Wil je graag doorbreken naar een onbegrensd leven
in tijd, energie en geld?

Adapt is een vrijheidscommunity voor durvers, die voelen dat ze het in hun mars hebben om in hun kracht te gaan staan. 

Ik neem je mee op m’n reis naar financieel & mentale vrijheid. Daarbij krijg je ook toegang tot mijn netwerk, alle mensen die me geholpen hebben om te staan waar ik nu sta. 

De deuren zijn gesloten tot 25 november, je kan je tot die tijd inschrijven via de wachtlijst: 

  Je kan nog inschrijven tot: 

  De vreemde eendjes

  Mijn klanten zijn vaak mensen die zich wel eens ‘het vreemde eendje voelen’. En hebben grootste dromen een groot verlangen.

  Ondanks je dat voelt dat het toch ergens voor jou moet weggelegd zijn denk je soms nog “Ja, maar kan IK dit wel? Wat als het niet lukt? En HOE moet ik dat doen?” 

  Vanaf 1 december gaan we deepdiven in crypto's maar ook de mindset die ervoor nodig is om de juiste strategie te bepalen.

  Een standaard aanpak leidt tot standaard resultaten.

  In het membership hebben we het niet alleen over kennis, maar gaan we ook praktisch aan de slag. Ik integreer daarin alles wat ik tegenkom in m’n huidige onderzoek, maar voel ook aan wat jij nodig hebt terwijl ik daarop in ga. Ik neem mijn leermeesters mee in dit proces als gastexperts die je één voor één kunnen laten zien hoe het slimmer & makkelijker kan.

  Iedereen kan z'n dromen verwezenlijken

  Dat geloof ik oprecht. 

  Terwijl vele mensen praten over meer, meer, meer…

  • Meer uren in een dag 
  • Meer verdienen
  • Meer consumeren

  Ik geloof oprecht dat het zit in minder. Ik ben dagelijks bezig met optimalisatie in de basis, zodat meer steeds minder en slimmer wordt. 

  Daarin zit wat je nodig hebt om je verlangen te realiseren. 

  Optimalisatie gaat niet over meer, maar over heel goed weten wat je nodig hebt. Zowel mentaal als financieel.

  Ik neem je mee...

  Ik neem je mee in het pad wat ik heb afgelegd, hoe ik financieel vrij werd. Hoe ik door mijn mentale obstakels brak (en nog steeds elke dag) 

  Weet dat zolang jij niet persoonlijk groeit je verlangen niet ingelost zal worden. 

  En dat terwijl je juist zo verlangt naar meer vrijheid en overvloed in tijd, energie en geld. 

  Hoe gaat dit praktisch?

  Wat is het topic van deze maand?

  In januari hebben we het over beleggen in aandelen en ETF maar ook in edelmetalen zoals goud en zilver. 

  We doen o.a een groepshypnose zodat je je mindset kan hervormen op basis van moneymindset. 

  Er staan weer fantastische sprekers op de planning en ook ik hou me wederom niet in!

  kim de graeve freedom unlocked adapt membership mastermind

  Belangrijk om te weten

  Voor wie?

  Voor mensen die geloven in atypisch leven. Slimmer werken i.p.v. harder. Genieten van het spelen met geld terwijl je gaat optimaliseren, elimineren en automatiseren.

  Hoeveel werk?

  Dit beslis je helemaal zelf. Je kan 7/7 rondhangen in de community en alle video's bekijken. Of je kan ervoor kiezen om alleen te bekijken wat jou aanspreekt. Dit heb je volledig zelf in handen.

  Hoeveel mensen?

  De membership is relatief nieuw, het werd opgestart in oktober. Ondertussen zijn er ongeveer zo'n 50 leden wat komende maanden zal stijgen.

  “Tijd voor een nieuwe fase en dat vraagt om nieuwe skills die bijdragen aan meer vrijheid. Hoewel altijd ‘AAN’ staan en over je grenzen gaan wellicht jouw comfort zone is, mag je nu in de ontvangende modus stappen. Met als intentie dat het bijdraagt aan een vrijere levensstijl, dus: 

  De deuren zijn open van 23-27

  tot 20u kan je inschrijven voor het membership. Je kan je ten alle tijden uitschrijven. (ten laatste 7 dagen voor verlenging)

  De prijs bedraagt 95€ excl. BTW/per maand. 

  Mensen die instapten aan deze prijs blijven steeds in de toekomst deze prijs betalen (zelfs mits een prijsverhoging) 

  Nieuwe leden zijn wel onderhevig aan prijsstijgingen (net zoals leden die beslissen af te melden en opnieuw aan te melden).

  Hij is doorlopend. Elke maand wordt je membership automatisch verlengd maar je kan inschrijven wanneer je wilt. Uitschrijven doe je 7 dagen voor de vernieuwing van je membership. (Dit dien je zelf bij te houden) 

  Je kan me alleen vragen stellen tijdens de live Q&A. Maar doe dit uitgebreid. Ik volg steeds op waar de groep nood aan heeft en ben heel flexibel met de kennis die wordt gegeven. (Dit komt nl. uit mijn kleine teen.) 

  Je kreeg automatisch toegang tot de mastermind indien je inschreef voor Freedom Unlocked. Wel opletten, het is niet aan te raden om extra content te gaan consumeren tijdens het traject Freedom Unlocked aangezien dit sowieso al een stevig programma is. 

  Je kan steeds uitschrijven. Doe dit 7 dagen voor je membership vernieuwd wordt (dit hou je zelf bij) om te voorkomen dat je membership automatisch vernieuwd wordt. Ben je te laat? Dan betaal je die maand nog uit. 

  Alle thema’s en Masterclasses hebben in gezamenlijk thema: “Vrijheid”. Koppel je los van wat hoort en ga voluit voor wat je ware dromen zijn. 

  De thema’s hebben altijd dezelfde rode draad: 

  • Financieel vrij zijn 
  • Automatiseren, productiviteit, structuur, elimineren, uitbesteden..
  • Passief inkomen
  • Investeren (beleggen, crypto, edelmetalen, vastgoed…)
  • mindset, spiritualiteit, vrijheid, alternatieve parcours…

  Freedom Unlocked is een traject, geen membership. Dat wil zeggen dat er diepgaand nagedacht wordt over persoonlijke thema’s onder begeleiding. 

  Freedom Adapt is brengt je in contact met topics, experts en diensten waar je een pak inspiratie krijgt en een netwerk. 

  Het grote verschil is dat Adapt helemaal vrijblijvend is; Je krijgt een arsenaal aan info en je gaat aan de slag waarmee jij wilt. 

  Unlocked is een traject waarin je stap voor stap door het traject moet lopen. 

  Voor mensen die vrijheid nastreven en het gevoel hebben dat ze atypisch zijn in de huidige maatschappij. 

  Je hebt de vrijheid om te shiften tussen onderwerpen die jij op dat moment nodig hebt om door je plafonds te breken.

  De vraag die ik het meest krijg is: “Is het voor ondernemers of kan het ook voor particulieren”. Daarop mag je bovenstaande toepassen. Niet elk topic gaat je aanspreken, maar dat doet er niet toe. Jij kan kiezen wat je wel of niet bekijkt. Ik ben ondernemer, dus ik praat vnl. uit dat opzicht. 

  Alle topics hebben ze 1 functie: Dichter bij onze eigen vrijheid te komen. Op basis van geld, tijd maar ook energie. 

  1. Het is een lidmaatschap. je kan dus in en uit stappen wanneer je wilt. Maar je kan ook echt blijven plakken als je zin hebt.
  2. Dankzij deze schaalbare vorm kan ik ontzettend veel waarde bieden voor een lage prijs.
  3. Ik nodig veel fantastische sprekers uit naast wat ik zelf kom vertellen. Waardoor je netwerk en kennis enorm verruimd op korte termijn.
  4. Alle masterclasses en kennis worden verzameld en de videotheek wordt dus steeds waardevoller. Mensen die meedoen vanaf het begin worden beloond wat die betalen geen hogere prijs wanneer de waarde omhoog gaat in de toekomst.
  5. Nog een voordeel van de videotheek is dat je alles kan bekijken wanneer jij zin hebt en specifiek bepaalde topics kan raadplegen voor wat je op dat moment nodig hebt.
  6. Je leert andere mensen kennen die dezelfde interesses hebben als jij. Dat is goud waard. Ik was zelf vroeger van het “alles alleen doen” en in eerste instantie bracht me dat geen windeieren, tot ik besefte dat anderen echt wel m’n blik kunnen verruimen en creatief brein helpen vergroten. (Daarmee bedoel ik niet “laten we afhankelijk worden van de ander” maar concreet kennis delen met elkaar.)
  7. Ik kies alle topics en dat doe ik niet alleen met jou in m’n achterhoofd maar ook voor mezelf. Mijn tijd is kostbaarder en met dat in m’n achterhoofd ga ik die van jou niet volproppen met nutteloze dingen. Alle topics zijn er omdat ik ze minstens even interessant vind om ze te volgen en ben er om die reden bijna altijd bij wanneer gastexperts langskomen.
  8. Ik deel m’n laatste fuck-ups en inzichten altijd met je. Zo groei je met me mee terwijl je niet in dezelfde valkuil stapt. (Want ik deed het je voor)
  9. Ik neem je mee in m’n vrijheidsreis, want dat is m’n eigen proces en m’n eigen liefde. Vrijheid nastreven, elke dag op basis van tijd, geld en energie. Ik ben niet blij met een volle portefeuille en een leeg hart. Het mag beiden overstromen. Dus als ik op zoek ben rond een bepaald thema dan neem ik jou automatisch mee. 
  Scroll naar top