'Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.’

Meld je aan en krijg gratis 10 euro crypto.


 • Zodra je aangemeld bent krijg je een unieke link om je aan te melden om 10 euro te ontvangen.
 • Je krijgt hierbij ook alle informatie zodat je verder aan de slag kan. (En om je te beschermen)

'Zelfs al heb je maar 10€ investeringen, dat maakt je wel een investeerder, die mindset is a big step!'

Ontvang 10 euro crypto gratis

Je krijgt na je aanmelding meteen een mailtje met alle nodige instructies om aan de slag te kunnen gaan. Je stort 10 euro en je krijgt 10 euro gratis extra crypto tegoed.

  Elke woensdag krijg je 1 waardevolle mail. Tenzij je inschrijft voor challenges of trajecten, dan kan het zijn dat je meerdere mails ontvangt. De mails zijn steeds met heel veel focus op waarde geschreven. Je kan ten alle tijden uitschrijven.

  Waarschuwing

  • de waarde van uw virtuele munten kan sterk op en neer gaan, en het door u belegde bedrag kan integraal verloren gaan;

  • de virtuele munten zijn niet gedekt door de garantieregelingen voor bankdeposito’s;

  • op de markt van de virtuele munten is geen enkel wettelijk mechanisme beschikbaar waarmee

  marktmanipulatie of misbruik van voorkennis kan worden vermeden;

  • de virtuele munten zijn volledig afhankelijk van een specifieke computertechnologie en -infrastructuur, die in bepaalde gevallen zeer recent ontwikkeld en nog onvoldoende getest kan zijn;

  • bij verlies van de identificatiecode die of het wachtwoord dat toegang verleent tot de virtuele portefeuille waarin de virtuele munten zijn opgeslagen, zullen die munten definitief verloren zijn;

  • virtuele munten worden thans beperkt als betaalmiddel aanvaard, en in de meeste landen bestaat er geen enkele wettelijke verplichting om ze te aanvaarden;

  • voor meer informatie over de risico’s die aan een belegging in virtuele munten verbonden zijn, raden wij u aan de Wikifin-pagina ‘Wat is een cryptomunt?’ te lezen.  Wie is Kim De Graeve?

  Als financieel business strateeg ben ik jouw vrijheidsmentor richting meer financiële en mentale vrijheid. Ik leer je simpel en slim geld verdienen. Zo creëer je meer keuzevrijheid in geld, tijd en energie (zowel nu én in de toekomst) om te leven op je eigen voorwaarden.

  Mijn definitie van financiële vrijheid is daarom dat je de vrijheid voelt om, dag in dag uit, het leven te leven wat je wilt zowel qua geld, tijd en energie.

  “Kan niet, bestaat niet” is mijn motto, want bij financiële en mentale vrijheid draait alles om “Wat kan wél?”. Met een ‘dromen, durven en doen’-mentaliteit zie ik het leven als een spel en leef ik niet vanuit angst, schaarste en tekort om geld, tijd of energie te verliezen of verspillen.

  Veel gestelde vragen.

  Is dit echt betrouwbaar?
  Vind je dit griezelig? Ben je bang voor crypto oplichterij? Hiervoor bestaat een website: www.fsma.be (en ESMA voor europa en Nederland) Twijfel je ooit of je in een scam trapt (of heb je er ooit mee te maken) dan kan je altijd contact met hen opnemen. Zo zijn er bijv. scammers die mijn en andere financiële accounts na-apen op instagram (mijn enige juiste mails worden verzonden via [email protected] en alleen als je via deze weg jouw informatie krijgt klopt dit.

  Er zijn altijd risico’s verbonden aan virtuele munten. Hou daar rekening mee. (Bij de verdere communicatie geef ik nog extra tips mee hoe je jezelf kan beschermen)

  Hoe werkt dit?
  Je krijgt een unieke link om in te loggen bij Bitvavo, deze 10 euro krijg je alleen wanneer je start met een nieuw account.

  Ga even proberen met de 10 euro die je van mij gratis krijgt, maar investeer nooit als je geen kennis van zaken hebt met je eigen geld. - Want als je investeringen behandelt als een casino dan krijg je gelijkwaardige resultaten!

  Affiliate
  Dit is een affiliate link, dat betekent dat ik een vergoeding ontvang voor de verspreiding van reclame voor Bitvavo (wat ik overigens niet zou doen als ik niet achter de visie van het bedrijf zou staan)