Passief inkomen op basis van Youtube & Cash Cow met Ilikeitalotte

Kim De Graeve – Freedom Unlocked Podcast

wat als je geen geld kan uitgeven aan jezelf of het moeilijk vindt om in jezelf te investeren money mindset geld verdienen kim de graeve4

In deze podcastaflevering:

Lotte kwam langs in de podcast om te spreken over Cash Cow, een model waar ik mezelf op dit moment in het verdiepen ben. Het zijn manieren om vrij snel hoge inkomsten te kunnen genereren. Lotte is hier goed en wel mee gestart in september 2022, nadat het eerder mislukte in 2021. Nu bouwde ze in 2 maanden tijd een youtube kanaal op wat maar liefst 3000 euro per maand aan passieve inkomsten genereert. 

Verder is Lotte ook Tiktok expert en houdt ze zich bezig met de vastgoedmarkt. (Waar wij overigens een iets andere visie over hebben maar dat is voor een andere keer). 

We hebben het over: 

  • Hoe creëer je een niche voor je cashcow youtube kanaal 
  • wat is een cashcow youtube kanaal precies? 
  • Hoe werkt het organische algoritme van TikTok 
  • Hoe werkt het organisch algoritme van Youtube 
  • Hoe stel je makkelijk een team samen voor je Youtube content 
  • Hoe werkt vastgoedcoaching? 
  • Waarom Lotte vastgoed verkiest boven crypto

Abonneer je gratis op volgende podcastkanalen en blijf op de hoogte van nieuwe afleveringen 👇

de magie van je ergste ervaringen en trauma's je kracht en goud vanuit je talenten en alles wat je overkwam waardoor je bijdrage kan leveren aan de wereld kim de graeve wat is je missie

“Wauw, wauw, wauw! Hoe fantastisch dat ik me zo herken in je verhalen. Ik leer niet allee bij over geld, maar ook over wie ik ben, wie ik wil worden en hoe ik in het leven wil staan. Jij helpt me te ontplooien. Je authenticiteit werkt aanstekelijk.”

Fleur

80.000 Tevreden luisteraars

“Je laatste podcast! GOUD! Tranen! Kippenvel en zoveel Jaaa’s! Zo ontzettend waardevol en zo mooi. Veel om over na te denken”

Evelien

talenten omzetten werkgerelateerde omgeving talenten herkennen talenten erkennen loopbaancoach loopbaanbegeleiding manu coaching kim de graeve freedom unlocked

“Zo bizar om iemand precies te horen vertellen hoe je zelf in elkaar steekt en welke gedachten door je hoofd gaan in combinatie met geld.” 

Tom

Heb je een vraag?

Het is fijn als mensen hun vragen aan me stellen. Je kan hiervoor mailen, deze worden in een aparte map geplaatst en regelmatig meegenomen in een podcastaflevering. 

?

Door te mailen naar info@kimdegraeve.be met onderwerp ‘podcastvraag’

Ik heb een pagina waar je kortingscodes en tips kan verkrijgen. Deze vind je hier. 

Ja dat kan! Ik doe regelmatig challenges en kleinere workshops die je hier kan vinden. Als je langdurig met me wil werken kan dat in Money Unlimited (investeren en money mindset) of Freedom Unlocked (Een plan creëren voor een onbegrensd, financieel vrij leven op basis van tijd, energie en geld)

Een smartphone kluis! Je kan de blog hier vinden. 

Ja! Wat tof! Dat kan op alle podcastkanalen en helpt mij enorm! Het makkelijkst is op spotify >>

Meer!

Hoe ga je om met een slechte toets van een kind?
Wat doe je met een juf die teveel focust op het negatieve?
Hoe ga ik om met nutteloze leerstof?
Waar kan ik een betere ouder zijn voor m’n kind?
Hoe kan je een kind zelfzekerheid laten ervaren
Wat kan ik doen om m’n kind’s mindset te veranderen
Mijn kind doet z’n best niet, wat nu?

Lees verder »
#142 Hoe geloof je dat er geld in overvloed is kim de graeve freedom unlocked podcast jpg

Is er we lecht een crisis?
Wat is inflatie?
Hoe communiceer je over geld met kinderen?
Welke overtuigingen rond geld mag je loslaten?

Lees verder »
#141 Praten over geld met kinderen kim de graeve freedom unlocked podcast jpg

Hoe kan je communiceren over geld met je kinderen? Dat is wat we in deze podcastaflevering bespreken Je leert praktische tools over het praten over geld en je kinderen in overvloed leren denken. Vind je deze podcast interessant dan is nr.142 een mooie aanvulling hierop.

Lees verder »
#140 Houden van jezelf cliche of diepzinnige shit kim de graeve freedom unlocked podcast jpg

Houden van jezelf, hoe veel mensen helemaal niet begrijpen wat dit echt inhoudt en dus het hele punt missen. Dat is wat ik vandaag graag kom brengen met deze podcastaflevering. Daarnaast zeggen we nogal vaak: ‘Ik weet het al’ terwijl we de poort naar ons hart sluiten met als gevolg ook de toegang tot rijkdom en alles waar je hart naar verlangt.

Lees verder »
#139 Hoeveel tijd heb jij voor de belangrijkste mensen in je leven kim de graeve freedom unlocked podcast jpg

Deze podcastaflevering kan best wat losmaken. Hij gaat over je geliefden en hoe we steeds drukker worden om meer geld te verdienen en dus tijd te kopen, met als resultaat steeds minder tijd te hebben voor wat echt belangrijk is. Heb je al eens uitgerekend hoeveel tijd je nog hebt met je geliefden? En als je gaat rekenen samen met mij in de podcastaflevering, geeft je dat rust… Of moet er dan nu echt iets gaan veranderen?

Lees verder »
#138 Wat te doen met weerstand en overwhelm kim de graeve freedom unlocked podcast jpg

Wat als je voelt dat het echt anders moet, maar het is zo ongelofelijk spannend? Je ziet het allemaal niet meer en toch voel je… Hier moet ik door? Wil je dan controle? Ga je dan op zoek naar afleiding? Hoe ga je er nu het beste mee om?

In deze podcastaflevering neem ik je mee door mijn proces wanneer ik weerstand voel en hoe ik het aanpak. Ik leer je over het tot rust komen en door de transformatie heenzetten. Want er is geen licht zonder donker.

Lees verder »

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top