Leer je dromen behalen, met veel liefde voor jezelf.

De gratis workshop heeft 1 belangrijk doel: Jou laten geloven in je dromen en je laten beseffen dat jouw dromen ook echt haalbaar zijn. 

Waar je leert loslaten, wat je ook echt mag loslaten. En je ook echt zonder zo hard te hoeven zijn kan realiseren wat je maar wilt. 

kim de graeve

Je vindt het niet altijd makkelijk

Je vindt het woord ‘doelen’ niet persé een leuke benaming, daarom zeg ik graag ‘dromen’. Voor mij zijn het behalen van dromen hetzelfde als behalen van doelen.

 Je vindt het misschien spannend en voelt ook een bepaalde druk van “wat als ik het niet lukt?” 

Dat is héél normaal en heeft slechts met 1 ding te maken: Je doel wordt niet op de correcte manier opgesteld. Van een doel opstellen moet je nl. oprecht vreugde gaan ervaren als je het voor je neus ziet. 

Het probleem is niet dat je het niet kan.
Het probleem is dat je het niet gelooft dat het kan.

Uiteraard kan je gewoon alles wat je wilt.

Het gaat erover welke bril je opzet. 

Het is zo dat van elke overtuiging die je hebt de bewijzen zal vinden die je nodig hebt. 

Dus… Wat als we samen aan die overtuigingen zouden sleutelen? Zodat je echt jouw doelen kan gaan behalen?

Wie op het onkruid let trapt op de bloemen.
Dat gaat ook zo wanneer je dromen wil realiseren.

Ik neem je mee...

In de gratis online training van 2,5u gaan we samen concreet aan de slag, met specifieke oefeningen. 

Na de workshop weet je precies wat je het liefst van al zou willen en leer ik je mijn persoonlijke techniek hoe je dat kan behalen. (zonder nog meer hooi op je vork, zonder nog harder te zijn voor jezelf, en graag met een pak minder schuldgevoel) 

 

Hoe gaat dit praktisch?

Ik ben Kim!

En heb het niet altijd breed gehad, ik was altijd druk aan het werk. Tot ik het gevoel had nooit echt te kunnen genieten. Ik besefte dat ik minder en minder tijd had om de dingen te doen waarvoor ik in de eerste plaats zo hard werkte. 

Ik besloot alles om te gooien. De vragen die ik me keer op keer stelde waren: 

  • Wat wil ik echt? 
  • Wie moet ik daarvoor zijn? 
  • Hoe kan ik dat opsplitsen in haalbare stukken?

Tijdens deze workshop neem ik je vooral mee naar hoe je wat jij echt wilt ook echt kan behalen. 

Schrijf je hier in:

Belangrijk om te weten

Voor wie?

Voor mensen die geloven in atypisch leven. Slimmer werken i.p.v. harder. En echt willen gaan voor hun verlangens. Hun dromen. Ook al doen ze het er met momenten van in hun broek 😉

Hoeveel werk?

De training duurt ongeveer 2,5u van je tijd. Er is 12u lang een replay beschikbaar indien je er niet live bij kan zijn.

“Tijd voor een nieuwe fase en dat vraagt om eerlijk naar jezelf te durven kijken. Maar ook dingen te gaan loslaten. Doelen stellen die echt bij je passen en er met al je kracht voor te gaan”

Wat zeggen anderen?

Samira

Het doet deugd om een eindpunt te zien en daar elke dag een stapje naartoe te zetten.

Kim antwoordde op een vraag van me met een retorische vraag, nl. hoe graag ik mezelf zie en hoe hoog ik mezelf inschat. Daar ben ik haar megadankbaar voor, want dat heeft mijn ogen geopend en ik stel mezelf nu wel een pak hoger op de ladder.

Wendy

Ik merk iedere dag kleine veranderingen. Iedere dag zet ik een stapje verder in de voor mij juiste richting. Soms in denken, soms in investeren en soms in vrij plannen of iets doen waar ik mij goed bij voel of wat ik belangrijk vind. 

Peter

Ik voel me precies transformeren. Ik heb het gevoel dat ik veel helderder kan kijken naar verschillende zaken.

Zoveel regels en verwachtingen, waar ik me verstrengeld in voelde en ongelukkig van werd en nu helder zie waar ik naartoe wil. 

Scroll naar top