze blogs helpen je daarbij:

alleenstaande moeder worden ouder en financieel een succesvol bedrijf runnen kim de graeve katrin van de water

Katrin Van De Water koos ervoor om alleenstaande moeder te worden, maar ook om al haar dromen waar te maken. Nu heeft ze een succesvol bedrijf, financieel alles voor elkaar en een zoon.

Lees verder »
waarom je jezelf boven je kind mag plaatsen zonder jezelf weg te cijferen kim de graeve freedom unlocked ouderschap moederschap kinderen zelfliefde ik voel me niet goed

Voor je me gaat veroordelen over de titel wil ik dat je eerst even verder leest. Want deze midset komt niet alleen jou, maar ook je kinderen ten goede (en iedereen in je omgeving)

Lees verder »
Wat als je het moeilijk vindt om geld aan jezelf uit te geven

Deze podcastaflevering is speciaal voor jou gemaakt als je moeite hebt om geld te vragen voor je diensten, maar ook als je het moeilijk hebt om geld uit te geven aan jezelf en aan anderen.

Lees verder »
er is iets mis met mij en hoe je beperkende overtuigingen kan omdraaien nlp kim de graeve

Wat als je altijd het gevoel Hent dat er iets mis is met je? Of dat er toch bepaalde overtuigingen niet helpen. Hoe draai je ze dan om?

Lees verder »
Mag je praten over de dood mijn broer is gestorven

Wat als je broer sterft? Mag je er dan over praten? Hoe ga je ermee om als je kinderen vragen hebben?

Lees verder »
Passief inkomen zelfontwikkeling bufosessie bufo ayahuasca vrij zijn vrijheid jezelf durven zijn limiterende gedachtes freedom unlocked kim de graeve6

De podcastgast ofwel Matthijs kwam langs in m’n podcast. Uiteindelijk hadden we het over een bufo sessie, vrijheid, loslaten en echt jezelf zijn. 

Lees verder »
gratis workshop doelen stellen kim de graeve

Veel mensen hebben echt moeite om hun doelen te behalen. Hoe komt dat nu eigenlijk? En belangrijker! Wat kan je er aan doen?

Lees verder »
Alles aantrekken wat je wilt d.m.v. 3 stappen money mindset ondernemen vrijheid kim de graeve manifesteren affirmaties

Je hoorde het al in aflevering #47 over affirmaties, je kan wel degelijk geld, en niet alleen geld. Maar alles aantrekken wat je wilt. Dat

Lees verder »
Hypnose angsten paniekaanvallen spiritualiteit nlp anne neijnens kim de graeve freedom unlocked angsten overwinnen hypnotherapie hypnose zonder controleverlies

Hypnose triggert wel mijn nieuwsgierigheid. Daarom ga ik in gesprek met Anne Neijnens. Zij is hypnose coach en heeft begeleide hypnoses aan ondernemers die bepaalde blokkades willen overwinnen. Lees mee!

Lees verder »
5 redenen waarom je mag stoppen met sparen en pensioensparen kim de graeve ondernemen podcast passief inkomen beleggen crypto bitcoin aandelen etf goud zilver huizen vastgoed markt koers

Waarom mag je vandaag echt wel stoppen met sparen en pensioensparen terwijl je in de plaats veel beter gaat gaan investeren.

Lees verder »
Hoe werkt rtt therapie hypnose cognitieve gedragstherapie holistisch auto-immuunziekte romy nijkamp

Romy legt je heel mooi uit hoe RTT werkt maar vertelt je ook over NLP, hypnose en de kracht van eerlijk zijn met jezelf, communicatie, auto immuunziekte…

Lees verder »
talenten omzetten werkgerelateerde omgeving

Heel veel mensen worstelen met het erkennen en herkennen dat ze talenten hebben. Dus daarom deze podcastaflevering met Manu, loopbaancoach. Lees mee!

Lees verder »
Scroll naar top