gratis goud kim de graeve

Gratis goud ontvangen? Ja zeker! Maar liefst 1 gram (+-55 euro)! 

Omg! Ja! Ik mag tijdelijk 1 gram  gratis goud weggeven. Dat heeft op dit moment een marktwaarde van ongeveer 55 euro. En kan je claimen via onderstaand formulier. Maar voor je dat doet neem ik je eerst nog wat verder in deze blog over wat investeren in goud nu precies betekent. 

Wat betekent investeren in goud?

Gratis goud ontvangen is één ding, maar wat betekent dat dan? 

Investeren in goud betekent dat je geld uitgeeft om goud te kopen met als doel om in de toekomst winst te maken door de waardestijging van het goud. Het is een manier om je rijkdom te diversifiëren en om jezelf te beschermen tegen inflatie en economische onzekerheid.

Dit kan je op verschillende manieren doen. In dit artikel leg ik 3 verschillende manieren uit. 

Hoe ga je te werk met deze actie zodat je je gratis goud krijgt? 

Deze actie waarbij je gratis goud ontvangt is in samenwerking met GoldRepublic. En zij werken als volgt: 

GoldRepublic houdt zijn goud opgeslagen in hoogbeveiligde kluizen bij gerenommeerde opslagbedrijven. Het goud wordt opgeslagen in kluizen die zijn beveiligd met geavanceerde beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, bewakingscamera’s en biometrische toegangscontrole. Het is belangrijk om te weten dat GoldRepublic het goud niet zelf opslaat, maar gebruik maakt van professionele opslagbedrijven die gespecialiseerd zijn in het opslaan van edelmetalen.

Het goud dat bij GoldRepublic wordt gekocht, wordt toegewezen aan individuele klanten. Dit betekent dat het goud dat je koopt, exclusief eigendom is van jou en dat je recht hebt op het goud dat je hebt gekocht. Het goud wordt opgeslagen in de kluizen op locaties die zijn verspreid over verschillende landen, zodat het risico van één locatie tot een minimum wordt beperkt. GoldRepublic biedt klanten de mogelijkheid om hun goud op te slaan in kluizen in Nederland, Duitsland, Zwitserland en Canada.

GoldRepublic zorgt ervoor dat het goud dat wordt opgeslagen, regelmatig wordt geïnspecteerd en gecontroleerd. Het goud wordt ook verzekerd tegen diefstal en schade, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van je investering. GoldRepublic maakt het gemakkelijk voor klanten om hun goud op te vragen en te laten bezorgen als ze dit willen, maar het is belangrijk om te weten dat er kosten verbonden zijn aan het transport van het goud.

Over het algemeen zorgt GoldRepublic voor de hoogste standaard van veiligheid en beveiliging bij het opslaan van goud. Het biedt klanten gemoedsrust en de zekerheid dat hun goud op een veilige en betrouwbare manier wordt opgeslagen.

Gratis goud oké, maar is goud een interessante investering?

Goud kan een goede investering zijn omwille van:

 1. Waardebehoud: Goud is een waardevol edelmetaal dat over de tijd zijn waarde heeft behouden. Het wordt gezien als een veilige haven en een stabiele belegging, omdat de waarde van goud niet zo sterk fluctueert als andere beleggingen zoals aandelen en obligaties.

 2. Bescherming tegen inflatie: Goud is een goede bescherming tegen inflatie, omdat de prijs van goud meestal stijgt wanneer de inflatie toeneemt. Inflatie kan de waarde van valuta verminderen, maar goud behoudt zijn waarde doordat het niet wordt beïnvloed door inflatie.

 3. Diversificatie: Door te investeren in goud diversifieer je je portefeuille en spreid je je risico. Als de waarde van andere beleggingen daalt, kan de waarde van goud toenemen, waardoor je je verliezen kunt beperken.

 4. Wereldwijde vraag: Goud heeft wereldwijd een sterke vraag, niet alleen vanuit beleggingsperspectief, maar ook vanuit de industrie en sieradenmarkt. Dit betekent dat er altijd een markt is voor goud en dat de vraag en prijs stabiel blijven.

 5. Geopolitieke en economische onzekerheid: Goud is een interessante belegging in tijden van geopolitieke en economische onzekerheid, omdat het wordt gezien als een veilige haven. Als er politieke spanningen of economische recessies zijn, kan de waarde van goud stijgen.

Wat is de groei (rendement) van je gratis goud? 

Het gemiddeld rendement van goud kan variëren afhankelijk van de periode en het specifieke tijdvak waarin het wordt bekeken. Over het algemeen wordt goud beschouwd als een veilige haven en waardevolle belegging, die minder volatiel is dan andere beleggingen zoals aandelen en obligaties. Het kan een manier zijn om je portefeuille te diversifiëren en te beschermen tegen economische onzekerheid en inflatie.

Historisch gezien heeft goud goede rendementen opgeleverd, hoewel deze rendementen kunnen fluctueren afhankelijk van de marktomstandigheden en economische factoren. Op lange termijn heeft goud een gemiddeld rendement van ongeveer 7% per jaar opgeleverd, hoewel dit rendement in sommige jaren hoger of lager kan zijn.

Wat zijn de voorwaarden om gratis goud te krijgen? 

1. Je schrijft je in via deze pagina
2. Je volgt de instructies om een account te creëren die je krijgt in je mailbox
3. Je plaatst een order van 100 euro aan goud
4. Je gratis goud wordt binnen de 30 dagen toegevoegd aan je account.

Deze actie waarbij je gratis goud ontvangt is tijdelijk geldig. (Lees dus zeker de instructies na in je mailbox om er zeker van te zijn dat je je voordeel kan claimen) 

Waarom geef jij 1 gram gratis goud weg? 

Een onderdeel van mijn missie is zoveel mogelijk mensen financieel slimme keuzes te helpen leren maken. Investeren is vaak voor veel mensen een hoge drempel (en dat mag ook, want er zijn nu eenmaal risico’s aan verbonden) en tegelijkertijd is investeren in mijn ogen de enige manier om uit de ratrace te komen. 

Daarom geef ik met plezier in samenwerking met GoldRepublic één gram gratis goud weg zodat m’n klanten kunnen uittesten met een kleiner bedrag en op die manier iets meer vertrouwen krijgen in de markt. 

Wel raad ik aan nooit te investeren:
* Met geld dat je niet hebt.
* Zonder kennis (met een klein bedrag, oké. Maar ga niet zozeer meer beleggen en leer er over. (Dat kan je hier) 
* Zonder strategie en investeringsplan. (Ook dat leer je hier) 
* Zonder kennis te hebben over het platform waar je in investeert. (er zijn veel scams!)

1 gram gratis goud dankzij GoldRepublic

GoldRepublic is een Nederlands bedrijf dat is opgericht in 2010 en zich richt op de verkoop en opslag van edelmetalen zoals goud en zilver. Het bedrijf biedt verschillende investeringsmogelijkheden voor klanten die willen investeren in edelmetalen, waaronder het kopen van fysiek goud, goudrekeningen en goud-ETF’s.

GoldRepublic is een betrouwbare en veilige manier om te investeren in edelmetalen. Het bedrijf maakt gebruik van hoogbeveiligde kluizen bij gerenommeerde opslagbedrijven om het goud van klanten op te slaan. Klanten hebben volledige eigendom en controle over hun goud en kunnen het op elk moment opvragen of laten bezorgen. Het bedrijf heeft opslaglocaties in verschillende landen, waaronder Nederland, Duitsland, Zwitserland en Canada.

GoldRepublic biedt ook een gebruiksvriendelijk online platform waar klanten hun goudaankopen kunnen beheren en de waarde van hun investering kunnen volgen. Het bedrijf hecht veel waarde aan transparantie en klantenservice en biedt uitgebreide informatie en ondersteuning aan klanten die willen investeren in edelmetalen.

Het hoofdkantoor van GoldRepublic is gevestigd in Amsterdam en het bedrijf heeft ook kantoren in Duitsland en Zwitserland. GoldRepublic is gereguleerd door De Nederlandsche Bank en voldoet aan alle wettelijke en regelgevende vereisten. Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie en is een betrouwbare en veilige keuze voor klanten die willen investeren in edelmetalen.

gratis goud goldrepublic kim de graeve

Is in goud investeren Ethisch? 

In goud investeren bij GoldRepublic kan ethisch zijn om verschillende redenen:

 1. Duurzaamheid: Goud is een duurzaam materiaal dat niet verslijt of bederft. Hierdoor kan het worden hergebruikt en gerecycled zonder verlies van kwaliteit. Het kopen van goud kan daarom worden gezien als een duurzame investering, omdat het bijdraagt ​​aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen.

 2. Ethische handel: GoldRepublic maakt gebruik van LBMA-gecertificeerde goudstaven en gouden munten die afkomstig zijn van verantwoordelijke en ethische leveranciers. Dit betekent dat het goud dat door GoldRepublic wordt verkocht niet afkomstig is van illegale of onethische bronnen.

 3. Transparantie: GoldRepublic hecht veel waarde aan transparantie en communicatie met klanten. Het bedrijf biedt uitgebreide informatie over de herkomst en opslag van het goud dat het verkoopt, zodat klanten er zeker van kunnen zijn dat hun investering ethisch verantwoord is.

 4. Veiligheid en beveiliging: GoldRepublic zorgt voor de hoogste standaard van veiligheid en beveiliging bij het opslaan van goud. Het biedt klanten gemoedsrust en de zekerheid dat hun goud op een veilige en betrouwbare manier wordt opgeslagen.

Over het algemeen kan in goud investeren bij GoldRepublic ethisch zijn vanwege de duurzaamheid van goud, de ethische handel, de transparantie van het bedrijf en de veiligheid en beveiliging van de opslag. Het is echter belangrijk om te onthouden dat elke belegging risico’s met zich meebrengt en dat het belangrijk is om jezelf goed te informeren en goed onderzoek te doen voordat je besluit om te investeren in goud of een andere vorm van belegging.

Als je bij GoldRepublic je goud hebt opgeslagen dan kan je ook makkelijk een verkooporder aanmaken voor de huidige koersprijs. De verkoop gaat dus heel makkelijk en snel. 

De koers van goud varieert natuurlijk elke minuut van de dag. Je kan de actuele goudprijs hier checken. 

In dit artikel leg ik de voor- en nadelen uit van het aanschaffen van goud. 

Tuurlijk, je kan overal goud kopen. Let er wel altijd op waar het precies vandaan komt (i.v.m. ethische factoren). In dit artikel leg ik je uit hoe dat gaat. 

Dat kan natuurlijk ook gewoon. Let er wel op dat banken vaak een hoge commissie aanrekenen. Vergelijk dus zeker de prijzen met andere platformen. Bijv. via dit artikel kom je bij één van de goedkoopste goudprijzen op de markt en krijg je 1 gram gratis goud (twv +- 55 euro) bij aankoop van 100 euro. 

Dit artikel gaat hier uitgebreid op in (en vertelt je zelfs enkele funfacts).
Enkele eigenschappen van goud zijn:

 1. Dichtheid: Goud is een zwaar metaal met een dichtheid van ongeveer 19,3 g/cm3.

 2. Kleur: Goud heeft een karakteristieke gele kleur, maar kan ook in andere kleuren worden gelegeerd.

 3. Corrosiebestendig: Goud is zeer corrosiebestendig en wordt niet aangetast door lucht of water.

 4. Zacht: Goud is een zacht metaal en kan gemakkelijk worden bewerkt en gevormd.

 5. Goede geleidbaarheid: Goud heeft een uitstekende elektrische geleidbaarheid en wordt vaak gebruikt in elektronica.

 6. Zeldzaamheid: Goud is een zeldzaam metaal en wordt meestal gewonnen uit de aarde in kleine hoeveelheden.

 7. Hoge smeltpunt: Goud heeft een zeer hoog smeltpunt van ongeveer 1.064 °C.

 8. Chemische stabiliteit: Goud reageert niet met de meeste chemicaliën, waardoor het geschikt is voor gebruik in sieraden en andere decoratieve voorwerpen.

De afkorting voor goud is “Au”, afkomstig van het Latijnse woord “aurum”.

Ja grappig toch? 
Het is mogelijk om goud te vinden in België, maar de hoeveelheden zijn over het algemeen erg klein en de kans om grote hoeveelheden goud te vinden is zeer klein. Goud wordt voornamelijk gevonden in gesteente, rivieren en beken, en er zijn enkele plaatsen in België waar er goud kan worden gevonden, maar de hoeveelheden zijn over het algemeen te klein om commercieel interessant te zijn. Het is ook belangrijk om te weten dat het zoeken naar goud in België vaak aan bepaalde regels en vergunningen gebonden is, dus het is belangrijk om hiermee rekening te houden voordat je begint met zoeken.

Hier zijn enkele voorbeelden van plaatsen waar goud in België is gevonden:

 1. De Gouden Berg in Limburg: Dit is een gebied in de buurt van de stad Genk waar goud is gevonden in het gesteente. Het is echter belangrijk om te weten dat het zoeken naar goud in dit gebied niet is toegestaan zonder de juiste vergunningen.

 2. De Ourthe rivier: Er zijn enkele delen van de Ourthe rivier waar goud is gevonden in kleine hoeveelheden.

 3. De Gileppe Dam: Er is ook melding gemaakt van goud dat in kleine hoeveelheden is gevonden bij de Gileppe Dam in de provincie Luik.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven