affiliate beginnen - Goed gestart in februari

Deze maand heb ik geen lanceringen op op deze website maar wel op Fotograeve.  Moet je je hier nog aanmelden als affiliate partner? Dan kan dat hier. 

Met deze affiliate heb je een hele hoge conversiewaarde, maar liefst 429,6€. 

Zo’n bedrag is leuk! Maar daar moet je ook een pak effectiever voor gaan verkopen. 

p.s: De affiliate linkjes kan je overal gebruiken, ze werken in mail, Messenger, social media… Het maakt dus niet uit. 

affiliate beginnen kim de graeve februari

Hoe ga je aan de slag?

De totaal prijs is 2148€, dat is iets dat je niet zomaar verkoopt en daarvoor moet de “trust” factor hoog zijn. Het is ook specifiek voor fotografen. (dus je doelgroep moet ook matchen: het gaat over dit traject) 

En zal je gedurende verschillende dagen duidelijk moeten aantonen wat jij zo’n grote meerwaarde vond. 

het voordeel is dat ze zich ook kunnen inschrijven voor een webinar op 5/2/2021 waardoor jij ze kan voorbereiden en ze al warm zijn voor het gratis event, waar ze alsnog kunnen overwegen of ze al dan niet instappen + jij hebt nog steeds 30 dagen cookies dus zelfs dan is de sale nog steeds jouw verdienste 

Wat kan je doen? 

Verhalende instagramstories: Know, like & trust factor. Vertel hen waarom jij er absoluut in gelooft, vertel hen wat het programma of de persoon voor jou eerder al heeft gedaan en waarom die jouw leven veranderde. Wat je nu anders doet dankzij die persoon of programma.

Geef niet alles in één keer, maar maak 2 a 3 stories om de 3 uur of elke dag. Dat verteert beter, stel mensen ook vragen over wat zij nog willen weten over het programma, stel quizvragen. Maak mensen geïnteresseerd. Als het de juiste doelgroep is zullen ze geïnteresseerd zijn. 

affiliate beginnen februari

"

Werkt nog beter! 

Nodig de persoon die de cursus geeft (in dit geval ik) uit op gesprek. Bereid de juiste vragen op voorhand goed voor zodat je de mensen de juiste verwachtingen creëren. Door te pollen op voorhand bij je publiek kan je deze vragen finetunen. 

Tot wanneer? 

Tot 14/2/2021 gaat de campagne door. 15/2 starten de lessen. Dat wil zeggen dat je nog 2 weken heel veel kan inzetten. 

Ik zorg voor de rest, het programma zit top in elkaar en het is gefocust op resultaten. Kijk maar op de sales pagina en de reviews. 

Extra tips: Je moet zelf geloven in het product, anders lukt het gewoon simpelweg niet om het te verkopen. Daarnaast werkt verkopen met zo’n hoge bedragen niet als je het één keer op je feed gooit en daarmee basta. Je zal dus een beetje werkuren verrichten. Maar! Neem nu dat je 4 uren gewerkt hebt aan de promo? Dan verdiende je meer dan 100 euro per uur bij een conversie! Fantastisch. + Je hebt voor alle clicks nog 30 dagen conversie, indien ze uiteindelijk beslissen toch wat anders te kopen? Dan is dat volledig voor jou! 

Nog meer: Veel fotografen worstelen met het uitrekenen van prijzen, het verkopen aan klanten, zichzelf naar waarde schatten. Dit is slechts een klein onderdeel van de cursus maar hiervoor zullen ze wel meteen de oren spitsen

Meer blogposts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven