Negativiteit loslaten als ondernemer

En hoe dat effect heeft op je bedrijf

Naar aanleiding van de podcast over 1 miljoen en 10.000€ marketing had Eveline nog enkele vragen. Dus kwam ze langs op interview… Uiteindelijk hadden we het vnl. over negativiteit loslaten en het positieve bij jezelf vinden. 

(De blog wordt later aangevuld)

De afleveringen worden intuïtief opgenomen en er zit om die reden geen consistentie in, wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe afleveringen? Dan abonneer je je via Spotify, Apple Podcast, Google PodcastsOok via het Youtube kanaal kan je de video’s van de plantrekkers volgen. 

Aanvulling komt binnenkort

You are a badass at making money

Eén van mijn favoriete boeken rond moneymindset. Jen schrijft zo overtuigend over de problematiek rond geld en bewijst voor mij dat het grote taboe nergens voor nodig is. In tegendeel, hoe sneller we er openlijk over praten hoe rapper iedereen gelukkig kan worden met geld. Je vindt het boek hierzo. 

4 hour workweek

Tim Ferris, één van mijn idolen schreef dit fantastische boek. Ik las het net op het perfecte moment want ik was er klaar voor. Het is dusdanig ook echt een boek waar je klaar voor moet zijn wanneer je het leest. Anders mis je the whole point. Je vindt het fantastische boek hier

Focus! AAN/UIT

Mark Tichelaar bekijkt het gehele focus aspect door de analytische bril en dat is net wat mij zo ontzettend aanspreekt aan zijn boek. Wil je graag letterlijk begrijpen waar focus vandaan komt? Awel dan vind je het boek hier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven