Was jij ook zo'n vreemd kind als ik? (+ podiumvrees)

Kim De Graeve – Freedom Unlocked Podcast

wat als je geen geld kan uitgeven aan jezelf of het moeilijk vindt om in jezelf te investeren money mindset geld verdienen kim de graeve4

In deze podcastaflevering:

Iets over podiumvrees, trauma’s en hoe ik dat aanpak als ik het spannend vind.

Abonneer je gratis op volgende podcastkanalen en blijf op de hoogte van nieuwe afleveringen 👇

de magie van je ergste ervaringen en trauma's je kracht en goud vanuit je talenten en alles wat je overkwam waardoor je bijdrage kan leveren aan de wereld kim de graeve wat is je missie

“Wauw, wauw, wauw! Hoe fantastisch dat ik me zo herken in je verhalen. Ik leer niet allee bij over geld, maar ook over wie ik ben, wie ik wil worden en hoe ik in het leven wil staan. Jij helpt me te ontplooien. Je authenticiteit werkt aanstekelijk.”

Fleur

80.000 Tevreden luisteraars

“Je laatste podcast! GOUD! Tranen! Kippenvel en zoveel Jaaa’s! Zo ontzettend waardevol en zo mooi. Veel om over na te denken”

Evelien

talenten omzetten werkgerelateerde omgeving talenten herkennen talenten erkennen loopbaancoach loopbaanbegeleiding manu coaching kim de graeve freedom unlocked

“Zo bizar om iemand precies te horen vertellen hoe je zelf in elkaar steekt en welke gedachten door je hoofd gaan in combinatie met geld.” 

Tom

Heb je een vraag?

Het is fijn als mensen hun vragen aan me stellen. Je kan hiervoor mailen, deze worden in een aparte map geplaatst en regelmatig meegenomen in een podcastaflevering. 

?

Door te mailen naar info@kimdegraeve.be met onderwerp ‘podcastvraag’

Ik heb een pagina waar je kortingscodes en tips kan verkrijgen. Deze vind je hier. 

Ja dat kan! Ik doe regelmatig challenges en kleinere workshops die je hier kan vinden. Als je langdurig met me wil werken kan dat in Money Unlimited (investeren en money mindset) of Freedom Unlocked (Een plan creëren voor een onbegrensd, financieel vrij leven op basis van tijd, energie en geld)

Een smartphone kluis! Je kan de blog hier vinden. 

Ja! Wat tof! Dat kan op alle podcastkanalen en helpt mij enorm! Het makkelijkst is op spotify >>

Meer!

#301 Wanneer begin je best met uitbesteden? - Kim de Graeve financieel strateeg

Als ondernemers streven we naar meer vrijheid, maar de vraag blijft: Is het verstandig om nu al taken uit te besteden? En wanneer is het ideale moment om dat te doen?

Lees verder »
#295 4 Beste Tips om Beter te Verkopen - Kim de Graeve financieel strateeg

Hoe kunnen we iets komen brengen in plaats van enkel te komen halen? Vandaag leer ik je hoe je beter en makkelijker kan verkopen in 4 simpele stappen.

Lees verder »

Uit een onderzoek van iVOX vorige maand blijkt dat meer dan 4 op de 10 werkende Vlamingen onder de leeftijd van 50 jaar financiële problemen hebben ervaren

Lees verder »
#283 Is financiële vrijheid parasitair en egoïstisch? - Kim de Graeve financieel strateeg

Mijn gemiddelde werkweek van 14 uur heeft een miljoenenbedrijf voortgebracht, gestoeld op schaalbare inkomsten. Daarbij heb ik ook een passief inkomen dankzij mijn investeringen. Is dit parasitair en egoïstisch? 

Lees verder »
#289 Deepdive in geldmanagement: Pay in full of termijnbetalingen? - Kim de Graeve financieel strateeg

In dit artikel deel ik mijn kijk op geldmanagement en het betalingsdilemma: Termijnbetalingen versus Betaling in één Keer.

Lees verder »

Test deze drie oefeningen uit voor meer financiële vrijheid (artikel BOSSY MAGAZINE)

Lees verder »

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven