Als affiliate geld verdienen

Als affiliate is de maand januari niet de ideale periode om geld te verdienen: Iedereen heeft ze namelijk al opgedaan tijdens de feestdagen, dus vandaag een blogje om je te helpen met de affiliates.

Ben je nog geen affiliate? Registreer je dan hier.
(Pas op ik heb 2 websites: Kimdegraeve.be & Fotograeve.be gebruik de juiste referentiecode!)  

geld verdienen affiliate 2 cursus online productiviteit workflow workshop kim de graeve ondernemers passief inkomen omzet winst ideale klant niches

kleine
bedragen werken!

In de webshop zit een mini cursus: ontdek je prijs. Ik heb ervoor gezorgd dat er heel veel waarde in het e-book verwerkt zit zodat er een stevige overdelivery aan vast hangt. Doordat hij zo goedkoop is is er een grote kans dat iemand hem makkelijker aankoopt in een impuls. Veel mensen worstelen met te weten hoeveel ze precies moeten vragen voor hun dienst, wanneer ze iets moeten uitbesteden en zelfs zouden moeten verdienen. Al die zaken worden behandeld. 
(Vergeet je referentiecode niet te plakken achteraan!)

geld verdienen affiliaten cursus online meer geld verdienen omzet passief inkomen vrijheid teveel werk

Als je in januari zelf de affiliate workshop volgde dan is het ideaal om deze te promoten. Jij weet namelijk als geen ander waarom je hem goed vond. De beste manieren om deze aan te raden is door deze vragen voor jezelf in te vullen: 

  • Hoe heeft het jou veranderd? 
  • Wat zijn de resultaten? 
  • Welk probleem heeft dit voor jou opgelost? 

Maar ook : 

  • Waarom heb je getwijfeld? 
  • Wat heeft jou overtuigd? 
  • En wat is het resultaat nu je het gedaan hebt? 
geld verdienen affiliate workshop verdienmodel teveel werk Ken je prijs

"

Spreek tegen iemand die je kent

Ga nooit zomaar posts maken “to random strangers”. Beeld je een precieze persoon in en spreek letterlijk tegen hem/haar. 

En bekijk je post objectief: “Vind ik dit zelf interessant? Of zou ik het meteen wegklikken/swipen?”. 

Geld verdienen als affiliate? 20% op de affiliate cursus is  29,4€ voor jou!

29,4€ per dag komt op 1 jaar op 10.000€, laat je niet vangen aan “lage bedragen” het is het resultaat wat telt. Investeer je affiliates goed door vb. te beleggen of facebookads te laten lopen en je ROI (return of investment wordt gigantisch). Vergeet je dus niet te registeren via deze pagina

Mensen in januari aanzetten om een affiliate workshop te volgen is ideaal, want op die manier kunnen ze alles op punt zetten voor eind februari, maart wanneer de verkopen terug procentueel een pak hoger gaan liggen, denk maar aan: carnaval, communie, pasen, vakanties…) 

Ontvang je graag nog een lijst met 323 keywords om te gebruiken voor je blog of post over de affiliate workshop? Dan kan je hieronder klikken en krijg je de lijst rechtstreeks in je mailbox. 

Ben je net gestart en moet je nog al je affiliates aanvragen bij andere bedrijven? 
Ik zet graag 2 pagina’s voor je op een rijtje (je komt meteen op de inschrijfpagina): 

Meer blogposts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven