Ik denk dat ik niet ver genoeg sta

Kim De Graeve – Freedom Unlocked Podcast

wat als je geen geld kan uitgeven aan jezelf of het moeilijk vindt om in jezelf te investeren money mindset geld verdienen kim de graeve4

In deze podcastaflevering:

Zodra mensen willen instappen maar twijfelen over Freedom Unlocked heb ik te maken met 2 type mensen. Diegene die zeggen: ‘Ik denk dat ik te ver sta’ en diegene die zeggen; ‘ik denk dat ik niet ver genoeg sta.’ Ik neem je even mee met het probleem, de oorzaak en de oplossing van dit probleem. 

Abonneer je gratis op volgende podcastkanalen en blijf op de hoogte van nieuwe afleveringen 👇

de magie van je ergste ervaringen en trauma's je kracht en goud vanuit je talenten en alles wat je overkwam waardoor je bijdrage kan leveren aan de wereld kim de graeve wat is je missie

“Wauw, wauw, wauw! Hoe fantastisch dat ik me zo herken in je verhalen. Ik leer niet allee bij over geld, maar ook over wie ik ben, wie ik wil worden en hoe ik in het leven wil staan. Jij helpt me te ontplooien. Je authenticiteit werkt aanstekelijk.”

Fleur

80.000 Tevreden luisteraars

“Je laatste podcast! GOUD! Tranen! Kippenvel en zoveel Jaaa’s! Zo ontzettend waardevol en zo mooi. Veel om over na te denken”

Evelien

talenten omzetten werkgerelateerde omgeving talenten herkennen talenten erkennen loopbaancoach loopbaanbegeleiding manu coaching kim de graeve freedom unlocked

“Zo bizar om iemand precies te horen vertellen hoe je zelf in elkaar steekt en welke gedachten door je hoofd gaan in combinatie met geld.” 

Tom

Heb je een vraag?

Het is fijn als mensen hun vragen aan me stellen. Je kan hiervoor mailen, deze worden in een aparte map geplaatst en regelmatig meegenomen in een podcastaflevering. 

?

Door te mailen naar info@kimdegraeve.be met onderwerp ‘podcastvraag’

Ik heb een pagina waar je kortingscodes en tips kan verkrijgen. Deze vind je hier. 

Ja dat kan! Ik doe regelmatig challenges en kleinere workshops die je hier kan vinden. Als je langdurig met me wil werken kan dat in Money Unlimited (investeren en money mindset) of Freedom Unlocked (Een plan creëren voor een onbegrensd, financieel vrij leven op basis van tijd, energie en geld)

Een smartphone kluis! Je kan de blog hier vinden. 

Ja! Wat tof! Dat kan op alle podcastkanalen en helpt mij enorm! Het makkelijkst is op spotify >>

Meer!

#176 Eerste hulp bij wiebeligheid kim de graeve freedom unlocked podcast.jpg

‘Help! Ik voel me wiebelig!’ Ken je die? Ik wel! regelmatig zelf. Ik maak er even een podcast over. En neem je mee in mijn proces.

Lees verder »
#173 Was jij ook zo'n vreemd kind als ik (+ podiumvrees) kim de graeve freedom unlocked podcast.jpg

Ieets over podiumvrees, trauma’s en hoe ik dat aanpak als ik het spannend vind.

Lees verder »
#172 Rijk worden is te makkelijk kim de graeve freedom unlocked podcast.jpg

Rijk worden is TE makkelijk.

Als kind wordt je gestraft voor je talenten. Dat vind je nu misschien héél cru. Maar wil je jezelf even terugbrengen naar je jeugd? Die momenten waarop je ouders zeiden:

Je zou je beter bezighouden met x of y ipv dat.
Stop daar nu eens mee! Zwijg nu toch eens!
Bemoei je niet zo, wees niet zo bazig.
Of misschien was het nog iets anders…

Lees verder »
#171 Het verschil tussen leiderschap en redderschap kim de graeve freedom unlocked podcast.jpg

Teveel leiders willen redden. En teveel redders denken te leiden. Zoiets! Nee, serieus. Er is een groot verschil en daarin neem ik je mee in deze podcastaflevering.

Lees verder »
#170 help! Ik ben mijn motivatie kwijt kim de graeve freedom unlocked podcast.jpg

Ja, dit is de vraag. De vraag die elke keer wat met me doet. Omdat het niet echt de vraag is. En omdat er veel meer achter schuilt dan alleen maar motivatie, maar ook weerstand, schuldgevoel, discipline en doorzettingsvermogen. Daar neem ik je graag in mee vandaag in deze podcastaflevering.

Lees verder »

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top