Meer winst maken & meer vrijheid creëeren

Hoe doe je dat precies stap voor stap?

Het begint met je prijzen & verdienmodellen te optimaliseren
Wat als je een workshop had die stap voor stap, met praktische hulp kwam? Waar je 24/7 in terecht kon en waar je steeds met je vragen terecht kon, wanneer jij daar nood aan had? Dat is de Sales Masterplan.

Barbara vond het zo praktisch, 1000 vragen worden beantwoordt nog voor je ze eigenlijk zelf hoeft te stellen. Dat vertelde ze met vol overtuiging.

Online trainingen maken

In 2019 had de sales masterplan 0% refunds, ondanks je 10 dagen beroep kan doen op garantie. Helaas! Eind 2019 kwam het er toch van, 2 mensen tegelijk en ineens kwam ik aan 1%! 

Dat was het teken voor mij dat het beter kon:

Ik deed hem opnieuw: 70 uur deed ik erover om alles opnieuw te analyseren na de eerste keer.

Alles is oké

Barbara vond het er leerrijk, al haar vragen werden niet alleen beantwoordt, maar ze werd ook gerustgesteld: Alles is oké! 
Dat leg ik ook uit in de workshop, elk verdienmodel is oké, het is alleen maar zo dat je moet weten wat het met je doet en waarom het belangrijk is om te weten wat bepaalde verdienmodellen met je vrijheid zullen doen. Meer winst is een keuze, soms kies je ervoor dit niet te doen om bepaalde doelen te behalen: Ook dat is oké! Zolang je het bewust doet. 

Bankrekeningen

Financieëen regelen per week en hoe de oplossing kwam voor haar bankrekening. Ze belde direct naar haar bankier om alles te regelen.

En de openheid, over cijfers en over uurprijzen.
We zijn allemaal bezig met geld, maar we praten er zo weinig over. Dus die openheid heeft ervoor gezorgd dat ze nu meer winst behaalt. 

Ze heeft geleerd dat besparen niet altijd de correcte manier is. Soms denken we dat we beter alles zelf doen om geld uit te sparen, maar als je dan uitrekent hoeveel je eigenlijk zelf per uur kost? Dan schrik je hoeveel geld je verliest.. Door te besparen! Had je daar al ooit over gedacht? Dat leer je in de Sales Masterplan stap voor stap uitrekenen.

De Sales Masterplan

Meer winst, meer tijd & meer vrijheid

Barbara: Mijn prijzen zijn drie keer zo hoog geworden 

En niemand heeft zich vragen gesteld! Dat was zo frappant en daar heb jij me mee geholpen. 

Ik zat vast op mijn verkoop.  

Want ik wist totaal niet hoe ik mijn prijs moest berekenen of hoe ik alles moest aanpakken, pakketprijzen. Dat was de reden om de workshop te kopen, ik heb er over getwijfeld, want het is een serieuze hap uit het budget. Maar uiteindelijk toen ik ik hoorde wat de inhoud was wist ik dat alles wat erin terug kwam precies was wat ik wilde weten. 

Stok achter de deur

Ik ben overtuigd nu dat alles me gaat lukken. Het heeft me zelfzekerheid gegeven om vooruit te gaan. 

En ik durf nu mijn stoute schoenen aan te trekken tegenover klanten zodat mijn grenzen gerespecteerd worden. 

Het is leuk dat je in mensentaal spreekt waardoor hij erg toegankelijk wordt. 

klanten vinden facturatie programma auteursrechten cursus online productiviteit workflow workshop kim de graeve ondernemers passief inkomen omzet winst ideale klant niches 1

Barbara vond de PDF’s héél handig: 

Dankzij die specifieke oefeningen kon ze veel beter aan de slag.
Ze is ook zeker dat ze haar huwelijk dankzij die tips heeft binnengehaald.

Ze is veel zekerder tijdens haar gesprekken en het lukt.

En de excelberekeningen! De kleine stapjes

Leren geld vragen  

Leren onderhandelen en leren geld vragen was voor Barbara niet zo makelijk omdat ze regelmatig te kampen heeft met imposter syndrome. Dankzij de workshop heeft ze het vertrouwen gevonden om te geloven in haar prijzen. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven