Freedom Unlocked Boek - Kim De Graeve
Boek 'Freedom Unlocked: Stap Uit de Drukke Ratrace richting financiële en mentale vrijheid'

‘Kim hoeft niet meer te werken voor geld. In amper twee jaar tijd is ze financieel vrij geworden en dat ging verrassend makkelijk, zelfs met twee kleine kinderen. Ze reist nu de wereld rond, doet alleen nog wat ze graag doet en geniet van de belangrijke dingen des levens.

Een onbereikbare droom? Niet als je het leven voor jou laat werken in plaats van te leven om te werken. Niet als je je potentieel ten volle benut. Neem niet langer genoegen met de middelmaat. Bevrijd de overvloed aan energie die je helpt om te transformeren. Vergeet dat je een tekort aan tijd hebt. Er is meer dan genoeg tijd, maar dan moet je wel de juiste keuzes maken. Leef je echt in overeenstemming met je levensmissie? Of blijf je almaar doelen en dromen uitstellen? Hoe kun je je tijd en energie nuttiger managen?’

Kim De Graeve (°1987) schreef dit boek voor iedereen die net als zij rijk wil zijn op verschillende vlakken, vanuit de overvloed die er al is. Als tiener koos ze bewust voor armoede en onafhankelijkheid. Als werknemer en zelfstandige ondernemer creëerde ze haar eigen gevangenis. Tot ze haar succesvolle zoektocht begon naar financiële en mentale vrijheid.

Ik zou willen dat IEDEREEN Freedom Unlocked leest want Kim haar visie schudt iedereen wakker (wat nodig is!) Teveel mensen denken nog dat een vrij leven ‘moeilijk te bereiken’ of zelfs ‘onbereikbaar’ is. Maar niets is minder waar. Kim maakt de stappen helder, je kunt ze makkelijk volgen en ze confronteert je op een goede manier zodat je écht in actie komt en je leven kunt transformeren. Daarbij sta ik volledig achter haar visie van de combinatie tussen investeren en leven in het nu! Want die combinatie is GOUD.
kim rietvink
Kim Rietvink
Businesscoach
Ik kom thuis in je boek. Bij jou, omdat je zo’n prachtige pure ziel bent en dat in elk verhaal zichtbaar is. Bij jouw blik op oneindig en geloof dat alles mogelijk is, en alle praktische voorbeelden daarvan. Ik geniet intens van elke bladzijde. Er staat nergens een woord teveel, en nergens een woord te weinig. Diepe buiging. En nu ben ik aan het huilen, omdat ik een huis nodig heb en ben aangekomen bij je stuk over het kopen van jullie huis. “Net als wij kun je een huis kopen zonder spaargeld, vandaag nog.” Ik ga de weg vinden. Dank je wel.
Janneke Geurts
Business Alchemist
In 200 bladzijdes neemt Kim je mee in haar visie over geld, ze maakt je ook bewust van tijd en energie. Op een manier die leest als een trein en precies zoals je van Kim kunt verwachten; simpel en begrijpelijk. Dit boek maakt iets in je wakker, soms op een confronterende manier.

Ze maakt een onderwerp dat soms nog meer taboe is dan seks bespreekbaar en haalt in dat proces ook gelijk een aantal aannames onderuit. In wereld waarin we elkaar wel vertellen over alle mogelijke seksuele voorkeuren, is geld nog altijd een taboe onderwerp. Dit boek haalt dat taboe volledig onderuit, samen met de aannames die je nu mogelijk nog hebt over geld.

Het resulteerde bij mij in een ‘dit wil ik ook’ en vervolgens zelfs in een ‘dat kan ik ook’. Omdat dit boek je leert wat er gebeurt als je tijd, geld en energie samenbrengt en de hefboomwerking laat gelden. Wow! Ik weet daarom zeker dat je het met veel plezier zult lezen en het een waardevol boek zal vinden. Met als bijzondere conclusie dat dit boek over geld eigenlijk helemaal niet over geld gaat, maar die conclusie laat ik je zelf graag trekken.
Veronique Prins kim de graeve miljoenen omzetten zonder burn-out
Veronique Prins
Business Coach
Oogkleppen vallen af, mijn wereld op z'n kop, het boek van Kim 'Freedom Unlocked' verandert heel je leven. Een sfeervpm stappenplan, een verhalenbundel die je dichter bij de stip op de horizon brengt. Kim toont je dat je vrije leven dichterbij is dan je denkt. De transformaties, groot en klein, hebben een ripple effect op je zijn! Het boek is doorspekt met quotes die in je hoofd blijven hangen als gezelschap op je nieuwe levenspad. Wat kan nu al?
Iris Van loon
Podcast Expert

Veel gestelde vragen

 • Is er op dit moment een actie? Nee 
 • Wanneer wordt het boek verzonden? Wekelijks gaat er een batch de deur uit, wij communiceren het met de uitgeverij op dinsdag en zij gaan er dan mee aan de slag (dat betekent dat als je op woensdag hebt besteld dat het tot 14 dagen kan duren). Twijfel je toch over waar je bestelling blijft en wil je meer info contacteer dan dirk.laeremans@boeken.cafe
 • Krijg ik bij de paperback ook een e-versie? Nee, die kan je wel hier bestellen 
 • Mag ik het ook elders kopen, zoals bijv. Bol.com?  via deze link. 
 • Voor welke doelgroep is dit? Voor mensen die uit de drukke ratrace willen stappen richting financiële en mentale vrijheid (luister de podcast voor meer info) 
 • Kan ik een factuur krijgen? Ja, dit kan bij het afrekenen
 • Werkt dit boek ook voor mij als ik chronisch ziek ben? Ja 
 • Kan ik een inhoudstabel zien? Ja hoor hierzo! 
 • Komt er ook een e-book? Ja! Dit kan je hier bestellen 
 • Komt er ook een luisterboek? Voorlopig niet 
 • Kan ik ook in buitenland (niet BE/NL) bestellen? Ja! Je vindt ‘m ook op Amazon. 
 • Kan je het ook signeren? Nee, alles wordt rechtstreeks verzonden, je bent wel altijd welkom op een livedag van mij om te laten signeren. Daarnaast krijg je ook de kans dit te vragen tijdens de exclusieve live dagen die gelden bij de bonussen. 
 • Is het ook voor mensen in loondienst of wanneer ik niet werk? Ja hoor, voor iedereen die uit de ratrace wilt stappen richting financiële en mentale vrijheid.
 • Hoeveel bladzijden telt het boek? 200
 • Is het een hardcover? Ja 
Scroll naar boven