gratis 10 euro bitcoin of gratis 10 euro crypto kim de graeve freedom unlocked podcast

‘Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.’

Yes! Ik mag 10 euro gratis Bitcoin weggeven.
Maar eerst.. Wat is het? 

Bitcoin is een gedecentraliseerde digitale valuta die in 2009 werd gelanceerd door een anonieme persoon of groep met de naam Satoshi Nakamoto. Het wordt ondersteund door blockchain-technologie, wat betekent dat het niet wordt gecontroleerd door een centrale autoriteit zoals een bank of overheid. In plaats daarvan wordt het netwerk beheerd door een gedecentraliseerd netwerk van computers over de hele wereld.

Een van de belangrijkste voordelen van Bitcoin is de mogelijkheid om transacties uit te voeren zonder tussenkomst van een derde partij. Dit betekent dat er geen kosten zijn voor het uitvoeren van transacties en dat ze snel en veilig kunnen worden uitgevoerd.

Bitcoin is de afgelopen jaren enorm populair geworden, vooral omdat het als een alternatieve investering wordt beschouwd. Veel mensen zien Bitcoin als een manier om hun portefeuille te diversifiëren en hun blootstelling aan traditionele beleggingen te verminderen.

Waarom gratis Bitcoin? 

‘Nou Kim, waarom geef jij 10 euro gratis Bitcoin weg?’ Denk je nu misschien. Dat doe ik om een specifieke reden:

Veel mensen zijn nog steeds terughoudend om Bitcoin te gebruiken vanwege de leercurve en de mogelijke risico’s. Door gratis Bitcoin weg te geven, kunnen mensen experimenteren met de technologie zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over het verliezen van geld.

schaalbaar inkomen kim de graeve

Gratis Bitcoin is één, maar onthou wel de risico's!

Het is belangrijk op te merken dat het rendement van Bitcoin sterk kan variëren afhankelijk van de periode waarin het wordt gemeten. Als je bijvoorbeeld de periode van 2011 tot 2013 bekijkt, zou je kunnen denken dat Bitcoin een uitstekend rendement heeft opgeleverd. Maar als je de periode van 2013 tot 2019 bekijkt, zou je een heel ander beeld krijgen.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat het rendement van Bitcoin sterk afhankelijk is van de vraag en aanbod op de markt en dat er veel onzekerheid en volatiliteit kan zijn. Daarom is het van cruciaal belang om alleen te investeren wat je bereid bent te verliezen en om je risico’s te beheren door middel van diversificatie en andere beleggingsstrategieën.

Om die reden is het goed om in het achterhoofd te houden dat je je goed informeert en hierover leert voor je meer gaat investeren. Het leuke is met deze 10 euro gratis bitcoin dat je al even kan proeven van wat dat is ‘investeren in crypto’. 

Van gratis bitcoin naar investeerder. 

Vergis je niet, met het geven van gratis bitcoin wil ik absoluut niet de indruk wekken dat er een Quick rich formule bestaat. Als je wilt leren hoe je op een gezonde manier kan investeren dan kan je dat leren via Money Unlimited

Waarschuwing

• de waarde van uw virtuele munten kan sterk op en neer gaan, en het door u belegde bedrag kan integraal verloren gaan;

• de virtuele munten zijn niet gedekt door de garantieregelingen voor bankdeposito’s;

• op de markt van de virtuele munten is geen enkel wettelijk mechanisme beschikbaar waarmee

marktmanipulatie of misbruik van voorkennis kan worden vermeden;

• de virtuele munten zijn volledig afhankelijk van een specifieke computertechnologie en -infrastructuur, die in bepaalde gevallen zeer recent ontwikkeld en nog onvoldoende getest kan zijn;

• bij verlies van de identificatiecode die of het wachtwoord dat toegang verleent tot de virtuele portefeuille waarin de virtuele munten zijn opgeslagen, zullen die munten definitief verloren zijn;

• virtuele munten worden thans beperkt als betaalmiddel aanvaard, en in de meeste landen bestaat er geen enkele wettelijke verplichting om ze te aanvaarden;

• voor meer informatie over de risico’s die aan een belegging in virtuele munten verbonden zijn, raden wij u aan de Wikifin-pagina ‘’ te lezen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven