Ben je klaar om je ideale leven op te bouwen?

Je bent de hele dag bezig met het uitvoeren van dingen waarvan je denkt dat het ‘moet’. 

En je werkt veel te hard, bent veel te druk, omdat je onderweg bent gaan geloven dat ‘wanneer je genoeg hebt’ het dan rustiger zal worden. 

Maar wat (en wanneer) is genoeg? 

Ondertussen worden je dagen gevuld met dringende dingen en is er steeds minder tijd voor belangrijke zaken. 

Er is een andere manier

De mogelijkheid een vervuld leven te leiden is er, wanneer je gebruik maakt van jouw unieke talenten, jouw kracht kan je rijk worden op basis van tijd, energie en geld.

Maar de meeste mensen gaan ervan uit dat ze geen talent hebben (of het niet speciaal genoeg is). In tegendeel! Het is net omdat jouw superkracht zo vanzelfsprekend is voor jou, dat het zo'n grote meerwaarde is voor de wereld.

Ik help je om dit te leren inzetten samen met financiële kennis en een duidelijk plan voor de toekomst. En dan? Ben je niet meer te stoppen.

Er is een maar!

  • Het vraagt van jou een nieuwsgierigheid naar de wereld, een open kijk en het vertrouwen dat iedereen die je tegenkomt jou iets kan leren.

  • Het pad naar mentale en financiële vrijheid is geen comfortabel pad. Maar wel het meest vervullende! Ben je klaar om voor jezelf te kiezen? 

  • Actie ondernemen is een belangrijk onderdeel. Niets komt naar je toe, jij zal zelf aan de slag moeten. 

Je bent al heel je leven hard aan het werken, en altijd komt de vraag… “Is dit het nu?” Je hebt alles, maar eigenlijk voelt het tegelijk als niets. En je bent er klaar mee! 

Als je elke week graag inspiratie en tips krijgt rond financiële en mentale vrijheid kan je je hier inschrijven:

Ik ben Kim, vroeger drukbezette fotograaf. Nooit tijd voor mezelf of m’n gezin, maar wel maatschappelijk succesvol (en tegelijkertijd vooral ongelukkig)

Nu financieel en mentaal vrij.

Ik leerde dichter bij mezelf komen, anders durven denken en doen terwijl ik stap voor stap meer ging kiezen voor mijn dromen en mijn verlangens. 

Vandaag hoef ik niet meer te werken. Vandaag reis ik de wereld rond. Vandaag geniet ik van de belangrijke dingen. 

“Ook te lezen in De Morgen “Op je dertigste al schaapje op het droge”

Volg me op insta voor tips rond
financiële en mentale vrijheid.

Scroll naar top