Automatiseer het incheckproces met Nuki voor je Airbnb

Nuki: Helpt je gasten automatisch inchecken in je Airbnb.

Als je graag je huis of een deel van je huis wilt verhuren. En dat het liefst op een passieve manier doet dan is één van de belangrijkste dingen, het incheckproces automatiseren. 

Hier kan je je Nuki bestellen >>

Je huis verhuren: Easy peasy!

Als Airbnb-host ben je altijd op zoek naar manieren om het verblijf van je gasten zo aangenaam en probleemloos mogelijk te maken. Een van de manieren om dat te doen is door het proces van inchecken en uitchecken zo soepel mogelijk te laten verlopen. Met Nuki, een slim slot, kun je het incheckproces nog gemakkelijker maken.

Verhuur je je huis (of een deel daarvan nog niet? Dan is het echt interessant om dat te overwegen. Je kan makkelijk een maandloon verdienen, en dat kan je optimaliseren tot het volledig passief voor je werkt! Hier kan je je inschrijven >>

Wat is Nuki?

Nuki is een slim slot waarmee je de deur van je Airbnb-appartement op afstand kunt ontgrendelen. Het is een apparaat dat je over het bestaande slot plaatst, waardoor het oude slot in principe onbruikbaar wordt. Via een app op je telefoon kun je vervolgens de deur openen en sluiten.

geld verdienen met je huis via airbnb

Nuki biedt verschillende functies, waaronder:

  • Auto Unlock: Nuki herkent wanneer je in de buurt bent en ontgrendelt automatisch de deur voor je.
  • Deelbare toegang: Je kunt bepaalde gasten toegang geven tot het appartement, terwijl anderen geen toegang hebben.
  • Activiteitslogboek: Je kunt zien wie het appartement heeft betreden en wanneer.
  • Eenvoudige installatie: Nuki kan over elk bestaand slot worden geplaatst zonder dat er extra gaten in de deur hoeven te worden geboord.

Bestel hier je Nuki >>

Hoe werkt het incheckproces in je Airbnb?

Nuki is een geweldige oplossing voor Airbnb-hosts die op zoek zijn naar manieren om het incheckproces te vereenvoudigen. Met Nuki kunnen gasten zonder sleutel inchecken en heb je zelf geen fysieke interactie nodig om de deur te openen.

Om Nuki te gebruiken in Airbnb, moet je de Nuki-app downloaden en een account aanmaken. Vervolgens moet je het Nuki-slot aan je Airbnb-account koppelen en aangeven welke gasten toegang hebben tot het appartement. Zodra je gasten zijn gearriveerd, krijgen ze automatisch toegang tot het appartement via de Nuki-app.

katrin van de water miljonairspodcast kim de graeve 3

Weetjes!

  1. Airbnb heeft zijn eigen interieurontwerpteam. Het team van ontwerpers helpt hosts bij het inrichten van hun ruimte en het creëren van een sfeer die past bij de Airbnb-ervaring.

  2. Airbnb heeft een bijzondere accommodatie in zijn aanbod: een vliegtuig dat is omgebouwd tot een hotelkamer. Het vliegtuig staat in Nederland en biedt plaats aan maximaal vier personen.

  3. Airbnb heeft een aantal beroemde hosts gehad, waaronder Beyoncé. De superster huurde in 2016 een Airbnb-villa in Californië voor $ 10.000 per nacht.

  4. Nuki heeft een officiële partnership met Airbnb. Dit betekent dat je als Airbnb-host Nuki kunt gebruiken om je gasten toegang te geven tot je appartement.

  5. Nuki heeft een speciale editie van zijn slimme slot uitgebracht ter ere van de release van de nieuwe Star Wars-film. Het slot heeft de vorm van een lightsaber en kan worden bediend via de Nuki-app.

Ja, Nuki is veilig en betrouwbaar. Het slimme slot is uitgerust met verschillende veiligheidsfuncties, waaronder end-to-end encryptie. Hierdoor zijn de gegevens die worden verzonden tussen de Nuki-app en het slot beveiligd en kunnen niet worden onderschept door kwaadwillenden.

Ja, je kunt Nuki op afstand bedienen via de Nuki-app. Zolang je een internetverbinding hebt, kun je de deur ontgrendelen en vergrendelen, zelfs als je niet fysiek aanwezig bent bij het appartement.

Nee, je hoeft het oude slot niet te vervangen. Nuki kan over elk bestaand slot worden geplaatst zonder dat er extra gaten in de deur hoeven te worden geboord.

Als de batterij van Nuki bijna leeg is, ontvang je een waarschuwing via de Nuki-app. Je kunt de batterijen vervangen zonder dat je het slot hoeft te verwijderen of de deur hoeft te openen. Zelfs als de batterijen helemaal leeg zijn, kun je de deur nog steeds met een sleutel openen.

Nuki werkt met de meeste soorten deuren, waaronder houten, metalen en PVC-deuren. Het slimme slot wordt geleverd met verschillende adapters en beugels om ervoor te zorgen dat het op vrijwel elk type deur past.

Eerst moet je jezelf Host maken van Airbnb, dat kan je hier. Daarna kan je je incheckproces automatiseren met Nuki 

Uiteraard, wat je ook kan doen is een KeyLocker gebruiken. Deze vind je hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven