Affiliate: Mijn favoriete partners

Eerst moet je even begrijpen wat affiliate is:

Een samenwerking van meerdere bedrijven/ particulieren die hun krachten bundelen

Alleen is maar alleen, dat heb ik heel erg geleerd tijdens het ondernemen. Je moet veel harder werken voor dezelfde resultaten dan wanneer je kan rekenen op andere bedrijven. Maar dat leg ik hier erg uitgebreid uit. 

affiliate cursus online productiviteit workflow workshop fotograeve ondernemers passief inkomen omzet winst ideale klant niches -2

affiliate: Passief inkomen

Tegenwoordig bestaan mijn inkomsten uit zo’n 90% passief inkomen. Dat wil niet zeggen dat ik effectief op het strand zit met een cocktail bij de hand en dat het geld gewoon binnenstroomt. 

Passief inkomen vraagt best wel wat werk en je krijgt je verdiensten om een uitgestelde manier (je krijgt het dus niet meteen). 
Maar eens je systemen klaar zijn dan vraagt dit nog maar weinig werk van je. 

Ik heb de laatste jaren mijn passief inkomen steeds meer geperfectioneerd en begin nu te merken wat een fantastisch geheel het aan het worden is. Want nu loopt het en blijft het lopen en het wordt steeds groter terwijl ik er steeds minder voor hoef te doen. 

Ik verdien meer en doe minder! Wat een succes op lange termijn.  

Hoe vroeger je begint hoe beter

Net omdat het tijd nodig heeft om te groeien is het goed om op tijd te beginnen. Zelfs al heb je het nog niet goed onder de knie. 

Je kan eigenlijk niets verkeerd doen. Het enige wat verkeerd is is niets doen. 

Affiliate is veel groter en sterker dan wat ik je laat zien in de blog maar ik wil je wel graag op gang zetten. 

Wil je het echt heel uitgebreid onder de knie krijgen dan kan je je hier inschrijven. 

Deze blogupdate dateert van December 2020. De bedoeling is dat de bedragen enz. verviervoudigd worden komende maanden en is vooral met de bedoeling om te laten zien dat het heel laagdrempelig is en je er weinig voor hoeft te doen: 

Affliate n°1 favoriete affilate partner: Coolblue

Ik heb het eventjes een tijdje lastiger gehad met het affiliate programma van Coolblue, vooral omdat ze op een bepaald moment alle links onbruikbaar maakten waardoor dit een hoop 404’s bij mij in de blog teweeg bracht. Nu lijkt dit echter opgelost (gelukkig) en geef ik ze graag nog een kans. 

Het grote voordeel aan Coolblue’s affiliate programma is de lange cookietijd: 30 dagen cookietijd! 

Je krijgt ongeveer 4% commissie wanneer je een conversie aanlevert. Wat voor mij deze maand zo’n 100€ opleverde zonder actief te verkopen. Je inschrijven voor het coolblue affiliate systeem kan je hier. 

Affiliate n°2 partner: Collega's

Ik doe vaak samenwerkingen met collega’s. Als ze een training verkopen waar ik in geloof of een traject dat ik zelf succesvol heb doorlopen dan promoot ik deze. 

Hierbij krijg ik vrij hoge commissies die oplopen van 10-50%. 

In dit geval kan je werken met kortingscodes op jouw naam of door hen een vakje te laten invullen “hoe kwam je bij deze workshop terecht”. In beide gevallen is er vertrouwen nodig want dit kan niet opgevolgd worden. 

In andere gevallen kunnen ze ook werken met een affiliate systeem, dit is het meest betrouwbare. 

Ik verkocht op deze manier deze maand zo’n 200€ wederom dit werd behaald met 1 blogpost & 1 story op Instagram. 

affiliate cursus online productiviteit workflow workshop fotograeve ondernemers passief inkomen omzet winst ideale klant niches -2 1

Affiliate partner n°3: Bol.com 

Ik vind het fijn om met bol.com te werken omdat ze een zeer uitgebreid assortiment hebben, d.w.z. dat als iemand op je link klikt en die 2 dagen later pampers koopt (iets totaal anders vb. dan wat jij aanraadde) dan krijg je ook je commissie. 

De commissies bij Bol.Com zijn erg laag en de de cookies zijn slechts 5 dagen. De voorwaarden zijn dus op zich niet heel interessant, toch heb ik op deze manier meer dan 300€ verkocht deze maand zonder enige focus. 

Je aanmelden bij bol.com gaat heel snel & simpel via deze manier. 

Affiliate n°3: Bij mij! 

Jaaaa! Ik doe ook affiliate! Als mensen mijn cursussen verkopen dan krijgen ze 20% commissie. en 30 dagen cookiegarantie.

Een stevige affiliate dus! 

Hoe dat precies in zijn werk gaat kan je hier leren.

Alleen ondernemen: why? 

Als ik één ding kan aanraden is het om je te omringen, door mensen die hetzelfde doen. Affiliates, passief inkomen, het is nooit zo makkelijk geweest als de dag van vandaag. 

1 gedachte over “Mijn favoriete affiliate partners”

  1. Pingback: Coolblue affiliate inloggen | BE Inloggen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven