Een atypisch Mastermind-membership

Zie je jouw bedrijf als een tool om vrijheid te creëren? Om 100% te doen waar je hart naar verlangt en ben je geboren om anderen te helpen? En begrijp je dat je dit niet kan als jij jezelf niet voorop zet? – Onder het motto “If you’re not happy, you’re not helping”.

Wil je graag in verbinding staan met anderen? Terwijl je samen door plafonds kan breken met een gemeenschappelijk thema: 

 • (Financiële) vrijheid 
 • Verbinding 
 • Mindset 

Voor wie is het?

Jij bent iemand die houdt van actie, terwijl je beseft dat jij alle touwtjes in handen hebt om al je dromen waar te maken. 
Daarnaast vind je het fijn om te vertoeven in gezelschap waar kwetsbaar- en eerlijkheid vooropstaat.Je houdt van persoonlijke ontwikkeling en bent iemand die zich bewust is van wat mindset kan doen en neemt verantwoordelijkheid op binnen je leven. 

Je weet dat verbinding ervoor zorgt dat je groeit en je brengt waar je wilt raken. En ondanks je soms echt doodsbang bent om dingen te proberen, doe je het toch. Simpelweg omdat je weet dat daar je kracht ligt om te bereiken wat je wilt. 

Voor ondernemers die maximaal
willen leven, helpen en groeien.

Een standaard aanpak leidt tot standaard resultaten.

Daarom doen we het ook niet standaard: 

Ik ben erg strategisch en evalueer mezelf vaak om nog vrijer te kunnen leven en die inzichten deel ik dagelijks op m’n Instagram en podcast.

Verbinding, diepere connecties met gelijkgestemden, dat zal je dan ook in deze Mastermind vinden.  

Rond de inzichten die ik kreeg creëer ik elke maand een nieuw thema. Daarmee gaan we dan samen een maand rond werken in groep in masterminds, community, challenges, en live masterclasses.

Iedereen kan z'n dromen verwezenlijken

Dat geloof ik oprecht. Niet alleen heb ik het gezien bij mezelf maar ook bij zo ontzettend veel anderen in mijn omgeving. 

Ik was vrij snel ‘succesvol’ als ondernemer. Altijd lekker druk.

Mijn hele leven raasde voorbij, voor ik het wist waren we weer 5 jaar later.

Tot ik besefte dat dit echt niet het leven was wat ik wilde: Succesvol zijn maar er niet van kunnen genieten.

Ik gooide alles om, ging slim werken, verdubbelde m’n omzet, halveerde m’n werkuren en optimaliseerde dit elk jaar opnieuw, terwijl ik meer mensen oprecht kan helpen dan ooit tevoren. 

Een bedrijf creëren dat jou vrijheid gunt.

Ondernemen en investeren:
Mijn lief en leven.

Het is hetgeen waar ik mee op sta en ga slapen: Investeren en ondernemen, daarnaast doe ik niets liever dan het delen met anderen. 

In dat zelfde proces hou ik van afwisseling en heb ik nood aan diepgang maar 3 onderliggende factoren zijn steeds onderliggend in deze cyclus: 

 • Optimalisatie 
 • Automatisatie 
 • Eliminatie 

Hoe gaan we te werk? 

 • Elke maand is er een thema, dit is doorlopend. Jij bent vrij om in te stappen en uit te stappen gedurende deze periode. 
 • Elke maandag ga ik live en deel ik m’n inzichten. Aansluitend wordt er een Mastermind georganiseerd voor de aanwezigen om te sparren (geen theekransjes maar echte diepgang) over het inzicht. 
 • Eenmaal per maand, de laatste maandag van de maand is er een live Q&A rond het thema waar je al je vragen kan stellen rond dat thema. 
 • Van elke live komt er een replay, je hoeft dus niet steeds aanwezig te zijn. 
 • Je komt terecht in onze onafhankelijke membership community waar je onderling kan connecten, vragen stellen, diensten kan uitwisselen, sparren enz. 
 • Elke maand komen gastexperts spreken rond het thema met een waarde van 2000€ waarna ze steeds eindigen met een Q&A
 • Er is een videotheek (Zoals Netflix) met Masterclasses uit het verleden. 
 • Er is een sectie: “Claim je podium” indien je zelf graag een masterclass wilt houden in het membership. 

Wat is het topic van deze maand?

In November hebben we het over prijzen en Marketing. 

Hoe je ze kan inzetten om jezelf meer vrijheid te gunnen, waar lekkages zitten. Hoe je ze kan omzetten en verkopen kan automatiseren. 

kim de graeve freedom unlocked adapt membership mastermind

Belangrijk om te weten

Voor wie?

Voor ondernemers die hun bedrijf serieus nemen en een missie hebben om anderen echt te helpen, en daarnaast volle vrijheid willen creëren op basis van tijd, energie en geld.

Hoeveel werk?

Dit beslis je helemaal zelf. Je kan 7/7 rondhangen in de community en alle video's bekijken. Of je kan ervoor kiezen om alleen te bekijken wat jou aanspreekt. Dit heb je volledig zelf in handen.

Hoeveel mensen?

De membership is nieuw. Maar ik ben overtuigd dat het aantal snel zal gaan groeien. Zeker aan de hand van de vele interessante topics die behandeld worden komende maanden.

Hoe schrijf je in?

Jaaaa! Goed! Je doet mee? Je kan je op de wachtlijst zetten. Geen zorgen, hier hangen nog geen verplichtingen aan. Eind oktober gaan we effectief van start en krijg je een betalingsuitnodiging. Indien je je tegen die tijd bedenkt, dan kan dat gewoon. 

  De prijs bedraagt 95€ excl. BTW/per maand. 

  Mensen die instapten aan deze prijs blijven steeds in de toekomst deze prijs betalen (zelfs mits een prijsverhoging) 

  Nieuwe leden zijn wel onderhevig aan prijsstijgingen. 

  Voorlopig zet je je op een wachtlijst, de eerste lancering is binnenkort

  Hij is doorlopend. Elke maand wordt je membership automatisch verlengd maar je kan inschrijven wanneer je wilt. Uitschrijven doe je 7 dagen voor de vernieuwing van je membership (deze datum kan je zien op de factuur). Elke eerste van de maand starten we met een nieuw thema. 

  Je kan me alleen vragen stellen tijdens de live Q&A. 

  Je kreeg automatisch toegang tot de mastermind indien je inschreef voor Freedom Unlocked. Wel opletten, het is niet aan te raden om extra content te gaan consumeren tijdens het traject Freedom Unlocked aangezien dit sowieso al een stevig programma is. 

  Je kan steeds uitschrijven. Doe dit 7 dagen voor je membership vernieuwd wordt (deze datum kan je zien op de factuur die je ontving) om te voorkomen dat je membership automatisch vernieuwd wordt. Ben je te laat? Dan betaal je die maand nog uit. 

  Ik hou van afwisseling en doen waar m’n hart van overloopt, zodat ik het ook zo kan overbrengen aan jou. Ik vraag van jou om mij daarin te vertrouwen en dat dat top zal zijn. 

  De thema’s hebben altijd dezelfde rode draad: 

  • Financieel vrij zijn 
  • Automatiseren, productiviteit, elimineren, uitbesteden..
  • Passief inkomen
  • Investeren (beleggen, crypto, edelmetalen…)
  • Aantrekken van klanten, marketing, sales maar op een manier waar er altijd veel focus is op vrijheid. 
  • Online ondernemen 
  Scroll naar top