live dag Kim de graeve

Ben je klaar om slim geld te verdienen in plaats van tijd ruilen voor geld?

En ben je toe aan een dag vol inspiratie & informatie om met gelijkgestemden terwijl je bouwt aan een bedrijf dat voor jou werkt?

We komen samen te Gent op 15 december in het Van Der Valk hotel.

Voel je deze? Bestel dan nu je ticket aan de tijdelijke kortingsprijs

Het is van 9u tot 17u (+ lekker eten!)

Ondanks je consistent klanten aantrekt, geen moeite hebt om te verkopen en je bedrijf succesvol is, loop je aan tegen de grenzen van tijd & energie. Je bedrijf is te afhankelijk van jouw inspanningen.
​
Je werkt te hard, waarbij je roofbouw pleegt op je lichaam en te weinig tijd neemt voor jezelf, familie en vrienden. Het gevolg? Je voelt je gespannen, gestresst of gehaast door hoge werkdruk.
​
Of je kiest er bewust voor om minder te werken, maar de consequentie is dat je minder geld verdient ten koste van je financiële vrijheid. Hierbij geldt: hoe minder je werkt, des te minder je verdient. Daarnaast voel je je tegelijkertijd onvervuld, want er sluimert een ambitieuze ondernemer in je met een missie om de wereld een mooiere plaats te maken.
Stephie De Wever
Stephie De WeverCoach
Lees verder
Het live-event met Kim was enorm waardevol. Met de intentie bijleren en verbinden stapte ik de zaal binnen, hoe ik nadien naar huis reed had ik op voorhand nooit verwacht. Het is moeilijk in woorden samen te vatten, de energie van Kim en de andere deelnemers maakten heel wat los bij mij. Veel van wat verteld werd wist ik al en toch kwam het op de een of andere manier allemaal heel erg binnen. Als dit de impact is van een dag met Kim, dan kan ik me niet voorstellen wat met haar samenwerken met je doet, gelukkig hoef ik me het niet voor te stellen en kan ik het binnenkort ervaren.

Who's life are you FU'cking living?

Tijdens deze dag neem je als kennisondernemer of dienstverlener, samen met je verlangen om de wereld een mooiere plaats maken en op grote schaal mensen helpen,  mee in een deepdive en krijg je mogelijkheden aangereikt om je bedrijf in te zetten als middel naar financiële vrijheid, op een manier die 100% bij jou past als mens, zodat jij uiteindelijk niet meer voor je leven moet werken maar je leven steeds meer voor jou aan de slag gaat. 

Ik neem je mee in de mogelijkheden van schaalbaarheid en we nemen er ook concreet jouw bedrijf bij zodat je naar huis gaat met een rugzak vol mogelijkheden en inspiratie.

Lena Cossey
Lena CosseyJobcoach
Lees verder
Het was een livedag waarin ik mij kon laten onderdompelen in de energie, flow en mindset die Kim zo mooi uitdraagt om je ideale droomleven te realiseren. Ik zat nog maar 10 minuten op mijn stoel en haar meditatie bezorgde mij al kippenvel en tranen in mijn ogen toen ik voelde hoe graag ik mijn ideale droomleven wil leven. Doorheen de dag kreeg ik waardevolle 'aha' momenten met op het einde van de live een prachtig inzicht dat me opnieuw tot tranen toe bracht, dankzij een allerlaatste opdracht waarbij we samenwerkten met de andere aanwezigen. Er werd een pijnpunt aangeraakt, waarvan ik niet eens besefte dat het er zat. een hele mooie en waardevolle dag, die mij et een vervuld hart en veel stof tot nadenken huiswaarts liet keren! Bedankt Kim, voor wie je bent en wat je uitdraagt!

Veel ruimte voor persoonlijke vragen en verdieping

Een relatief kleine groep, zodat er ruimte is voor verbinding op dieper niveau

Evelyne Leleu
Evelyne LeleuVakantiekok
Lees verder
Mindblowing!! Gisteren aanwezig op het live-event van Kim, wat een fantastische dame, wat een energie!

Wat is schaalbaarheid?

Def. Je bouwt een bedrijf dat zich efficiënt kan aanpassen en blijven aanpassen aan groeiende vraag of toename van groei. Op die manier zorg je ervoor dat jij steeds meer klanten kan bedienen, en tegelijkertijd steeds minder hoeft te werken.

Het grootste struikelblok bij ondernemers die streven naar financiële vrijheid is het te kort aan schaalbaarheid, ondertussen creëren ze een bedrijf dat volledig afhankelijk is van hun inspanningen. Met als resultaat dat je je steeds in een spagaat bevindt; Of je gaat over je grenzen, of je boet in op verlangen en ambitie.

Wat als je een volledige dag samen met mij en andere ondernemers zou focussen op het schaalbaar maken van je bedrijf, zodat je concreet kan bouwen naar financiële vrijheid en tegelijkertijd meer impact dan ooit tevoren kan maken?

Evelien Van Den Bossche
Evelien Van Den BosscheFotograaf
Lees verder
Fantastische dag! Met heel veel heerlijke mensen die ik leerde kennen en zo gedreven zijn in hun onderneming. Ze maakt simpel ondernemen zo duidelijk met haar unieke beeldspraak en haar pure intentie, waardoor ik zoveel mee neem van deze waardevolle dag.

Yes! Er wordt rekening gehouden met eetvoorkeuren. Er wordt zelfs rekening gehouden met de meest ingewikkelde voedingspatronen zodat jij kan genieten van je lunch. Hiervoor sturen wij je een mailtje waar je dit kan invullen, ten laatste 7 dagen voor de live dag plaats vindt. 

Dit is in VanDerValk te Gent, aan de Ghalemco Arena. (Akkerhage 10, Gent) 

15 december 2023 van 9-17u 

121 euro excl 

Ik schat dat we ongeveer met dertig mensen aanwezig zullen zijn. 

Als je de pagina hebt doorgelezen en alles voelt passend dan is dit voor jou. Wat wel belangrijk is is dat ik enkel werk met dienstverleners (coaches, therapeuten, psychologen,  advocaten, medisch-specialisatie sectoren, fotografen e.a creatieve sectoren…) en kennisondernemers (teachers). 

Productondernemers, bouwindustrie en horeca vinden bij mij niet de juiste ondersteuning. 

In dat geval kan je mailen naar info@kimdegraeve.be 

Scroll naar boven